+1 yılGüzel adamdır... Çorap değiştirir gibi partner değiştirmektense tek bir kadına ait olmayı beklemiş, o kadının da ilki olmayı istemiştir. Salt cinsel amaçlı kısa süreli ilişkiler yerine sevgi ve sadakati temel alan uzun süreli ilişkileri tercih etmiştir. Kısacası esasında normal olan insan tipidir bana göre.
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki eğer böyleyse bile yaşına uygun ve aynı temizlikte bir kadın bulma ihtimali sence nedir? bir kadın onun ilki olabilir ama o karşılaşacağı kadının ilki olacak mı burası soru işareti?
- +1 yıl
Böyle kızlar gayette çok var, sadece gelip geçici ilişkileri ve salt cinsel amaçlı beraberlikleri tercih etmedikleri için pek göz önünde değiller diye yok sanıyorsunuz. Mesela elmas, dünya üzerindeki en değerli madendir ama neticede yerin kilometrelerce altından gözden ırak olan yerden çıkartılır, ama bu onun var olmadığı anlamına gelmiyor, umarım anlatabilmişimdir😊
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç sevgilim olmadı. Kac defa göz yaşı döktüm. Özledim hasret cektim. birisi anlamadı beni. Zor muydu be kadın. Kizi yolda görünce şuna sarılsam sarılsam öpsem birleşerek bir bütün olsam diyordum. Hiç mi olmaz olmadı işte. Hep Elizabeth devam ettim. Siz kadınlar bu kadar mı zor be? Allah'ım ölümü çok özledim. Bazen diyorum ki? Jileti alsam hoşuma giden kızın birine gitsem teklif etsem direk yolda sevgilim olur musunuz diye? hayır deyince...35 yaşında hiç kimsem kalmadı seni istedim olmadi. Zor olan bu desem ana aort damara jileti bassam o kadın bedenini baska erkeğe verir mi? ya da acı çektirir miyim? nasıl olsa annem babam öldü. kimse de yok. aman sende...
10 Yorumla
Gerçekten imrenirim ve takdir ederim. Bense kendimi her önüne gelen kaşar veya kolay kızla diyelim yatan bir günahkar olara görüyorum. İçimde bşr ruhun olduğuna ve bu ruh denen şeyin öbür dünyaya gidecrğine inancım olsa cehennem denen yere gitmekten korkardım o derece yani.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılAslında gayet normal hatta olması gereken, temiz kalmış erkek. Bu devirde boylesi bulunmayacagi için sorguluyoruz haliyle ama bu erkek asıl sebepleri bilmek lazım ama kadınını üzmez, ona bir pırlanta gibi sahip çıkar diye düşündüm. Böylesine denk gelmek büyük şans...
13 Yorumla- +1 yıl
Tabi en doğru yorumu yapmak için görünümü de bilmek lazım. Nasıl biri, başka sonuçlar da çıkabilir, ezbere yorum önceki...☺
- +1 yıl
'Böylesine denk gelmek büyük şans' mı :d. Abla adam cinsel yönden ıssız bir vaha yahu böyle bir adam herhangi bir kadını doyurabilir mi sence?
- +1 yıl
@Poinsettia bu senin bakış açın. Çok farklı açıdan bakmak lazım, seninki çok düz bakış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. şimdi bu erkek için iki ihtimal var birincisi muhafazakar bi ailede büyüdüğü için aşırı derecede saftrik yani bundan bi cacık olmaz
ikinci ihtimal ise sevmeye değer kimseyi bulamamış o yüzdende kadınlardan uzak durmuş kendini evleneceği kişiye saklamış demektir.
birinci ihtimaldekinden uzak dur
ikinci ihtimal düşük bi ihtimal ama eğer böyle ise güvenip evlen derim20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir iş hayatına, Sevdiği Futbol Takımına , ailesine - anne baba kardeş- daha çok önem vermiştir diğer tarafa hiç bakmamıştır
15 Yorumla
Soran+1 yılTamamda karşı cinse hem hormonal hem duygusal açıdan hiç mi ihtiyaç duymamıştır?
