Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama aile, eğitim ve maddi dengesizlik evliliğe engel mi?

Arkadaşlar şimdi biz erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz ama annem kabul etmiyor çünkü benim evim var arabam var ailemden kalacak mirasım var yüksek lisansını yapmış mesleği olan birisiyim erkek arkadaşım ise lise mezunu mesleği olmayan bir fabrikada çalışan evi arabası olmayan ailesinden kalacak bir mirası olmayan annesi babası ayrı Babasıyla görüşmeyen birisi. Maddiyat eğitim ve aile olarak büyük bir uyumsuzluk içerisindeyiz Ama duygusal olarak birbirimizi çok tamamlıyoruz her zaman benim yanımda her zaman bana destekçi saygılı ilgili ve bana çok bağlı ben de onu çok seviyorum ama bu dengesizlikler yüzünden annem ilişkiyi onaylamıyor ayrılmamı istiyor ben de tabii ki arada kalıyorum bunca zaman hep önemsiz gördüm hâlâ daha öyle görüyorum ama çevreden de çok baskı görüyorum bana uygun olmadığına dair ne yapmam gerektiğini inanın hiç bilmiyorum sıkıştım kaldım

Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama aile, eğitim ve maddi dengesizlik evliliğe engel mi?