- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli bir erkek daha yanındaki kişiyi sevmemiş ki, seni sevsin. Şaka mısın? Ancak böyle kendinizi kandırın seviyor diye. Halbuki sevmiyor, gayet efendi düzgün birisi olsa idin. Ne bu soruyu sorardın, ne de evli bir adama göz dikerdin. Bir şey yaparken düşünün ya, empati kurun. Evli bir adam aşık olmaz. Ancak cinsellik yönünden kullanır ve atar başka bir şey olmaz. Evliler bir de çok yalan söyler. Hayatım böyle, mutsuzum diye ama halbu ki yalan. Mutsuz ise boşanır. Şu evlilere kanmayın, onlardan da uzak durun.
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
En İyi Cevaplar
O yaştaki bir erkekte ancak hormonları uyandırırsın, güzelim diyorsun birde. Muhtemelen cinsel olarak arzuluyordur seni. Geçici bir heves de olabilirsin. Ulaştıktan sonra balon gibi sönecek..
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu dediğin o kadar mantığa aykırı ki nasıl bir şey yazacağımı bilemedim. Sen kendin bu dediğine gerçekten inanıyor musun. Senden 10 yaş büyük ve evli bir adam sana aşık olacak öyle mi? Buna inanıyor olamazsın. Tavırları aşık gibi demişsin ya oynuyor bundan emin ol. Ayrıca öyle bile olsa senden daha genç ve güzel birini bulduğunda da ona gidecektir. Yani hayal görme, saf olma. Yazık olur sana.
12 Yorumla
Soran+1 yıl35 yaşında ki adamlar olur diyor
23 yaşında ki çocuk olmaz diyor
Saf değilim merak etme- +1 yıl
Akıl yaşta değil baştadır hanım efendi. 35 yaşında adam dediklerinin aklı uçkurunda. Saf olma dedim diye bozuldun sanırım ama hakaret etmek için demedim onu. Uyarmak için dedim. Amacım hakaret etmek olsaydı daha farklı şeyler söylerdim. Ancak saygısızlığa gerek yok. Soru sormuşsun bende bir cevap yazdım. Eleştiriyi kaldıramayacaksan sorma bence.
+1 yılOlmasına olur. Kızın buna kanmamasi gerekir. 2. kadın olmayı sindirebiliyorsa ilişkilerine kimse engel olamaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılTarafsiz yorum yapan birisi çıktı sonunda
Karısı engel olmaz mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli adam sana aşık olsa ne olacak ki... Kendini bana aşık duygusuyla tatmin mi edeceksin, eline ne geçecek boş.. Ben de evli adama aşığım acı çekiyorum zaman zaman ama ondan uzak duruyorum. Sen de uzak dur. Belli ki senin de duygusal anlamda beklentin var. Eşi olan adamdan beklentin olmasın, hayır gelmez bu işten.
21 Yorumla
Soran+1 yılSende neden başlasi için acı çekiyorsun ki!
Karısı mutluyken
Sevme kafanda bitir
+1 yılevli bir erkeğin size aşık olmasını beklemeniz bana tuhaf geldi
bunun adına ben aşk demem
sadece evli bir adamın saf bir kızı tuzağına düşürmeye çalışması derim..10 Yorumla
+1 yılMuhtemellen cinsellik icin sizinlle birliktedir cinsellik icin olmasa aşık ollsa bille evli sonucta yuva yikanin yuvasi ollmaz illerde surekli sorun sıkıntı cikar ben senin icin evliligimi bitirdim der ayrica sana soylemese bille surekli kendi icinde ikinizi kiyasllar o bunu yapiodu bu yapmio o soylle yapiodu bu yapmiodu der bunllarda poblem olliur cunku simdiki esinin yaptigi seyller ozmn sana cok ter gelip yapmak istemeye billirsin buda evliligi cidi derecede etkiller ayrica bu işin beduasida var kadin busuru bedua eder arkanizdn
10 Yorumla
+1 yılOlabilir, tam tersi de olabilir. Daha fazla yaş farkıyla da olabilir. Ama bizdeki sol gericilerin derdi şu:
Celal Şengör, İlber Ortaylı, Şarkıcı, Aktör torunu yaşında kızı canlı yayında düzse aşk.
