Herkese günaydın bu arada.
34 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir erkek normal midir?
Herkese günaydın bu arada.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba!
34 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir erkek hakkında iyi şeyler düşünmem. Sonuçta insan, sevme ve sevilme ihtiyacı ile dünyaya gelen bir varlık ve bunu hayatı boyunca hissediyor. Bu ihtiyacını doyurmak için ilişki yaşıyor vs vs. Eğer bu doğruysa, ilk aşamada bu kişinin çok asosyal bir insan olduğunu düşünürüm. Asosyal olmaktan da öte bazı psikolojik problemleri olabileceğini düşünürüm. Sonuçta neden bu yaşa kadar ilişki yaşamadığının mantıklı bir açıklaması olmalı, eğer yoksa bu daha da kötü.. Pek inandırıcı gelmedi bana, hayatın olağan akışına uygun değil gibi..
Günaydıntabiki doğru olabilir neden yalan söylesin tam tersi çok fazla sayı söylemesi gerekiyor bir çoğu öyle yapıyor. Çok fazla sevgilisi olması hiç olmaması değil mesele. Senin onu sevmem onun seninle bütün hayallerini yaşamak istemesi ve sevmesi. Seveceği değer vereceği biri çıkmamıştır karşısına önüne gelenide istememiştir. Belli bir yaştan sonra erkekler çekiliyor geri istemiyor pek naz trip çekmek. Ama diyorsan ki çok çirkin çirkin olması değil çekingen özgüveni olmadığından yalnız kalmıştır. Çok çirkinler var kaç sevgilisi olan
Cevap
43Cevap
Ufff cogu kisi normal degil demis niye lan niye normal degil herkes sizin gibi mi olmak zorunda? Siz normalsiniz onlar mi anormal? Niye kendisi gibi olmayani dislar bu insanlar niye karakteri hepinizden belki de guzeldir her seyden onemlisi ictir bu insanlar neyin kafasini yasiyor ya normal olan aslinda olmamasi herkes sevgili yapiyor diye yapmayana karsi bi on yargi bi kotu bakis arkdaslar her sevgilisi olmayan fakir tipsiz degildir karsisina biri cikmamis cikanlar uzmus olabilir efendi biri olabilir lutfen kendinize gelin niye bu kadar gaddarsiniz kimse kimseye karisamaz dersiniz isinize gelince ama siz yargilarsiniz
Olanların tipi iyi kardeşim
Benim hiç sevgilim olmadı ha olsun istemezmiydim evet gönülden dilerdim ama girişken olamadığım için çok şanslı sayılmam ama bu kendimi geliştirmiyorum ve çalışmıyorum mantığına anlamına gelmez.34 yaşındayım bende ama kendi yaşıtım olması daha iyi olur diye düşünüyorum çalışıp mücadele etmeye gayret sarfediyorum birilerini etkilemek için bu işler biraz konuşma ve diyaloğa bağlı iknan iyi ise eyvallah senin sevgilinin hiç sevgilisi olmamış ve bu konuda aktif macerası yok bunun ileride sorun olacağını düşünüyorum ve ciddi problem teşkil edebilir ve hele ağzı laf etmeyip diksiyonu zayıfsa sana ayak uyduramaz diye tahmin edebilirim. Acele karar verme fakat tedbirinide al ve bu konuda onada çok güvenme derim aranızda ciddi bir fark var sevgilin aşırı asosyal ve çekingen kendini ifade edemiyorsa evet bu problem önce bir konuş şans ver ona hemen tanımaya çalış derim ha yinede çekimser oluyorsa ilişkinizi bitirin sağlıklı olmayabilir
Abi sen nasıl 34 sün rahat bir 45 gösteriyorsun
@Hissizkalpler ben çok iyi günler yaşamadım belki yıllar beni yıprattı bilmiyorum aşırı stres yüzünden evet yıprandım birde kilo aldım saçlar çok iyi değil dağınık ona çare bulurum gerisi hikaye aşırı stres yüzünden yüz benzim soldu
Olabilir normal, belkide kimseye güvenmiyordur, ya da aşka inancı yoktur, gerçekten onu anlayan gerçekten duygularına değer veren biri çıkmamıştır, kimseyide hayatına değer biri olarak görmemiştir, bunu en iyi yine o erkek bilir, neden kimseyi hayatına almamış hiç aşık olmamış hiç sevgilisi olmamış, sormak gerek bence, sende bu kişiyi tanıyorsan sor öğren.
olabilir benimde 28 yıldır sevgilim olmamıştı türkiye'de yurtdışına taşındım sevgilim var. türkiye'de böyle çok erkek var. maddi manevi çok şey bekleniyor erkeklerden ki çoğu bunu karşılayamıyor ne geliri veya ailesinden varlığı var ne genetik olarak yakışıklıyız.
ciğeri beş para etmez kadınlara yavşayıp bir yerlerini kaldırmaktansa kendi halinde takılan erkekler var yani. illa dini sebeplerde olması gerekmiyor
Ya b. s. g de ona valla ya bu zamanda nerede öyle bir erkek/kadın ben inanmam yani eli ayağı düzgün olupta sevgilisi hiç olmaması ne bileyim at yalanı s.. m inananı derim ben😀😀
Tamam da eli ayağı düzgün olduğunu nereden biliyorsun yakışıklı değilse bu erkek o zaman normal değil mi?
