Hevesim baya kaçtı 5 ay oldu fakat her saniye aklımdan çıkmıyor ne yapayım?

Çok sevdiğim kız arkadaşım vardı 31 yaşındaydı geçmişi karanlık travmalı içsel sıkıntıları ağır olan güven kırıklığı yaşayan biriydi çocukluğunda annesi babası ayrılmıştı onun için çok mücadele etmiştim emin olun öyle ettim ki bulunduğu şehre sürpriz yapmaya gittim Zonguldak'tan kalkıp hediye aldım çiçeksepetinden ikimizin olduğu yapay zekadan fotoğraf göndermiştim çiçeksepetinden o kadar arttı ki sıkıntısı tüm hayat öfkemi senden çıkartacağım dediği oldu hakaretler küfürler alttan aldım yine çünkü rahatlatacaksa bu seni iyi hissedeceksen diyebilirsin dedim bir iyi bir kötüydü beni engelliyordu 3 gün sonra açıp ben seni engelledim başka yerden bana ulaşabilirdin gibisinden şeyler demişti bir gün anlamsızca iyi bir günde kötüydü aşırı derece yıprandım intihara kalkıştı alnını morarttı ağladım onunla beraber bundan kurtardım onu sonra daha da sıkıntısı arttı en sonunda uzaklaştı benden sonum ne olur bilmiyorum gibisinden ve hala yokluğuna sadığım aklımın köşesinden gram çıkmıyor sizce ne yapayım aşırı sıkıştım kaldım nefesim daralıyor

Hevesim baya kaçtı 5 ay oldu fakat her saniye aklımdan çıkmıyor ne yapayım?