2 erkek kardeşimi okutuyorum yeni başladılar üniversiteye. babam 9 yıldır hasta vefat etti. Erkek arkadaşım la evlenmek istiyoruz anne babasıyla yasicam ablaları falan da geliyor arada. Bunların hepsini kabul ettim. Ben kardeşlerimi okutuvam bana ihtiyaçları var dedim. Sen evlenme 5 yıl ailene bak sonra evlen dedi. Evlenirsen ailene düzenli yardımda bulunamazsın diyor. O kendi ailesine yapıyor. Ikimizde veteriner memuruz aynı işi yapiyorz. En son da bana paragöz para hesabı yapıyorsun diyor. Neredeyse ben haksız çıktım ne yapmalıyım. 29 yaşlat
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKarar vermek zorlayıcı bir süreç olabilir, özellikle de önemli hayat değişiklikleriyle karşı karşıya olduğunuzda. Partnerinizle evlilik kararı alırken, duygusal, finansal ve ailevi faktörleri dikkate almanız önemlidir. Kardeşlerinizin eğitimine destek olmanız ve ailenizle ilgilenmenizdeki sorumluluklarınızı göz önünde bulundurmak, doğru bir adım atmaya yardımcı olabilir. Partnerinizin finansal düşünceleri ve beklentileri önemli. Aileniz ve kardeşlerinizle ilgilenmeye devam etmeniz, evlilik sonrası nasıl bir bütçeye sahip olacağınızı ve finansal sorumluluklarınızı etkileyecektir. Hem sizin hem de partnerinizin kişisel ihtiyaçlarını ve hedeflerini anlamak önemlidir. Evlilikteki uzlaşma ve desteğin her iki taraf için de sağlanması önemlidir. Ailenizle ilişkilerinizin nasıl devam edeceğini ve kardeşlerinizin eğitimine nasıl destek olacağınızı partnerinizle net bir şekilde konuşun. bu karar sizin hayatınızı etkileyecek bir karardır ve bu konuda kendinize güvenin. Partnerinizle birlikte geleceğe dair planlar yaparken, iç sesinizi dinleyerek ve duygusal olarak iyi hissettiğiniz bir kararı tercih etmek önemlidir. Aynı zamanda, önemli kararlar alırken, profesyonel bir danışmanla veya evlilik öncesi danışmanlık hizmetinden faydalanmak da size yardımcı olabilir. Her iki tarafın da ihtiyaçlarının karşılandığı sağlıklı bir ilişki için iletişim ve anlayış önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. 29 yaşındasın okumuş Veteriner olmuşsun ama karşındaki bu insanın kötü niyetli daha doğrusu kötü bir insan olduğunu anlayamıyor musun yani? Nedir aradığın tutunacak bir dal mı neyi düşünüyorsun? Olayı şöyle değerlendir bu durumu yaşayan bir arkadaşın ve gelip sana anlatıyor ne tepki verirsin? Kendi bahanelerini at kenara yok aşığım seviyorum ıvır zıvır böyle kötü insanlara istersen tap sonuç yine sana dokunacak kötülük olur.
00 Yorumla
+1 yılKendisi ailesine para yardımında bulunuyorken sen niye bulunmayacakmışsın? Bu ilk sorun. O zaman sevgiline "Kardeşlerimi sen okut." de. Baba da yokmuş. Annen eskortluk yaparak mı kardeşlerini okutacak pardon da? Ne saçma iş. Hadi kardeşlerin de meslek sahibi olsa, çalışsalar yine anlarım da bu resmen eve yeni birini getirip ailesine para yedirtme durumu değll de ne? Malûm ailesi ile yaşayacakmışsın. Ailene değilse ailesine yedirecek oluyorsun bu durumda parayı. Asıl paragöz bu durumda kim oluyor? Hadi ben, yine ayrı evde yaşayacak olsanız geçinmek zor olduğu için anlarım da öyle bir şey de yok. Beyimiz çok bencil anlaşılan. Ona bir sorsan ya. Yerinde olsan sen ne yaparmış? Ev üstüne ev mi olur ayrıca? Senin gibi bir arkadaşım daha var kocasının ailesiyle yaşayan. Şu an söyleniyor. Ben, çocukken babaannem ve dedem bizim evin alt katında kalıyordu. Onda bile bir sürü sorun oluyordu. Bir de aynı evde hep sorun olur.