Ancak 24 yaşındaki imam hatip mezunu erkek 16 yaşında kızla evlenirse tecavüz.10 Yorumla
+1 yılOlabilir genç ve güzel isen veya bunlara da gerek yok sadece boşluguna gelmesi bile yeterli. ama olmasi önemli mi? Evli bir erkek ile ne yapabilirsin karşındaki hem cinsini düşün şu an ona kötülük yapiyorsun ve eden bulur. ilerde senin de başına gelir emin ol.
10 Yorumla
+1 yılSorun adamın aşık olması değil, senin evli bir adama iş atman. ( bu arada adam y. vsk değil demiyorum hani)
13 Yorumla
Soran+1 yılHiç iş atmadım
Buna emin ol- +1 yıl
Peki ne elde etmek istiyorsun? Diyelim ki adam sana aşık?
Soran+1 yılEgo tatmini
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKafa mı buluyorsun gelip burada kendini övüyor keşke biraz karekterini övünseydin karektersiz insan sorunu bile midem bulandı 🤢
12 Yorumla- +1 yıl
25 yaşında değil 15 yaşında kendini öven erken
Soran+1 yılHahaha sabah sabah güldürdun
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılOlmamalı ama farzetki oldu, senin onu EVLİ olduğu için acaba diyerek sorgulamak yerine onu itmeli kesin bir tavırla hiç yoluna almamalısin...
12 Yorumla
Soran+1 yılItiyorum iste o gitmiyor
- +1 yıl
İtme kısmını okumuşsun ama kesin tavırlayi görmemişsin anlaşılan
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıleeee ona aşık ama evde karisini mi becericek :)))))
gerci muhakkak ayri yatiyorlardir :))))
evli bekar aski olmaz :)110 Yorumla
Soran+1 yılKarısına asikta başkasına neden bakıyor?
- +1 yıl
kimseye asik masik degil ya ego merak kacamak hepsi bu ne aski :)
sadece otelde bulusucaksiniz
kimseye gorunmeyeceksiniz
o bos olsugunda horuseceksiniz :)
eeee ask nerde bacak arasinda
Soran+1 yılAdamın pesimde olduğunu bilmeyen kalmadı o özellikle belli ediyor
- +1 yıl
karisini ara bir sor bakiim :)
Soran+1 yılYuvaları dagilmasin
- +1 yıl
oyle birsey yok :)
iste soyluyorum sen bir sekilde duydugun ilginin bir karsiligi duygusal bir bagi olsun istiyorsun ama yok mesela o adam seninle iliskisini kessin hemen baska bir hatunun pesine dusucek olan bu ama evet birlikdeyiz yatakda cok iyiyiz aramizda duygusal birsey yok karisida beni ilgilendirmez diyorsan sen haklisin ama sana aşık falan degil hatta aşkın a sı bile yok bunu kabul et
Soran+1 yılTavırları öyle
Oyuna mi getiriliyorum?- +1 yıl
abicim o isin keyfinde diyorum bir tavri yok :)
adam evle eee bunu sevgilisi biliyor istediginde bulusuyor isim var dediginde kayboluyor :) o ararsa konusuyorsunuz o yazarsa cevap veriyorsun :) yani onun bos vaktisin hepsi bu :)
Soran+1 yılTeşekkür ettim
😀- +1 yıl
mutluluklar
+1 yılSorunun ayrıntısına gereksiz şeyler yazmışsın. Kimseye nasıl olduğunu kanıtlamana gerek yok. Sorunun cevabına gelince evli adam aşıkmış gibi davranır. Gerçekten aşık olsa çoktan senin için boşanma davasını açmıştı. Tek derdi cinsellik.
