Eski sevgilim sapık çıktı?

Aslında eski sevgilim. Temmuzda ayrıldık. Ama ayrıldıktan sonra bile görüştük. Bana geliyordu benim evde falan kalıyordu arada. Bana görüştüğüm kimse yok artık sadece iş odaklıyım ama konu sana gelince ben burada huzur buluyorum ama sevgiliyken sen beni çok darlıyordun falan dedi. Adım gibi emindim beni aldattığından. O 25 yaşında ben 22. Geçen akşam ne kadar etik olmadığını bilsem de Instagram hesabını giriş yaptım. Ve o kadar sapıkça konuşmalar var ki. 17 yaşındaki bir kızla buluşmuş bugün. Bir şeyler yaşamışlar anladığım kadarıyla. Ve benim yanıma daha cuma akşamı geldi bende kaldı. Yakınlaşmalar oldu aramızda. Geçen hafta ise başka dul bir kadınla beraber olmuş. Bana da bulaşıcı hastalık falan bulaşacak diye korktum. Gerçekten dışarıdan o kadar iyi gözüken bir insanın bu kadar sapık olmasını aklım almıyor. Kızlar bu devirde kimseye güven yok kendinize çok çok dikkat edinn. Bende bir daha asla görüşmeyeceğim hesabına girdiğimi bilmesin istiyorum ama bu içimdeki nefreti de kusmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?
Eski sevgilim sapık çıktı?