Yol yakınken bence böyle bencil birinden kurtul.
01 Yorumla- +1 yıl
Kendi *
+1 yılÖyle bir şey demeye hakkı yok ne güzel olumus veteriner olmuşsun yani kendine ait bir meslegin var o herifin cebinden para cikmicak ki kendisi ailesine dilediği gibi yardım yapıyor ve snei ailesi ile yaşatıyor oldu paşam başka köle değilsin kızım kendine gel o heriften bı s... Olmaz yol yakınken ayrıl madem öyle bende ailenle yasamicam ozaman vs de sende yardım etme ailene de dinliyosa okey dinlemiyosa paşa gönlü bilir kimseyi memnun etmek zorunda değilsin o okulu sonuçta ayaklarının üzerinde dur diye bitirdin ailen okurken yardım ettimi tabikide etti dinleme o kişiyi ondan ne koca olur ne baba olur üstüne basa basa söylüyorum yol yakınken ayrıl
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
51Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Sen bunları kabul etmişsin o etmiyor. Bence iyi düşün evliliği
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarda bir kız ablamin esi kac yasina geldim hala bana para verir, elime harclik tutusturur demis. Benim eşimde boyle. Kiz kardeşim var özel gunlerde illaki ona da hediye alir. Bayram harcligi verir. Sayisaldan anlar anlamadigin bir sey varsa gel calistirayim der. Calismisliklari da vardir. Okula falan bazen biraktigi zaman al lazim olur, gencsin bir seyler falan yersin diye elini para tutusturur. O doktor ben ögretmenim. Sagolsun aileme karsi da bir sey esirgemez. Anne babamin hastaliklari da kendi bransina giriyorsa yardimci olur, bazen ilaclarini dahi gider kendisi alır annemlere bırakır. Bende o benim aileme boyle oldukca onun ailesine daha cok caba harcamaya calisiyorum.
Bende onun ablasina hediyeler aliyorum, yegenleri var onlara illaki harclik falan veriririm, hediyeler alirim bende. Annesine bayram temizliginde falan yardimci olmaya çalışırım ama genellikle de istemez pek. Yani evlendikten sonra aileye bakamazsin, para veremezsin olaylari dogru gelmiyor bana. Biz nasil berabersek onlarda beraber oluyor. Ne yapalim evlenince ilişigimizi mi keselim?
Ne yazik ki bu ulkede erkekler bunu bekliyor kadindan. Ailesinin yanina bile gitmesini istemeyen tipler var. Bayramda falan surekli kendi ailesine goturen, kendi ailesinin hizmetini ettirenler var ne yazik ki. Seninkide oyle bir tipe benziyor. Para verme, onlara gitme ne oluyor mal mi aliyorsun derler adama? Kendi mesleğinde varmis niye bununla devam ediyorsun anlayamadim.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ailene özel durumlar dışında isteidgin zaman kafana göre gidemezsin diyor. Bayram düğün falan anca. Zaten evler yakin yarim saat var arada. İşim var arabada alcam ee ben zaten yillarca fakirlik zorluk gördüm ailemde öyle. Istedigim zaman arabama binip yanlarina gidemiyorsam neden o kadar okudum. kendisi anne babasini alcak yanına üstelik istediği zaman abla abi yengeleri gelecek. Bana gelince gidemezsin evlendiysen böyle falan. Para ya bile karışıyor. Çeyiz alman lazım falan. Anlamadm ben neden okudum özgür olmak için işten eve evden işe gidicem hersey onlarin isteidgi gibi olcakmis annesi bisey derse cevap vermicem. Yengesi akıl verirse yapmam gerekirmiş. Yegenleti sürekli bizde olcakmis. 6 abisi 5 ablasi evli. Ailede hic bir kadin çalışmıyor. Bana surekli bunları dayattı. Ama benim babam yok 2 kardesime duzenli yardim etmemi bile cok görüyor. Lazim olursa büyük miktarda borç verirmis ama böyle olmazmis. Hatta karşılıksız da verirmis bisey olursa ama duzenli yardim olmaz diyor