10 YorumlaOlmasın mümkünse, bir yuva kolay mı kuruluyor. Yikma sende kimsenin yuvasını.
13 Yorumla
Soran+1 yılYıkılmaz korkma olan bana olur
Soran+1 yılIstiyorsan karşıya olsun
+1 yılYani mantıklı bir şey değil. Öncelikle ilk düşüncem uçkuruna düşmüştür adam. Öyle değilse bile evli bir adam bir kıza böyle davranmaz ve davranmamalı. Son olarak ne kadar etkilenirsen etkilen. Bunu eşine yapan, sanada yapar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna benzer bir olay benim arkașımında bașınà gelmiști. Adam 33 yașındaymıș adınıda Murat olarak değiștirmis, bizimkinede 24 yașındayım demis evli olduğunuda söylememiș. Bu böyle 2 yıl sürdü. Sonra bir gece yararısı adamın karısı aradı tabi bunlar uzun uzun konusmușlar bizimkide șok geçirdi. Ben süpe ediyordum ama gerçek olma ihtimalini düșmemiștim falan dedi.
13 Yorumla
Soran+1 yılSonunda ne oldu
Cevap sahibi+1 yıladamı engelledi bir daha da görüșüp konusmadılar. Olay orada kapandı.
Cevap sahibi+1 yılKiz onun icin İzmir'e bile gitmisti düşün artık
+1 yılCevap; evet olabilir..
Tavsiye; sen adama karşı bir şey hissetme olur mu annem.11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Ne guzelligi evli diyorsun evli adamdan uzak dur bence
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılAdam akıllı soruyorum
Hayatta büyük konuşma başına gelir
Ben kasar değilim de sen tipsizsin
+1 yılolamaz amacı sadece seks. yatağa atmak için duygusal oynar. inanmayın bu masallara
16 Yorumla
Soran+1 yılBen gayet iyi aile kızıyım ama kaç kere reddettiğimi belli ettim. Kotu davranıyorum
Adam enerjisi bile aşık gibi- +1 yıl
ya seviim onun enerjisini. ona deki bir daha beni rahatsız edersen karına söylerim. sonrada gider savcılığa veririm.
Soran+1 yılKarısının duymasından korkmuyot
- +1 yıl
o g. t ayağı neden hala egosunu tatmin ediyorsun. yok mu abin baban söyle gerekeni yapsın onlar konuşssun. onun anlayacağı dilden.
Soran+1 yılGeçen eve aldığı deterjanı temizlik malzemelerini falan anlatıyordu
Duyacağım şekilde sanki duyuruyor gibi- +1 yıl
evde değildir :) bu kadar onursuz değildir bence bir kadın duyup sesini çıkarmayan çıkar mı sence
Gizli Üye(18-24)+1 yılolamaz , evli olduğu için karısı ile mutlu değildir seni kullanır , hem normal hem cinsel anlamda sonra sigara gibi atar
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsonuç ne oldu
Soran+1 yılDefolup gitsin hic şansı yok
Hem o kadına yazık hem bana yazik
Cevap sahibi+1 yılanladım , tartışma felan mı geçti abla , çok sinirli ( dolu gibisin )
Soran+1 yılHayır geçmedi
Ama adama sinir oldum
Zaten sans vermemiştim artık hiç vermem
Cevap sahibi+1 yılanladım , umarım hayatında karşına mutlu olacağın kişiler çıkar
Soran+1 yılVar zaten
Bir ara boşlukta kalmıştım ondan sormuştum.
Allah kimseyi sasirtmasin
Cevap sahibi+1 yılöyle abla , maden öyle iyi mutluluklar size
Soran+1 yılTeşekkür kuzu 🌹
Cevap sahibi+1 yılrica ederim abla
Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. aşık olabılır neden olwasın awa evli bir erkek başkasına aşık olmamlıdır. sonuçta karısı vr ne olursa olsun o karısına öyle saygısızlığı, hksızlığı yapmamalıdır.
