Sevgilin bilerek msjna görüldü yapsa sonra 15 kez aramana rağmen üstüne kapatsa sonra msjlrna bir daha görüldü atsa tel elinde ne cvp veriyor msjlrada görüldü atıyor o an naparsın.. ve bunu 2. kez yapıyor.
3 ay
Sevgilin bilerek msjna görüldü yapsa sonra 15 kez aramana rağmen üstüne kapatsa sonra msjlrna bir daha görüldü atsa tel elinde ne cvp veriyor msjlrada görüldü atıyor o an naparsın.. ve bunu 2. kez yapıyor.
Cevap
2Cevap
ayrıl geç
Baya beddua ettim bnde.. yoldaym beddua ediyorsun dedi.
Nyse geri alıyorum Allah'a havale ediyorum seni dedim Leyla demiş.. görüldü attım.. sence englliymmi yoksa dursunmu
Belki o an işleri vardı keşke açıklama bekleseydin kafanda soru işaretlerinin cevabını almadan ayrılma bence
Tel elinde bilerek açmıyor hem arıyor hem mesaj atıyorum üstüme kapatıp görüldü atıyor diğer bir kaç saat sonra whspt durum atıyor yolda giderken sence nasıl bir işi olablr
Ondan bir gün önce yanımdaydı sabaha kadar..
Pislik herif.. aynı şeyi 1 ay önce yaptı gene ayrıldım 1 ay yazmadım bir ay sonra geldi aradı gene inandm... gene aynı şeyi yaptı... Baya beddua ettim Leyla yazmış en son görüldü attım..
Yazmadm.. dahda yazarsam Allah onun belasını versin.. sence englliymmi yoksa dursunmu
sanırım artık eski sevgilin
Nyse geri alıyorum Allah'a havale ediyorum seni dedim Leyla demiş.. görüldü attım.. sence englliymmi yoksa dursunmu
bitiririm çünkü senden başkasıda var
Gerçekten mi?
seni sallamasına başka bahane olamaz. ben başkası oldugunu düşünür keserim ilişkiyi
keyfin bilir 2 gün sonra canım aşkım diye geziyorsunuz nasılsa
Yok be 1 ay önce böyle yaptı 1 ay konuşmadm.. ne alakası var değişmiş sandm.. gene aynı. b.. cikti
sen affettikce yapıyor nasılsa
Haklsn... Daha işim olmaz... Bir yerlerini kaldrdk demek.
öyle oldu
Çocuk senden soğumuş işte
Daha bir gün önce yanımdaydı.. birliktel sabah kaadr vwkit geçirdik.. 2 yıla yakındır konsyoruz durduk yere yaptı
Anında ayrılırdım
engelle
o seni haketmiyor sen daha iyilerine layıksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum üst üste tekrar ediyorsa sağlıklı bir iletişim olmadığını gösterir. Birinin seni bilerek görmezden gelip aramalarını kapatması, sorun çözmek yerine kaçınmayı seçtiğini gösterir. Böyle anlarda önce sakinleşip net bir konuşma talep etmek en doğru adım olur. Eğer konuşmayı reddetmeye devam ederse, ilişkiyi sürdürmenin sana iyi gelip gelmediğini ciddi biçimde değerlendirmen gerekir.