Eli ayağı düzgünden kastın çok yakışıklı erkek sanırım? Yorumun fazla agresif
Tiple ilgili demiyorum sağlık acısından eli ayağı düzgünse demek istedim. Ya agresif çünkü 34 yaşında birisinin bunu dile getirmesi komik saçma ve yalan olmasından kaynaklı bu kişi 20 yaşında olsa hadi dersin evet bu yaşlarda olması normal içe kapanıktır baskıcı bir ailesi vardır vs. cesaret edememiştir anlarım
34 yaşında olan birisi mesela içe kapanık olamaz mı ki ya da utangaç?
Ne kadar utangaç içe kapanık olursa olsun hiç mi arkadaş ortamı olmamış okulamı gitmemiş gezmemişmi ya ne diyim bana böyle biri gelse ben asla inanmam bu ön yargı değil böyle anlama sakın.. normalde bende utangaç ve içe kapanık biriyimdir ben 20 yaşında bile tasvip etmiyorum ama her konuya ayrı sevgilim vardı gezmesi ayrı yatması ayrı sevmek için ayrıydı cahillik toy dönemlerde böyledi
Hiç bir fikrim yok desem yalan olacak, olumlu olumsuz beyanda bulunsam haksızlık olacak, tanımadığım biri için bu soruya yanıt vermek akıllılık olmayacak.
Bence gayet normal çünkü; hayatına kimseyi almak istemimiştir, asosyal olabilir vs vs yani altında bir şey aramayın!
Benim de kuzenim 32 yaşında hayatında kimse olmadı. Sarışın mavi gözlü yakısıklı vs ama olmadı yani
Kızlar inanmamış görüşlere baktım, net fakir erkektir ay sonunu zor getiren erkeğin sevgilisi olmaz
Evet çünkü emin olamıyorum
Normal değil. Bunu soyleyen ya yalan söylüyor ya da hormanal sorunları var
Son kızmı çok anlayamadım yalnız canım hormonal durumla ilgisi ne açar mısın biraz?
Gönül ilişkilerine mesafelidir. Bu yüzden istemiyordur.
Çzel anlamda da temizmiş yani bakir?
Özel anlamda da
Erkeklerin cinsel perfotrmansı ve libidosu 30 dan sonra düşüyor diye biliyorum? karısına saklayacak birşeyi kaldığını pek sanmıyorum bu yaşta xdxdxd
Muhtemelen Güven problemi var daha önce yaşadığın ilişkilerde kötü darbeler almış o yüzden kadınlardan uzak Durmuş olabilir veya eşcinsel olabilir veya farklı cinsel eğilimleri olabilir toplumda normal görülmeyen bilmiyorum
Gayet normal. Çok sevgilisi olanı ne yapacaksın? Bu seferde kimle ne halt yedi diye kendi kendini hırpalarsın bak ne güzel adam bulmuşsun.
Normal olmanın sevgili olmakla ilgisi yoktur. Ya tercih etmiyordur ya özgüveni yoktur ya da şu anda bunlara ayıracak vakti yoktur
Olamaz diye birşey yok bazı insanlar çok fazla içe kapanık olurlar ve dışa açılamazlar buda karşı cinsle olan sosyalleşmeyi zayıflatır..
Olabilir benim kardeşim 24 yaşında kendini dine adamış hayatında hiç bi kız olmadı elini bile tutmadı
Normal değil bence kimse sevgili olmadiysa senmi olacaksın
Sen kaç yaşındasın
Neden normal değil sence?
Yani burda anlatamam
Kaç yaşındasın peki sen
Benim yaşım 27 canım?
Peki senin sevgilin oldumu hic ve daha önce biriyle birlikte oldunmu hiç
2-3 kişi oldu sadece 27 ve 34 yaş uyumu açısından nasıl peki sence bir şekilde anlaşırsak bu kiiyle yaş farkı çok kaçar mı ya da sorun yaratır mı?
