3 ay önce aldatıldım sizce yanlıs mı yapıyorum?

Uzun senelerdir olan ilişkim bitti. Ailesinin hâlâ haberi yok sanırsam benim durumumu beğeniyor annesi. Engellemedim hiç kimseyi çünkü ailesine değer verdim. Eski sevgilim de aldatma ile mesajları kendi gözlerimle gördüm diye açıklama bile yapmadı. Haberim olduğunu anladığından beri yazmadı. 3 ay oldu ve gerçekten çok berbat süreç geçirdim. Ölü gibiydim yataktan kalkamadım. Annem de kanser tedavisi görüyor onu üzmek istemediğim için aldatmayı söylemedim evde kimseye çaktırmamak içinde uğraşıyorum. Buradan biriyle dertleşiyorum. Beni dinliyor o da aldatılmış ve kendimi iyi hissedeyim diye uğraşıyor. Mesela anlattığım şeyleri unutmuyor ve iyi geceler günaydın falan yazıyor. Eski sevgilim doğum günümü de unutuyordu, sabah günaydın yazmıyordu, geceleri de haber vermeden uyuyordu. Belki de diğer kadınlarla (fazla fazla kadınlar vardı mesaj kutusunda) vakit geçiriyordu diye bana vakit ayıramıyordu. Biri yazmış hatta senelerdir doğum günümü ilk sen kutluyorsun diye. 5 senedir sevgilisiydim 1 kere hatırladı doğum günümü o da 2 sene önceydi. O kişiden hoşlanma da değil ama rahat ve iyi hissediyorum ama korkuyorum ileride hisler olmasından. Yanlış anlaşılmak istemiyorum uzak mesafe ilişkisi bir daha olmaz dedim zaten en baştan. Zamanla ama yine de bağ olur mu bilmiyorum. Gerçekten iyi de biri sohbeti de güzel. Kriz geçirdiğimde yanımda oluyor dinliyor ve neden artık olmaması gerektiğini sabırla anlatıyor unuttuğum şeyleri hatırlatıyor. Beni 2 haftadır anca tanıyan biri bana bu kadar önem veriyor, 5 senelik sevgilim göstermediği ilgiyi gösteriyor. Sizce duygular oluşur mu kesmem mi lazım iletişimi?

3 ay önce aldatıldım sizce yanlıs mı yapıyorum?