18 yaşındaki bir erkek 31 yaşındaki bir kadından hoşlanabilir mi?
3 ay
Cevap
27Cevap
Olabilir ama uzun vadede sağlıklı olmaz daha çok cinsel anlamda arzuluyor olabilir veya ulaşılmaz gördüğü için o yol onu cezbediyor olabilir
Hoşlanabilir. Kızlar çok çekici artık. Önceden 30 yaşında bi kadın şimdi 45 yaşlarındaki gibi gösteriyordu. Şimdi 23 yaşında gibiler.
Ne kadar mantıksız ne kadar gerçek dışı işlerle uğraşıyorsunuz
Neden imkansız mı?
Hoşlanabilir ama bu hoşlantı sadice cinsellik olarak ortaya çıkağı bir hoşlantı olur
Sanmıyorum çok düşük ihtimal. Kendi içindeki milf zevkini aşk diye yutturmaya çalışıyordur.
Olmamalı, çocuk o yaştaki herkes benim gözümde.
Hoşlanabilir aşık olamaz 18 Yaşındaki genç aşkı tam manasıyla kavrayamaz bence
O değil de seni her erkek elde edebilir o kesin
Neden böyle düşündünüz
Her sorun erkeklerle ilgili çünkü
Yıllardır seni bilirim o yüzden birde Ayşegül
Olabilir de bir sonu yok O isin
Neden ki
O erkegi kiz cok takmaz. Surekli bir tartisma cikar kiz iki gune birakir
Olur 31 yaşındaki kadın çekici ve arzu uyandırıcı olur ama 40-45 e dayanırsa iş biter
Hoşlanır da olmaz o iş gerçekliği yok
Olur 👍 kadının onu büyütmesi lazım 👍
Akıl işi değil sana anamı diyecek ablamı
Olabilir sende hoşlanıyor musun ondan
Evet bu yüzden sordum soruyu
Bence olur niye olmasın
Hoşlanabilir
olamaz kafayı mı yediniz
Yorumdakilerin neden çoğu olur demiş o zaman
çoğu olur dememiş aşık olmaz demiş sen büyüt falan filan demiş. adam olgun oluncaya kadar sen 40 olcan bu sefer o adam genc kızlara bakıcak hiç mi düşünmeniz yok
Ya bakımlıysam
bakımlı olman 23 yaşındakiyle aynı olcagın anlamına gelmez. istediğin kadar bakımlı ol. vücudun değişecek
Cinsel yönde aşk olur
Aşk değil meraktır o
sen hoşlsndın mı
Hoşlandım
Aşk değil o
Ne peki
Ergen ilgisi veya sadece seks
Olmamalı
Evet olur
Evet
Zor ama evet
Hoşlanır tabiki aşkın yaşı yoktur
Saçma tabikide olmaz
Seks içşn evet
olur tabiki
Pek olmaz
Olur
Olabiir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, hoşlanabilir. Yaş farkı tek başına bir engel değildir; önemli olan iki kişinin duygusal olgunluğu, beklentileri ve ilişki dinamiklerinin uyumudur.
Ancak 18 yaş, henüz yetişkinliğe yeni geçiş dönemidir ve bu yaşta insanlar hâlâ kim olduklarını, ne istediklerini keşfetme sürecindedir. 31 yaşındaki biri ise çok daha farklı bir hayat aşamasında olabilir. Bu nedenle ilişki yürür mü sorusunun cevabı, tarafların olgunluk seviyesine ve birbirlerinden ne beklediklerine göre değişir.
Özetle: Olabilir, sorun olmak zorunda değil ama dikkat gerektiren bir dinamik. Duyguların nedenini ve karşılıklı beklentileri sakin şekilde değerlendirmek önemli.