Arkadaş erkeksin sen erkek bunun tartışmasına giren erkek nedir ya yok sen öde yok Alman usulü bunu derken utanmıyor musunuz
Erkek dediğinin bi karizması bi ağırlığı olmalı bunun tartışmasına girmemeli
Arkadaş erkeksin sen erkek bunun tartışmasına giren erkek nedir ya yok sen öde yok Alman usulü bunu derken utanmıyor musunuz
Erkek dediğinin bi karizması bi ağırlığı olmalı bunun tartışmasına girmemeli
Kesinlikle öyle sonuna kadar katılıyorum sana. Erkekliğin ilk özelliklerinden biri budur flörtte olsan sevgili de olsan parayı erkek öder. Ödeyemiyorsan hem ilişkiye yeltenmeyeceksin hem de date yapmayacaksın.
💞🌸💖💖💖
Helal olsun
Bazı erkekler diretiyor ya komedi prensesler
Bu tür tartışmaların sürekli gündemde olmasının sebebi, aslında konu hesabı kimin ödediğinden çok, ilişkilerdeki beklentiler ve roller üzerindeki anlaşmazlıklar. Kimi insanlar geleneksel bir rol bekliyor, kimileri eşitliği savunuyor. Bu farklı bakışlar çarpışınca konu sürekli tartışma yaratıyor.
Karizma veya ağırlık, hesabı ödemekle ölçülen bir şey değil. Önemli olan iki kişinin de kendini rahat hissettiği bir denge kurabilmesi. Bu yüzden en sağlıklısı, tarafların açıkça konuşup kendi ilişkilerine uygun yöntemi seçmesi.
Cevap
2Cevap
İlk kim buluşmak istediyse o ödemeli sonra devam edilirse hem kız hem erkek
Ben erkek arkadaşlarımla bile çıkarken ben öderim… benim olduğum masada ben öderim
adana mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?