- +1 yıl
Bunları baskılayabilir , bir erkek illa cinsel ilişkiye girecek diye bir şey Yok. Ne bu bu yaşa kadar sevişmediyse kesin bir şey var algısı
Soran+1 yıl35 40 a kadar baskılamak ne kadar sağlıklı peki?
Soran+1 yılya da bu baskilamanin sağlıklı olduğunu düşünüyor musun?
- +1 yıl
Mastürbasyon da rahatlaır vücudu illa cinsel ilişkiye girmeye gerek Yok kaldı ki evli olan ve düzenli cinsel hayatı insanlar da ara sıra mastürbasyon yapar yani Doğal ve sağlıklıdır -bence- geç yazdım kusura bakma
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaşına kadar dayanabilmiş adamın libidosu seni tatmin edecek mi böyle düşün birde
16 Yorumla
Soran+1 yılLibidosu düşük müdür?
- +1 yıl
Düşük ne kelime, libidosunun var olduğunu bile sanmıyorum. Aseksüel olup olmadığını kontrol et bence
Soran+1 yılYorumlarada bakıyorum çoğu kişi ne güzel işte. olması gereken bu. çok normal gibi yorumlar yapmış
- +1 yıl
Komikler cidden ya. 'temiz erkek' falan diyorlar bir de şaka gibi. İyi de erkek fos olduktan sonra temiz olsa ne yarar? O erkekle ömür geçer mi?
Soran+1 yılKesinlikle bu yönden size katılıyorum. Başka bir paradoxta (benim arkadaş çevremdeki kızlarda dahil) böyle temiz erkek ne güzel diyorlar ama öyle birisini görünce de hemen uzaklasiyorlarlar bu nasıl şey çözemedim
- +1 yıl
Genç kızların 'olgun' erkek peşinde koşmasının sebebi de bu zaten. Deneyimli birini her zaman deneyimsiz birine tercih ederler. Ama toplum baskısı, aile baskısı, cart curt yüzünden bunu itiraf edemezler
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tabiki normaldir illa olacak diye bisart yok çok sevgilisimi olsa daha iyi
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama 35 bu bahsettiğim yaş. Bu yaşa kadar hormonal ve duygusal olarak karşı cinse hiç mi ihtiyaç duymamıştır acaba?
Soran+1 yılYani 35 40 yaşına kadar sadece mastürbasyon ne kadar idare eder bir erkeği bilemedim adam 15 yaşında karşı cinse ilgi duymaya başlasa 20 25 yıl boyunca mastürbasyonla ve hiç bir kadına yaklaşmadan yaşıyor
Soran+1 yılKimi erkeğin libidosu çok düşük olabiliyormuş mesela bu tip hormonları az çalışan erkekler durabilir bencede ama bunun adamlıkla ilgisi olduğunu çok sanmıyorum hormonlarının iyi çalışmaması yla ilgili daha çok
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. O yas bayanda var hiçte kolay degil bence kacırma derimmm
12 Yorumla
Soran+1 yılNe açıdan kolay değil?
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ben de yakında 32 yaşına girmek üzereyim. Hiç sevgilim ve deneyimim olmadı. Arama aşamasındayım.
11 Yorumla
Soran+1 yılBu yaştan sonra da olmaz herhalde gençken olmamış yaşlanmaya yüz tutarken mi olacak?
+1 yılGayet normal herkesin sevgilisi olmak zorunda degil. Ya da herkes ilişkiye girmek zorunda degil
18 Yorumla
Soran+1 yılSevme sevilme ihtiyacı ya da hormonlar peki? bunları yok saymış oluyoruz sanırım bu durumda?
