Sanki ben çocuğum da o benim annem gibi davranıyo onu uyardım ama tavrından ödün vermediği gibi daha fazla yapmaya başladı ne kadar sevsem de artık katlanılır gibi değil ayrılmak istiyorum doğru bir karar mı napmalıyım
3 ay
Yanlış bir karar. Gerçek sevgi bu kadar kolay harcanmamalı. Ama anlaşılan sevmiyorsun. Sevdiğine kendini inandırmaya çalışıyorsun. Ayrılsan başka biriyle beraber olmasını kabullenebilecekmisin. Umrunda değilse ayrıl gitsin
Bana dediklerime kıymet vermeyen uyarmama rağmen inadına dozunu daga fazla artırıp o muameleyi yapan birini ne kadar katlanıla bilinirse o kadar katlandım artık yük gibi geliyo
Senden ayrıldıktan sonra başka birisini bulursa bunu kabullenebilirmisin
Ayrıldıktan sonrası umrumda olmaz aksine benden uzak olsunda kiminle olup olmadığı umrumda olmaz nihayetinde kız kurusu gibi kalıcak hali yok mutlaka hayatına biri girer
Umrunda olmazsa ayrıl. Sevmesiğin belli olsun
Ayrılmasına ayrıl da sevgilinin ayrılmayı da kabul edeceğini sanmıyorum kıyameti koparır ya da ağlar zırlar kendini yerden yere atar ayrılamazsın böyle insanları iyi tanırım
Cidden öyle uyarı konuşması yaptığımda ayrılıcam sanıp sinir krizi geçirmişti
🤣🤣🤣 işin zor zorlu bir sınav seni bekliyor ya o Zorlu sınavı şimdi vereceksin ya da hayatın duyu
Hayatın boyu
Yaşadığın duygu gerçekten zorlayıcı geliyor ve seni anlıyorum 💛 Böyle sürekli kontrol altında hissetmek ilişkiyi partnerlikten çıkarıp ebeveyn-çocuk dinamiğine dönüştürüyor. Uyardığını söylemene rağmen değişmemesi de yorucu bir durum 😔 Eğer sınırların sürekli aşılıyorsa ayrılma düşüncen kesinlikle anlaşılır. Kendini iyi hissettiğin bir ilişkiyi hak ediyorsun ✨ Peki onunla son bir ciddi konuşma yapmayı düşündün mü?
Cevap
2Cevap
Daha ne istiyorsun rahat mı batıyor
Sevgiline bilmediğin fikrinin bile olmadığı konuda da nasihat vermezsin aw kadın kontrolcü delinin teki bir yerim ağrıyo diyorum idrarıma kadar bakmışlığı var
Soruyorsan cevaba da katlanacaksın aw
Yazmak için yazmışsın cevap diyo
Sana değer veriyor ne güzel
Onun yaptığı değer vermelik bir şey değil kontrolcü istediğim olsun diyen tek kendini düşünen anaç biri
Aranizda yas farkli var mi
3 yaş var
Bir daha onun gibi seven olmayacak
Onunkisi sevgiden çok takıntı
Hadi bakalım
degil
Yaşlar kaç
Ben 25 o 22
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?