+1 yılevlendiğinde evlendiği kisinin ailesiyle de iliskiye girdiginin farkinda degil. ablamin esi kac yasina geldim liseden beri her ay para verir bana, ablamin vermesine karismamasini gectim kendisi verir okula bıraksa elime harclik tutusturur. sen ne guzel her seyi kabul etmissin o ne hakla bunu kabul etmiyor okuyan 2 ogrenciye yardim etmekten guzel ne olabilit ayrica bunlar senin kardesin tabiki yardimci olmak isteyeceksin. bu adamdan hayir gelmez bence ilişkini bitirmeye bak sen onun icin fedakarlık yaparken o senin harcamalarina bile mudahale ediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden evlendiginizde onun ailesiyle yaşıcaksın? Bunu neden kabul ettin üstelik ablalarıda geliyormuş. Ben pek gçrmedim eş ailesiyle yaşayıp mutlu olan. Herşeyine karışılır bir yere gitsen haber verirsin sorgulanırsın eşinle özeliniz olmaz. İki gün üst üste banyoya girsen farklı bakışlara maruz kalırsın falan i. Okumuş insansın bide böyşe bir evliligi neden kabul ediyorsun? Üstelik senin kardeşlerine bakmanı istemeyen birisi? Bemce evliligini gözden geçir derim. Kendini bile bile ateşe atma
00 Yorumla
+1 yılİyide o sana ayri ev vaat etmiyor ki sen onun ailesiyle yaşayacaksın yani mutfak masrafı ihtiyaçları hep sizden isteyecekler senin kardeşlerini bahane ediyor asıl kendi paragöz. Hemen bitir ilişkini seni seven zaten karisinin parasına karışmaz üstelik onlarda benim kardeşim sayilir derdi.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet üstelik ablalari hep evli hep geleceklelr anne baba bizde olduğu icin. Hic birini sorun etmedim hatta kendi kafamda kız yeğenlerinin cogunu ben okutmayı düşündüm ama iyi niyet fazla onlara
- +1 yıl
De ki bizden olmuyor ben evlilik düşünmüyorum de kardeşlerime bakacağım De sana kötü sözler bile söyleyebilir işte karakterini anlamış olursun gerçi karakteri çoktan gözüktü bozukta ayrılınca daha Bi anlarsın.
Bi zaman sonra karşına bambaşka insanlar çıkar hem mesleğin var hem gençsin.
Toksik insan. Hiçbir haklı yanı yok, sahsen durumum olduğunda el verdiği kadar aileme yardım ederim. Anneme öleceğim güne kadar para gönderebilirim, hayırdır yani sen kimsin ki buna karar verebiliyorsun. Herkes kendi kazandıği paradan sorumlu, nereye harcayacağı onun keyfine kalmış. Kimse paramı nereye harcayacağım konusunda boş yapamaz. Sıkıysa yapsınlar. 😂
10 YorumlaEn iyisi uzak tut bunu kendinen senin haklı olduğun bir durumda bile seni haksız çıkartmayı başaran biri ayrilmalisin evlenseniz bile ailesi ile yaşayacağınız ufak sorunu bile senin yüzünden bilecek uzun vadede çok sorun yaşayacaksin dikkat et kendine iyi bak.
10 Yorumla
+1 yılBuna nasıl böyle hak görüyor kendinde... kendi ailesime normal iken senin ailene destek neden anomal geliyormus ki. kaldi ki baban vefat etmiş sen yardımcı olmayacaksim da kim olacakmış... Böylesi bencil adamla ben olsam beş yıl geçse yine evlenmem.. kendi ailesine versin senin maasida beyfendi ben gömerim diyor resmen.. böylesi insan ile eş olunmaz...
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşına defol git deseydin. Her şartı kabul etmişsin, hem de gelmiş hâlâ senin parana göz dikiyor. Vasıfsız erkek işte. Eğer sen adam gibi sahip çıkamayacaksan evleneceğin kadına, ayrı bir ev tutamayıp ailesinin yanında yaşatacaksan üstüne gelip de kardeşlerine para veremezsin ıvır zıvır lâflar edemez. S. ktirsin gitsin geri. zekâlı
00 Yorumla
+1 yılBence direkt bu adamı bırakmalısın çünkü çok bencil. Bu devirde kendi anne babasinın yaşadığı eve giden kadın bulduysa kaldırsın ayağının altını öpsün. G*tü yiyorsa ayrı eve çıksın da kendi ailesini de maddi anlamda yalnız bıraksın.