10 Yorumla
+1 yılOlmamalı evli erkekler ile ne işiniz olur hiç anlayamıyorum biraz akıllı olun. Temizsindir, düzgün birisindir ama karşı taraf evli diye bunu umursamaz bile mantık lütfen
10 Yorumla
+1 yılBekar olsaydı olurdu
Ama bu durumda şerefsizlik olur16 Yorumla
Soran+1 yılSenin yasitin bildiğin pesimde
Aşık gibi duruyor- +1 yıl
Bekarsa sıkıntı yok ama evli olması sıkıntı işte
Soran+1 yılKuma olmayacağıma göre ne geçiyor aklindan
- +1 yıl
Kuma olmayacaksın da karşı taraf evli arkadaş bayanda olsa erkekte olsa evliler ile düşüp kalkmak bana göre racona ters sen tek gecelik ilişki vs yaşayacağım diyorsan orasına karışmam ben
Soran+1 yılOnu da ben yasamam
- +1 yıl
O zaman boş ver gitsin sana erkek mi yok kendine uygun ve bekar birini bulmanı tavsiye ederim
+1 yılevli adam aşık olmaz
vakit geçirir
gönül eğlendirir
o yüzden aşk meşk falan kendinizi kandırmayın olur mu10 Yorumla
+1 yılEvli bir erkek bekar kadina asik olmaz. Baska seyleri ask diye yutturmasinlar artik. Boyle bir seyi neden merak ediyorsunuz ki?
10 YorumlaEvli biri, eşi dışında kimseye aşık olamaz, olmamalı..
Bilinçli ve karakterli olan kimse bu hataya düşmez.
Bence siz kuruntu yapıyorsunuz..10 YorumlaEvli erkek nasıl bir insansınız anlamadım bir sürü bekar erkek var git birine evli erkek sadece seni le seks için birlikte olur
10 Yorumla
+1 yılFakat evli. Senin değil. Aşık olmaz. Aşık rolü yapar. Kullanır.
10 YorumlaYalnız 18 yaş üstü herkes kadındır kız lafına inanmıyorum yani kadınsın
10 Yorumla
+1 yılolur tabiki icinde kadın gecen cümlede düsmeyen erkekmı olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiyet başkadır aşk adı altında yedirmeye calısıyodur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyse asik olmasi zor ama iyi oynar gercekten asiksa bosanir gelir
10 Yorumla
+1 yılSenden önce kaç kişi geçmiştir altından elinden sende onlar gibi olmak istiyorsan önden buyur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevli bir erkek sana aşık olsa ne olur ki?
istediğin kadar kız ve güzel ol...
Yuva yıkan kadın mı olmak istiyorsun sen...
empati yap ya aldatılan kadın sen olsan10 Yorumla
+1 yılYahu diyelim aşık ne olacak?