- +1 yıl
Ne hormonu ya işte bu kafadan çıkmazsanız daha çok erkek o yapar zihtiyetiyle yaşarız. Kadınlar bekar kalabiliyo o zaman onun tercihi deniliyor ama erkek olunca yok hormonlar yok bi problem var deniliyor. Hayatimda duyduğum saçmalıklardan bi tanesi daha. Benim de bi iliskim olmadı belki yarın olur belki 30 belki 35 bunu bilemem ben de hormon yok mu? Ben kendimi odalara mı kitliyorum sizce? Bir çok kisi okulum bitsin, askerligim bitsin, isimi bulayım, evimi arabami alayim derken bi bakiyo zaman su gibi gecmis. Ve son olarak evlilige yöneliyor. Yapmayın Allah aşkına kimin kismeti ne zaman gelicek belli olmaz hormon mormon yalan herkesi abaza ergenlerden sanmayın
Soran+1 yılTamam ama sevme sevilme bir ihtiyaçtır 35-40 yaşına kadar bu duyguyu hiç tatmamış bir insan kadın erkek farketmez bunun eksikliğini mutlaka hisseder. sen belki yaşın henüz genç diye bu ihtiyacı hissetmiyor olabilirsin diyeceğim ama en azından bu yaşına kadar bir kişiden hoşlanmış ya da çekici bulmuş olman gerekir eğer bunlarıda hiç yaşamadıysan? büyük ihtimal aseksüelsin ve farkında değilsin. çünkü aseksüeller genelde aşk hoşlantı ya da karşı cinse ilgi duyma gibi duygular yaşamazlar her iki tarafada ilgileri yoktur
Soran+1 yılnötr olurlar
- +1 yıl
Yok ya dayanamicam itiraf edicem artık. belli yasa kadar sevgilisi olmayan erkekler g. a. y kadınlar da l. e. z ama bizim ülkemizde bunlar normal karsilanmadigi icin ölene dek yalniz kalmak zorunda kaliyor. Oh be rahatladım
Soran+1 yılİkiside olmak zorunda değilsin. Aseksüelligi araştır derim ne kendi cinsinden nede karşı cinsten hoşlanmaz o tipler yani her iki tarafa karşıda notrlerdir duyguları yoktur
- +1 yıl
En son yazdigim sey tamamen senin yoruma karsilik ironiydi. Biz burada hicbi sey hissetmiyo o yuzden kadin veya erkegin hayatinda kimse yok konusundan bahsetmiyoruz. 18 yasinda veya 40 yasinda olsanda hayatinda kimse olmaya bilir. Kimseye güvenmiyodur hoslandigi oluyodur itiraf edemiyodur. Hayatinda biri olsun istemiyoru vs vs bir suru nedeni var illa olucak diye bir sey yok. benim de iliskim olmadı diyorum sanki uzaylı gibi sanki cok absürt bi durummus boyle biseyin olmasina imkan yokmus gibi bana o sen aseksüelsin haberin yok diyosun. Cahillik toplulugu işte.
+1 yılİnsanları normal - anormal şeklinde kategorize etmek doğru değil. Herkesin algı, yaşam haritası farklı. Farklı yollardan geçerek şekilleniyor. Bakarsınız bu yaştan sonra çok mutlu olacağı bir evlilik de yapabilir, yaşamını böyle de sürdürebilir. İkisi de kendi dünyası açısından olması gerekendir.
20 Yorumla
+1 yılBu nereden baktığına bağlı olarak değişir. Sana göre normal mi? Bana göre normal değil sadece çok muhafazakar bir ailede olması lazım çünkü bu ülkede erkekler milli olmak için eskorta bile gidiyor. Bana kalırsa anormal. Çünkü cinsellik bir dürtüdür ve erkekler mastürbasyonla kadınlardan önce tanışır, en azından toplumda böyle biliniyor. Ve 35 yaşına kadar mastürbasyonla kendini bastırması imkansız. Ben tamamen olayın fizyolojik boyutundan bakıyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Benim de sevgilim de olmadı deneyimimde. Tek bir kişiyi sevdim ve kimseyle beraber olmadım. Kusur mu işledik anlamadım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoş bi insan. Aşık olmamış insan boştur.
İlişki yaşamamış insan sıfır km değil müzedir12 Yorumla
Soran+1 yılmüze derken?
- +1 yıl
Ben araba severim öyle örnek vereyim. Örneğin limited edition sınırlı üretim Ferrari La ferrari düşün. Bir müzenin ya da zenginin garajında duruyor. Arada sırada sahibi gelip bakar içine girer ama teker dönmez.
Evet müzeliktir. İşleyen demir ışıldar.
+1 yılOlması gereken erkek modeli namuslu bir bey ahir zamanının pisliğne bulaşmamış
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 yaşındayım ama şöyle bir sevişemedim nasıl bir şey acaba. Öpsem yeter :))
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi olmadı kız arkadaşınız?
Cevap sahibi+1 yıl1 defa oldu ama o da değişik oldu o gördü ben göremedim bazı şeyleri. kısaca isteğim şeyleri yapamadım. ayriyeten nişanlanacaktım anlaşamadık ayrıldık
+1 yılYani normal durum yazmış birisi ama 35 de çok genç bir yaş değil ben anormal aldım bunu yalan söylüyorda olabilir
10 Yorumla
+1 yılDindar bir adamsa normaldir. Evlenmek nasip olmamıştır. Diğer ihtimal de escinsel olması olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim fiziksel özelliklerim kötü, şeyim de küçük. Beni hiçbir kadın sevmeyecek yani o adam gibi olacağım. Eğer benim gibi sebepleri varsa inanırdım ben.
10 YorumlaBelki çok mirasıysa doğrudur denemesi bedava bi ara yokla
10 Yorumla
+1 yılBenim de hiç sevgilim olmadı.. şu ana kadar bir tane bile kızın elini tutmadım. :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence normal değil yaşımın yarısı kadar sevgilim oldu benim bile
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden benim bile dediniz? 🤔
- +1 yıl
İlk sevgilim ortaokulda başlamıştı
Soran+1 yılTip olarak nasılsın?
- +1 yıl
Çekici
+1 yılNormal değil, yalan söylemiyorsa tabii
32 Yorumla
Soran+1 yılNeden değil sence?
- +1 yıl
35 ileri bir yaş, normal biri o yaşa kadar ilişki yaşar diye düşünüyorum.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnancı dolayısyla yapmıyorsa öp başina koy. Yok biraz mallık ya da rahatsızlik varsa uzak dur.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten gecesi deprem olur herhalde 🤣
13 Yorumla
Soran+1 yılNee 😅
- +1 yıl
35 yıllık abazalık kolay mı🤣
Gerçekten çıkamaz herhalde 🤭🤭🤭 - +1 yıl
Süzgece çevirir😁
Var böyle tanıdığım ama değişik bir durum
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl birisi peki bu kişi?
+1 yılHiç normal değil bana göre
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden sence?
- +1 yıl
Ya tipi yoktur ya karakteri ya da kendine göre bir sorunu vardır
Soran+1 yılÖyleyse sadece yakışıklı erkeklerin sevgili edinme bir kıza yakınlaşma hakkı var bu sonucu çıkarabilir miyiz burdan?
- +1 yıl
Hayır bu sonuç çıkmaz yakışıklı olupta karakteri iyi olmayanlarda var bunlarında düşünmek lazım tam tersi olanlarda var tabi
Soran+1 yılAnladım. çirkin bir erkekse normal diyorsun
- +1 yıl
Evet genel olarak bakarsak öyle
+1 yılPek normal değil sanki...
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
ww o yaşa kadar iyi kötü bir deneyimi olması beklenir...
- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılKim bu bahsettiğin erkek
12 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlar benimle tanıştırmak istiyor ben 27 o 35 ama onun durum söylediğim gibi. benim bir kaç sevgilim oldu daha önce
- +1 yıl
Onun yaşantısı hakkında bilgi sahibi olmak gerekir normal olup olmadığını söyleyebilmek için. Bir sürü sevgilisi olduğu halde yalan söyleyebilir veya sevgili edinmeyi sevmiyordur çekiniyordur vs
Bence normal yani bu devirde öğle birini bulmak zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılneden normal olmasın ki knkas
14 Yorumla
Soran+1 yıl20 değil 25 değil 35 yani orta yaşa gelmesine rağmen yakından bile kız görmemiş bir erkek?
- +1 yıl
Sevgilisi olmamıştır ama yiyişmiştir knka ya
Soran+1 yıl30 dan sonrada erkeklerde libidonun düştüğünü varsayarsak adam en verimli zamanlarını yalnız geçirmiş
- +1 yıl
yok knka ne düşecek aksine daha da artıyor :D denk getirseler acımazlar KS de görmüyor musun :D
+1 yılTürkiye'de ise normaldir.
10 Yorumla
+1 yılBu ülkede gayet normal.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılDinî bütün biriyse normal diğer türlü değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Herkesin olması gereken erkek modeli bu zaten. adam elin kızıyla parkta bahçede cafede buluşmamış sarılmamış öpüşmemiş yani günümüz erkek orsplarından olmamış
- +1 yıl
katılıyorum turancı bey
Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı. Anormal. Kim bilir ne problemi var
110 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken erkek modeli bu zaten. sorun nerde anlamadım?
- +1 yıl
Alakası yok saydıklarınla. adam elin kızıyla parkta bahçede cafede buluşmamış sarılmamış öpüşmemiş yani günümüzdeki şrefsiz erkek modelinden değil kirlenmemiş kirletmemiş namusuyla yaşamış...
- +1 yıl
Bende zaten o kısımdan bahsetmedim. el ele tutuşmak sarılmak öpüşmek vs de her iki tarafı en azından ruhen kirleten şeylerdir insan bunları ilk evlendiği kişiyle yaşamalı
- +1 yıl
bilmem kaç kişile anı şeyleri yaşadıktan sonra yapılan evliliğin bir özerlliği kalmıyor zaten her iki tarafta bir şeylere doymuş oluyor gelsin sonra boşanmalar
- +1 yıl
Cinsellik hariç tüm duyguları tüketerek evlenmek ne kadar sağlıklı olur birde bu açıdan düşün ?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNerden baktığına bağlı.
12 Yorumla
Soran+1 yılAçar mısın?
- +1 yıl
Senin nasıl bir insan istediğine göre durum değişir, adamın duruşuna göre değişir.
Tr burası ondan çok var
12 Yorumla
Soran+1 yılBuda sayısız abaza ve ortaya çıkacak sapıklıklar demek?
Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. Oha lan o benim... kim benım adıma soru sordu hıı
10 Yorumla
+1 yılÇok anormal
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki açar mısın biraz?
Normaldir
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşı 35 ama bu kişinin bu yaşa kadar karşı cinse hiç mi çekim hissetmez bir erkek?
+1 yılDeğildir
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden sence?
- Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılMümkün değil
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden? ?
- +1 yıl
35 yaşına kadar sevgilisi olmamış birine inanmam ki
Soran+1 yılBak yorumlarda da var 30 üzeri olup hiç sevgilisi olmadığını söyleyen?
- +1 yıl
Ben inanmıyorum
Inanana da inanmıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Salaaaakkkk
11 Yorumla
Soran+1 yılNe?
Gülerim 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılniye
+1 yılolması gereken erkek modeli
15 Yorumla
Soran+1 yıl35 yaşında her şeyden soyutlanmış tek bir kızla bile konuşmamış nasıl muhabbet edeceğini bile bilmeyen bir erkek mi olması gereken? ilginç bir yaklaşım buda saygı duyarım
- +1 yıl
herkesle konuşsa yatıp kalksa emin ol abaza sapık vb dersiniz benim kafa yapıma acıkcası anlattıgın profil dogru geliyor orsbdan farksız erkek degil
Soran+1 yıliyide 35 yaşında adamın bu yönde hiç mi isteği olmamıştır eğer normal bir heteroseksüelse o kadar uzun yıllar tüm duygularını bastırması -sevme sevilme cinsellik vs- sence ne kadar sağlıklı?
- +1 yıl
ne yapsın zina mi etsin
Soran+1 yılHer sevgilisi olan zina mı ediyor? elini tutsa sarılsa yeter zaten
+1 yılasosyal bir tip olduğunu düşünürüm..
10 YorumlaAsosyaldır
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılTemiz erkek derim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel birsey bence
10 Yorumla Olur tam noramal. AŞKda yaş önemli değil
10 Yorumla
+1 yılnormal değil
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
normaldir
Soran+1 yılFikir niye değişti 🤔😅
Hayır.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır derken?