Olması gereken bu. Çağırıyorsa ödeyecek.
Enayilik. Herkes kendi hesabını ödesin.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Olması gereken o. Erkeğin bir ağırlığı olması gerek. Param olmadığı için değil, bende öderim. Ama karşımdaki insanın ağırlığını görmem lazım. Kim ne derse desin erkek biraz güçlü olmalı ve bunu kadına hissettirmeli. Pasif bir insan ilgi çekici değil.
Para her zaman güçtür. Bir bak bakalım insanlar en çok ne yüzünden tartışıyor.
Üfff tamah etmekle ne alakası var? Para en s*l*k insana bile güç veriyor. Neden sence? Çünkü parasız bir ekmek bile anlamıyorsun. Para olmadan yuva kuramıyorsun. Sen para olmadan yaşanabileceğini düşünüyorsan bu senin problemin.
Ne alakası var her şeyi yapmakla, biz de sabahın köründe kalkıp işe gidiyoruz, alın terimizle para kazanıyoruz. Ne için çalışıyoruz para için. Niye peki? Çünkü para olmadan kiramı veremem, yiyecek alamam, borçlarımı ödeyemem. Gelip bana para önemsiz felsefesi yapma Allah aşkına.
Ben parasız hayat sürdürülür diye bir iddia ya da ima da bulunmadım paranın “güç” kavramıyla ilgisi olmadığını söyledim para sadece bir araçtır aklını kullanan her türlü insanda o araca ulaşır kopartır para insana güç katmaz hayat standartlarını etkiler sen ve senin gibi kadınlar konfora düşkün bağımlıdır parayı her şey büyük güç olarak görüyorsunuz parası olsa sen maymunla bile çıkarsın çok basit ve sığ bir zihniyet gerçekten
He aynen aynen.
Kullanılmayan yerinde sayan akıl bir b*Ka yaramıyor yalnız.
Sen kimsin de bana böyle hitap edebiliyorsun? Bunlar var ya akıl akıl diye kıvranıp sonra boş boş suçlamalarda bulunan insanların konuşması. Para güçtür. Bu kadar. Benimle muhattap olma.
Sen ne halta yararsın ki gelmiş bana SLK diyorsun?
Aynen kesin öylesindir.
Bak bir sktr git seninle Sid*k yarışına giremicem. Sen beni tanıyor musun? Zekasını küçümsediğin insanın nerede olduğunu bilsen bu lafları edemezsin zaten. Git sen kendini kandır. Yazma artık.
Centilmenlik bilmem ne ayağına kızlar iyi koparıyor valla bence kesinlikle enayilik görüşmelerde hesapların yarı yarıya ödenmesi çok daha mantıklı ohh git restorana ye iç hesabı komple karşındakine ödet beleş hayat yan gel yat cidden erkekler olarak enayiyiz abicim ya
Cevap
19Cevap
Olması gereken tabi ki de. ben öderim hesabı
Süreklilik arz ediyorsa ve hele de her iki taraf öğrenciyse kesinlikle Alman usulü olmalı diyorum
Kesinlikle katılıyorum sana 😊👍
Olması gereken benim sevgilim olsa ayda 1 ya da 2 kez buluştum ondada bir zahmet erkek ödesin
Tabi ki enayilik bir sürü kız sizi atm gibi görüyor yapmayın
Eğer sevgilimse o ödeyecek ama ilk görüşmeye falan çıktıysak herkes kendi hesabını ödeyecek bence
Kadınıma para ödetmem ne yedi içti hesabını yapmam..!
Centilmenlik yazman gerekirdi, bakiş açın berbat.
Bence fazlası enayilik olur ama duruma göre değişir ve tabi ilişkiye görede.
Kanka bu kural değil centilmenlikten. Ama sırf hesap için çağırana çok güzel hesap kitlerim😉
Saçma ya niye hesabı odeyecemki herkes kendi yediğinin hesabını ödesin banane.. 😏
Bu davranış çok centilmencee ya , ama tabi kadın 100 lerce şey sifariş etmezse
Kendim için konuşuyorum bir bayanla arkadaşımla sevgilim olması şart değil bir yere gidiyorsam eğer i benim yanımda hesap odeyeez hiç bir kadina yaptırmam
Orası gereken.
Centilmenlik diye bsi var dmi erkeğe yakışan
Bence herkes kendi hesabını ödemeli
Çağıran ödemeli.
Alman usulü olmalı.
Olması gereken bu yani
Ne alakası varya buna saygı denir bir kadının önünde çıkarıp iki para ödiyemiyceksen burada sen aciz oluyosun her zaman erkek ödemez ama doğru olanı budur
Şunu söylemem gerekirse mantıksız düşünüyosun bir kadının hesabını ödersen ondan üstün olmassın centilmen olursun centilmenlik üstünlük demek değildir böyle düşünüyosan çok yanılıyosun. bu arada sadece bir hesap ödemekle bir insana canının istediği gibi davranamassın buda mantıksızdır. (Centilmenlik:ince ve görgülü erkek anlamına gelir)
Bunu niye bu kadar kafaya takıyorsunuz anlamadım
Olması gereken tabi ki
Enayilik değil, cömertlik, olması gereken budur.
Olması gerekendir tabi ki
E kim ödeyecekti? Ben mi?
Eşim sevmiyor yanımda olduğunda hesabı ödememi. Özel bir gün için ben yemeğe çıkarttıysam ancak
Hesabı kadın ödemeli.
Olması gereken
Erkeklerin hepsi gönüllü enayi
Enayilik
Karakterli bence
Enayilik
Ödesinler canım ne var
Erkek ödemeli bence
Olması gereken bu
Seninde yiycek ekmeğin yok heralde bu kadar gocunduğuna göre. Ailem zengin alın teriyle kazanılmış param var sizin gibi adi pisliklerle alakasız bi durum yani. Bu kadar dert olmasın sana milletin varı yoğu git çalış kazan ağzımı açtırma g. rzekalı herkese aynı yorumu yapmış giren çıkan neyse.
olması gereken
Davet eden öder.
Üstteki
Gurur meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?