Ya eşini boşayıp senle olacak ya da gizli gizli senle flörtleşecek.10 Yorumla
+1 yılEvli insana sulanacak kadar kafasız birine aşık oluyorsa o da adam değildir zaten
En çok görülen; elinde ümitleriyle belki beni beğenir diye kendini sunacak kızımız sonra da obje niyetine kenara atılacak 30luk eleman da evliliğine devam edecek ya da adam maymun zekalı olacak objeye aşık olup boşanacak
Her türlü 💩tan durumdur efm.05 Yorumla
Soran+1 yılGer. i zekalı o adam pesimde
Tabi sende obje olacak suratta yok- +1 yıl
Ahahha evet tek seferde yüzüme doyamıyorlar ya hep uzun süreli ilişki istiyor konuştuklarım
Soran+1 yılBelli
- +1 yıl
Jeton köşeli ama anliyorsun sonunda aferin, kendine iyi bak 🤙
Soran+1 yılSende yüzüne ıyi bak
Aman kötu yola düşürmesinler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olmaz gönlü kayar aklı karışır sadece o kadar. Bir geleceği de olmaz hele hele karısını boşayıp seni almaz.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de evli adama göz dikmişsin nasıl düzgün efendi birisin böyle anlamak mümkün değil
Sen çok safsın canım ama aklın başına gelcek kazık ye görürsün
14 Yorumla
Soran+1 yılAksine çok kurnazim ama duygusalım iste
Soran+1 yılNah alir
+1 yılGüzelim diyorsun ya yetmez mi. Belliki adamın aklını başından almışsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılEveeeet😎
Eşi varsa tabiki de olamaz karşısında ki kız da buna izin vermemeli bir insan eğer evliyse o kız ister 35 olsun ister 25 evli olan erkeğin başka kadına ya da kıza yan gözle bakması hoş değil aynı şeyi karısı yapsa namus bekçisi olur ayıp bir şey.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir aşk sevgi yaşa bakmıyor anlaşılmaya bakıyor uyuma bakıyor...
10 Yorumla
+1 yılGayet efendi düzgün tanımının sözlükteki karşılığı metres değil hanımefendi. 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılMetres olan yok zaten
+1 yılgayet efendi düzgün iseniz, lütfen evli biriyle işiniz olmasın..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarısını aldatmaya girer ama karısını bosarsa böyle bı durumda saygı duyarım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir ama yaş farkından dolayı sağlıklı bir iletişim kuramayabilirsiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşla aşkın ne alakası var ki arada 20 yaş olanlar bile ask yaşaya bilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. EVLi!
Bunu bildigin halde asik olsa nolacak?00 Yorumla
+1 yıl35 yaşında evli adamla 25 yaşında güzel bir kızın ne işi olur?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aşık olabilir mi evet olabilir ama bence bu ilişki de ki beklenti cinsellik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok abes değil benim bile 25 yaşında arkadaşım vardı düne kadar
10 Yorumla Aşık olmaz onun ancak eğlencesi olursun eşinden boşanmaz seninle yatar her şeyi yapar ama seni sevmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek düşüncesi sekstir kullanır seni yazık olur git kendin gibi birini bul. Örnek ben : )
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Olabilir desek koşarak gidecek gibi sormuşun..!
111 Yorumla
Soran+1 yılGitmem sadece merak
Olabilir mi?
Soran+1 yılCevap ver sen?
Soran+1 yılIkıncı planda olacak kadar canım değilim
Kaldı ki adam değer vermiyor neden diye sorarsan metres olmayı yakıştırıyor bana , karimi bosayacam dersede bosamaz zaten sence bu gerçek sevgiye zid degil mi?
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılAcun seymaya asik olduguna karisini bosamadi mi?
+1 yılMetres mi olacaksın yani : D
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır
olabilir neden olmasin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvli adam aklından ne geçiriyor?
+1 yılKanka olabilir ben 21 yaşındayım ve 35 yasinra ki adama aşık oldum
10 Yorumla
+1 yılEvlilik aşk sevgi iliskilerinde bence en fazla 4 yaş olmalı
10 Yorumla
+1 yılelbette olabilir ben 18 yaşında bir kıza aşığım ama o bunu hiç bir zaman örenemiğicak
10 YorumlaOlabilir tabi neden olmasın hatta bence olmuştur bile
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekar erkeklerin suyu mu çıkmış?
yuva yıkmaya ne meraklısınız00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBedeninin kız olmasının ne önemi var bu soruyu kendin için soruyorsan? Ruhta sıkıntılar var..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli bir erkek, anlayamıyorum nasıl kabul ediyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılAma adam evli. Sen düzgün olsan bu soruyu sormazsın
11 Yorumla
Soran+1 yılGönül iste kaymasından korkuyorum
Ben düzgünüm inan ki benim kadar kimse dayanamazdi
- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri