Sizce bir ilişkiyi ayakta tutan şey nedir
A- Dürüstlük
B- Sevgi
C- Yapmacık
D- Aşk
A- Dürüstlük
B- Sevgi
C- Yapmacık
D- Aşk
Dürüstlük
Sevgi
Yapmacık
Aşk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir sevgiyi-Aşkı hayatta tutmaya asla tek başına birşey yeterli olmaz.
Siz dürüstük dersiniz ama ilişki zamanla ilerledikçe karşınızdaki dürüst olsa dahi aklınıza şüphe sokacak içi fesat dolmuş arkadaşlarınız sayesinde karşınızdakine güven eksikliği yaşarsınız,öyle anlarda da karşınızdakinden size güven vermesini beklersiniz.Dürüstlük ve Güven'e sahipseniz ilişkinizde şimdi de tutku istersiniz.Karşınızdakinin Tutkulu olmasını beklersiniz.Daha sonra hata yaparsınız bazen bilerek bazen bilmeyerek işte o anlarda da karşınızdakinden Hoşgörü beklenir.
Bu yüzden bir ilişkinin mihenk taşları vardır.
Dürüstlük+Güven+Tutku+Hoşgörü=Uzun süreli ilişki
aşk hikaye dürüst olduktan sonra o kişiye karşı içinde bir sevgi olur zaten. bana deli divane aşık olacak sevgilim olacagına bana sonuna kadar güvenen bir sevgilim olsun daha iyi.
DÜRÜSTLÜK BAŞTA GELİR,DAHA SONRA SAYGI GELİR,SAYGI SEVGİYİ BERABERİNDE GETİRİR. YAPMACIK OLAN HERŞEY BİR YERDE AÇIĞA ÇIKAR DAYANILMAZ BİR HAL ALIR VE GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARIR. AŞK İSE GÜZELDİR AMA İLİŞKİYİ AYAKTA TUTMASI İÇİN SADECE AŞK DEĞİL-DÜRÜSTLÜK-SAYGI SEVGİ OLDUKÇA AŞK İÇLERİNE KATILABİLİR.AKSİ TAKTİRDE AŞK HERŞEYİ YAŞAMA İSTEĞİ VERİR,VE ÇOK KISA ZAMANDA HERŞEYİ YAŞAR PAYLAŞIR KONUŞURSUN VE AŞK BİTER .ZAMANA YAYAMAZSIN AŞKI, ANCAK DİĞER BAŞTA SAYDIĞIM SEÇENEKLER DAHİLİNDE AŞK TÜKENMEZ DERİM BEN.
iliskiyi ayakta tutan birbirine olan guvenin durustlugun. yalan olmuyacak. durust degilsen kendini kandirirsin ancak. iliski guven ustune kurulur o varsa askta olur sevgide sadakatta
Cevap
17Cevap
$ey degil, $eyler diye sorarsan. Saygi yok mesela $iklarin arasinda ki, benim icin en onemlisi o.
Sevgi, saygi, ho$goru, durustluk, anlayi$li olmak.
Bunlarin hepsi birlikte olunca ili$ki hem ayakta kalir hem huzur verir insana.
dürüstlük güven önemlidir .ama bence bir ilşkiyi ayakta tutmak için iyi anlaşmak,sevgi ve iyi cinsellik lazım
karakterdir. seviyo olabilir durust olabılır asık olabılır hepsı katkıda bulunur ama taraflardan bırı karaktersız basıt bı tıpse o ılıskı yurumez
İlişkinin sağlam temellere oturtulması lazım.İlişkide karşılıklı saygı,sevgi, hoşgörü ve ne olursa olsun dürüstlük daima olmalı.
dürüst olduktan sonra o ilişki yıkılmaz sevgı olsa da ask olsa da dürüstlük yoksa yıkılır o ilişki
muhabbet
anlaşabilmek anlayabilmek.yukardakilerin hepsi bitse bile bunlar tek başına yürütür
dürüstlük bütün insan ilişkilerini ayakta tutar ee tabi bunuda anlayabilen birileri olması lazım
sevgi sevginin yanına bir de saygı sevgi saygı kalıplaşmış ama bir bütün olan kelimeler ikiis varsa o ilişki sağlam temeller üstüne kurulmuş olur.
ilişkide 4 S olmazsa olmaz , sevgi saygı sadakat sex :)
Kesinlikle dürüstlük. Ne kadar seversem seveyim bana karşı dürüst değilse yürümez o ilişki.
Bir insan dürüst değil ise yemişim onun sevgisini aşkını. Dürüst insan aynı zamanda saygılı insandır
Herkesin dürüstlük demesini normal karşılıyorum, ama dürüst olmak günümüzdeki çoğu ilişkiyi bitirir.
S şıkkı
cvb cok uzun ya da cok kısa!
:S
Dürüstlük kesinlikle olması lazım ama en büyük şey sevgidir.
para şıkkı koyaydın en yüksek oyu alırdı
cevap veriyorum c şıkkı
Karsilikli sevgi ve saygi
tabikide yapmacık demicem dürüstlük dicem
Saygı.. Saygının oldugu yerde herşey güzeLdir
bence E şıkkı para :)
susmak ve inatlaşmamak
Güven
Dürüstlük
Sevgi
Para :):)
E şıkkı alttan almak fedakarlık yapmak.