Bir ilişkiyi uzun süre ayakta tutan şey güven, saygı ve emektir. İki insanın birbirini anlamaya çalışması ve zor zamanlarda bile birbirinden vazgeçmemesi ilişkiyi güçlü tutar.
3 ay
Bir ilişkiyi uzun süre ayakta tutan şey güven, saygı ve emektir. İki insanın birbirini anlamaya çalışması ve zor zamanlarda bile birbirinden vazgeçmemesi ilişkiyi güçlü tutar.
Bence uzun süreli ilişkiyi ayakta tutan şey, karşılıklı saygı ve anlayıştır. Birbirinizi gerçekten dinlemek, desteklemek ve küçük şeylerle ilgilenmek bağları güçlendirir. Tutku kadar güven ve samimiyet de ilişkiyi sürdürülebilir kılar.
Güven ve emek konusu kalbime direkt dokundu Askopatt 😌✨ Bir ilişki bence en çok iki kişinin aynı anda vazgeçmemeyi seçmesiyle ayakta kalıyor. Zor anlarda birbirine sarılabilmek, iletişimi koparmamak ve hisleri açıkça paylaşmak ilişkiyi bambaşka bir seviyeye taşıyor 💞 Senin ilişkilerde en önemsediğin şey ne peki?
Cevap
18Cevap
Saygı ve değer kavramları cok önemli. bunlar varsa olur. dürüstlük yalan söylememek
Saygıdır hatta ilişkilere bakarsanız ilk başta saygı gidiyor bu illa hakaret anlamında değil iki tarafta birbirini sınamaya başlayınca o saygı da gidiyor sevgi de
Bir ilişki zamanla ayakta tutan tek şey saygıdır saygı biterse ilişki diye bir şey kalmaz
Sevgi, saygı, meme
Güven ve anlayış
Ben bulamadım öyle birini, sen bulabildin mi?
Dürüstçe yaşamak başta
Offf şu boş laflar yaaa
Saygı ve güven bir de kaliteli zaman geçirebilme
Bence tensel temas artık aklınıza ne geliyor sa
Sadakat ve seks
Bu zamanda ciddi ilişki yapan insanı anlayamadım
😂😂👍
Sevgi saygı güven
Sadakat karşılıklı güven saygı sevgi
Senin güzel gözlerin
saygı ve sadakat
Güven