Sabır, sadakat, saygı tabiki. Saygıyı her zaman korumak çok önemli diye düşünüyorum. Saygı bitmediği sürece, kalp kırılsa bile hafif darbeler alır. Kötü dönemler olabilir. Kötü dönemlerde ne olursa olursa olsun kalp kırmadan konuşmak önemli diye düşünüyorum 😊
Bence en önemlisi karşılıklı anlayış, göz ardı edilmeden ego yapmadan iki tarafında birbirine anlayışlı olması ilişkide en önemli sorunların üstesinden gelmeye ve o ilişkiyi çok uzun yıllara mutlu ve huzurlu taşımaya çok büyük katkısı olur 🙌
Aslında bir değil birden fazla şeyin kombinasyonu lazım... Mesela Tahammül, e sevgi olmadan olmaz ki... Peki sevgi ne ile beslenir? Paylaşım, uyum, arzu... Peki bunlar? Aşk, güven, sadakat...
Kısacası bu basit bir bileşen değil. Karışık bir formul, alt kokusu ten uyumu, üst vuruşlar saplantı...
En kötü tarafı ise herkese göre farklı förmül lazım... En nihayetinde biraz ondan, biraz bundan...
Karşınızdaki insanı kısıtlamayın.. Onun da sizin gibi sadece bir defa dünyaya geldiğini ve istediğini yapmakta özgür oldugunu hissettirin.. O zaman sizi gerçekten sevip sevmediğinizi anlarsınız..
Sadakat, kıymet bilmesi, ince düşünceli olması, narsist ve manipüle edici bir karakter olmaması, öz saygı zedeleyecek davranışlarda bulunmaması, hatasını görebilmesi, gönül alma erdemi olması. Benim için bunlar. 💖💁