Aranızda çok yaş farkı var daha önce hic cinsellik yaşadınmı peki
Cevap versene
Buna neden takıldın bu kadar? Hayır
Peki bu kişi isterse napcan
Evlilik amaç ayrıca adam bir kızı yakından bile görmemiş ilk okul çocuğu kadar masum ve saf sen isterse diyorsun...
Evlenecek misin bu kişiyle
Ya sen erkerksin konuşmandan belli çık uza burdan!
Evet nolmus
Çüküsü yoktur onun yahut aids mi aaa aklıma çok şey geldi bak 😄
Eğer bunu kendisi söylediyse doğruluk payı %0.01 dir.
Genel olarak olma ihtimali var mı peki sence?
Pek mümkün gözükmüyor. Yer altında ya da mağarada yaşamış olması lazım doğru olabilmesi için
@sertkafiye_0 sen nerde yaşıyorsun kızlı erkekli ortamlı las vegasta mı yaşıyorsun ki böyle bir yorum yapıyorsun güya kapalı olacak bide
Pek normal bi durum değil, kadınlarla konuşmasını bilmiyordur ya da parası toktur
Kendi tercihi ise normal.
Dün sordum arkadaşa kadınların mk dedi o yüzzdrnmiş
İçine kapanık utangactir belkide şimdi hiç sevgilisi olmamış bir kız normal oluyor da erkek olunca mi anormal oluyor
Normal değildir, 34 senedir sap mı şimdi bu adam?
Evet hatta yakından bile bir kızı görmüşlüğü sayılı. Sence?
Yok ya, deneyimsiz bu adam. Daha "dişi" kelimesinin ne olduğunu bilmiyordur bu. Normal değil
Tabiki yalan söylüyor
Neden yalan olduğunu düşünüyorsun?
Gerçi kişiye bağlı bir durum ama nedense bana hiç inandırıcı gelmedi
Doğru olabilir sende araştır
Neden çoğu kişi inanmıyor?
Karektere bağlı. Yalan da olabilir doğruyu da söyleyebilir. Tam bir şey diyebilmek için bahsettiğin kişiyi tanımak lazım.
Yani pek normal değil de hayatını bilmek lazım herkes için faklı tabii ki. Ben şahsen hiç rastlamadım öyle birine ama olabilir de yani
Sevgilisi olmamışsa kimseye güvenmediğindendir
Yakından bile görmemiş bir kızı nerdeyse bu yaşa kadar sevgili olmanın da ötesinde bu erkek?
Öyle söylüyor bilemiyorum
Senin sevgili olmak istediğin erkek mi
Evett
Bence hata yaparsin
Neden böyle düşünüyorsun?
Mantıklı düşünürsen 34 yaşında sevgilisi olmamış belki yanlışları oldu sana öyle söyledi velevki oldu senle özgüven kazandı ama oda yanlış başkasına gitmeyecegi nerden belli bide sen 18 yaşında isen aranızdaki kültür farkı iletişim farkı kafa yapısı uyusacak mi hadi bugün uyuştu yarın? Çok örnek veririm ben senin iyiliğin için diuorum hani kızlarda olgun erkek sevdası var ama o işler sonradan değişiyor
18 yaşında olduğum kanısına nasıl vardın bilmiyorum ama benim yaşım 27
Sadece yaşa mi takildin
Yorumunun büyük kısmı yaş üzerinden çünkü 27 ve 34 nasıl peki o söylediğin kültür farkı kuşak farkı oluşur mu?
Niye olmasın? Garanti belgesi var mı yaşadın mı beraber vakit geçirdin mi uzun süre taniyor musun en önemlisi bu
Aramızdaki farkla?
Yaş farkı açosından sormuştum ben ama kuşak farı var mı 27 34 arasında genel olarak
Yaş farkı normal
benim gibi çirkin adamın bile sayısız oldu o kişi hakkında araşırma yapmak lazım
Benimde hiç olmadı. Gelecekteki halim o kişi gibi olur kesin
Sorumluluk almak istemiyordur rahat etmesi için kafası ozgurluk için
Olabilir platonik hep olmustur bende oyleyim tipsiz olunca acilamiyon özguven olmuyor red yerim diye
Gayet normal, hele bu devirde çok daha zor. Bir kadına 100 kişi yürürken şansımız %1'lerde.
Lanet olsun ya lanet olsun o insan benim ya. Lanet olsun yine ağlattın bu soru ile beni.
Benim hiç sevgilim olmadı. Buyur, benim (ama yaşım aslında daha küçük)
ilginçmiş ya öz güveni yok ya da gay ne diyim :D
Yakışıklı değilse hatta biraz çirkinse peki bu durumda normal mi?
Elbette İmkansız Diye Birşey Yok Ama... İnandırıcı Gelmedi...
