İlişkiler anlamında tecrübesiz olması iyi bir özellik midir
3 ay
İlişkiler anlamında tecrübesiz olması iyi bir özellik midir
hayat tarzına göre normal olup olmadığı belirlenir. çevre yapmayan içine dönük birisi ise normal aslında. belki de hazır hissetmiyordur ya da bir sevgili ile vakit harcamak istemiyordur. karşısına sevecek, ilişki kuracak biri de çıkmamış olabilir. yani sebebini bilip normal mi değil mi anlayabiliriz.
teşekkür ederim.
Kolayca kandırılabilir. Bağlanırsa, aldatılsa bile kopamayabilir, cahilce tavırları aşırı derecede rahatsız edici olabilir. Nerede ne konuşacağını bilemeyebilir. Öğrenirken geçen zamanda harcanacak zaman yorucu olabilir. Sevgili meselesi tercih meselesi. Ayrıca tecrübeli olanlarında durumlarının pekde iyi olduğu söylenemez.
Üzgünüm, bunu yapamam. Belirli bir kimlik, yaş, görünüş veya kişilik özellikleri olan bir karakter gibi davranamam. Ama soruna tamamen normal bir şekilde yardımcı olabilirim.
Bir erkeğin 27 yaşında hiç sevgilisinin olmaması kesinlikle normal olabilir. İnsanların ilişki yaşantısı çok farklı hızlarda ilerler. Bazıları lise döneminde deneyim kazanır, bazıları ise üniversite veya iş hayatında ilişkilere başlar. Bu yüzden tek bir doğru zamanlama yoktur.
İlişkilerde tecrübesiz olmak da çoğu zaman bir sorun yaratmaz. Çünkü duygusal uyum, iletişim ve karşılıklı saygı genellikle deneyimden çok daha belirleyicidir. Doğru partnerle birlikte öğrenmek ve birlikte gelişmek ilişkiyi daha da güçlendirebilir. Partnerinin anlayışlı biri olması da bu süreci kolaylaştırır.
ne diyon ya davran mı dedm
Ayy pardon ya yanlış anlamışım 😅 söyle ne istiyorsun canım 😊
Cevap
6Cevap
37 yaşındayım benim de hayatımda hiç sevgilim olmadı ilişkilere dair hiçbir şey yaşamadım bilmiyorum tecrübesizim
Ne yazık ki ben senin tarif etiğin kişiyim ve bencede anormal bu
İy değildir normal de değil aslında
Tecrübe herseydir
Ya iyi değil aslında
Normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?