Özgüveni eksik biridir. Muhtemelen parasal sıkıntıları da olduğunu düşünüyorum
Teşekkürler evet para sıkıntısı
Ormanda mi büyümüş bu erkek?😅
Bu kadar mı garip ya?
O yaşa kadar olur illaki bir sevgili
Çekingendir
Sence normal mi peki 34 yaşında bir erkeğin hiç sevgilisinin olmamış olması?
Valla mıymıntı tip gbi geliyor bana. Bi sey diyemeyeceğim
Çoğu kişi de senin gibi karşılamış durumu yani biraz pasif ya da garip bir insandır demiş bilemiyorum birazcık da muhafazakar birisi ama Senin hiç erkek arkadaşın oldu mu daha önce?
Bunu neden sordum sana diyeceksin ön yardgı gibi algılama asla ama giyim tercihinden dolayı muhafazakar bir insan olduğun izlenimi oluştu bende ve genel algı muhafazakar insanların sevgilisi olmaz yönündedir hep hepimizin bildiği gibi. O yüzden sordum bu soruyu sana açık konuşmam gerekirse. not olarak benim fikrime göre muhafazakar bir insan olmak ilişki yaşamayacağı anlamına gelmiyor o yüzden seni yargılamak gibi bir amaçla sormuyorum bu soruyu haddimde değil Yanıtlarsan da mutlu olurum sorumu?
Oldu evet. Aşırı muhafazakarda olsa birine ilgi duyduğunda konuşmadan duramazdı. Yani karşındaki insan konuşmaktan çekindiği için olmamıştır. Ama çekingenlik kötü biri olduğu anlamına gelmiyor sonucta. Seninle muhatap oldukça açılır
Lanet olsun evet bu da doğru 34 senedir yalnızlık bubiste
ya bu afam uzaydamı yaşıyor
Yalan inanma
Yaaniiii doğru olabilir.
Inandin mi
İnanılmayacak ne var ki?
Abi belki olur, zamana bağlı. Yani normal.
Daha ne kadar zaman? xdxdxd
doğru değildir
Neden?
mümkün böyle vakalar ama problem var demektir.
Ne gibi bir problem mesela?
hiç sevgilim olmadı, olmasını da istemedim. mecbur muyum? sıkıntılı değilim...
@MrSonofWolf hiç cinsel ilişki de mi yaşamadın?
cinsel ilişki yaşamak için sevgili olmaya gerek var mı? :)
@MrSonofWolf kardeş tamam ozaman tercihtir. ben o ihtimalleri 34üne kadar cinsel ilişki de yaşamamış insanlar için yazdım.
Dostum şöyle. Doğru düzgün kız yoktu sevgili olacak. Ben kendimi kanser edemezdim. Uğraşamam ben anlıyor musun öyle sevgili tripleriyle. Sevgilisi olan arkadaşlarımla konuşuyordum onlara acıyordum yazık diye.
@MrSonofWolf Aseksüel misiniz acaba ya da kadınlara ilginiz var mı? Hiç istemedim demişsiniz
Ha evliliğe karşı değilim, düzgün birisini bulursan yuva kurabilirsin ama cinsel ilişki yaşayacağım diye aşık oldum taklidi yapmak ve aptal kızların yükünü çekmek bana göre acınası bir durum.
Aseksüel değilim ama sevgili olmak istemedim.
üzücü bir durum
Üzücü? neden üzücü buluyorsunuz
nedeni var mı?
o insan için kötü işte
Bir kaç kez ağzını aradım üzülüyor musun eksikliğini hissediyor musun diye Kendisi bununla gurur duyduğunu kendini kirlenmemiş ve özel hissettiğini söylüyor
Ve sevgilisi olan erkekleri erkek orspusu olarak görüyor
umarım biran önce sevdiğine kavuşur ne diyeyim
erkek arkadaşı adayı mı senin
tipsizdir, işsizdir, sıfır özgüvene sahiptir.
Tipsiz ama işi varsa?
Sizinde mi hiç olmadı?
Adama tipsiz diyon sende sevmiyorsun ki onu soran
@hellobenkimim Benim hoşuma giden tarafı nazikliği ve ağırbaşlılığı oldu birde güven duygusu veriyor bana klasik erkekler gibi karşı tarafı kullanma niyetinde değil. Yüzüne bakılır ama yakışıklı değil evet
Nerde yaşıyormuş bu 😁
Bende ona doğru gidiyorum🥲
Pasif biridir
Hangi anlamda?
Ay bende farklı anladım xxdxd
Elbette sadece biraz cekingendir
Yalandır
Neden
Olabilir bence
Sizinde mi hiç olmadı?
Yaşınız 40 olmuş ömrünüz geçmiş resmen
Saftır büyük ihtimal