Koca herzaman bulunur ama anne baba hakkı ödenmez. Sağlıklı karar verin bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu adamdan sana hayır gelmez sen alttan aldıkça tepene biner. Kendi paranla ailene yardım etmen doğal bişey ki sen eve katkı yapmak zorunda bile değilsin bu kocanın görevi. Şimdi para gidecek diye böyle yapması onun paragöz olduğunu gösteriyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılÜstüne bana para hesabı yapan birisin diuor
Cevap sahibi+1 yılVur tekmeyi gitsin kendini bu kadar ezdirme. Ailenin sana ihtiyaçları varsa yanlarında ol
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kendi ailesiyle yaşatacak seni, senin paranı onlara yedirecek sıkıntı yok ama sen senin paranı kendi ailene yedirecekken mi sıkıntı var? Paragöz olan, para hesabı yapan o. Öyle biriyle aynı evde bir ömür geçirebileceğine inanıyor musun? Üstelik ailesiyle yaşayacak bir de 3 4 ağızdan ses duyacaksın. Kendi nelerin hesabını yapıyor göremiyorsun galiba.. Yazık etme kendine.
10 YorumlaTerbiyesiz adam , aile bu aile , aile demek yaşamak demektir onlardan biri müşkül durumda olduğu sürece adam gibi yaşıyorum diyebilirmisin bugün sana yarın ona öbür gün bize aile bir kişinin kırmızı cizgisidir. Dogru karar verdiğini düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılKendisi de yardım ediyor? Ayrıca aynı eve çıkmaya da razı olmuşsun, üstüne bir de paragöz mu olmuşsun? Sen bence birdaha düşün çünkü evlendiğinde daha büyük sorunlar doğuracaktır bu durum ama bana sorarsan bırakıp ailenle kalmalısın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın sen.
O kadar fedakarlık yapman hata. Anasıyla yaşamayı kabul ediyorsun ama sana gelince sen kardeşlerine alamayacaksınız.. Var mı öyle tek taraflı iş? Sen razı geldikçe tepene çıkmış. Bas tekmeyi gitsin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. o kendi ailesine veriyorsa eğer sizin şu şartlarda bunu istemek en doğal hakkınızdır.
sadece kendi ailesine yardım edilmesi saçmalıktan başka bir şey değil en azından bari kendi evini geçindirmeye baksaydı00 Yorumla
+1 yılAfedersin abla bu arkadaş biraz kofik yani boş nasil senin annen varsa senin annenide kendi ailesi gibi kabuk etmek zorunda evlilik dediğin sadece senle evlenmiyor onun ailesi senin ailen senin ailen onun ailesi çok boş konuşmuş arkadaş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcın olsun erkek kardeşlerin seni kesinlikle her ne şartlarda olursa olsun abla bilirler ama kocan için el kızısın 👍 dolayısıyla seni ve aileni şimdiden ikinci plana atmış. Böyle bir adamla evlilik yapmak hayatının hatasi olur.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık kararıyla doğru seçim yaptın tebrik ederim. Ben benimle evlenen kıza ailesine destek olmasına izin veririm çünkü ablam bana maddi destek oluyor telefon faturamı ablam yatırıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Başın sağolsun bu arada
Böyle biri kesinlikle yanlış bir seçim olur. Yol yakınken ayrılmanın en iyisi olur ki ben evlilikten yana olan biriyim ama yanlış evlilikten değil. Bence ayrıl. Hiç vakit kaybetme.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence o adamdan biran önce uzaklaş senin kendi maaşından kardeşlerini okutmanın nesi yanlış hadi bakalım sen çalışmıyorsun ve ev hanımısın noolcak evlenmicek mi seninle
00 Yorumla
+1 yılEvlenme o adamla aileler de evlenir aynı zamanda hayat kime ne gösterir bilinmez herkesin yuvası ayrı olsa da anası babası değerli...
00 Yorumla
+1 yılYuhh kardeşlerine bakmak zorundaysan ve bunu hoş karşılamıyorsa evliliği gözden geçirmeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin evlenme. Onun ailesi ile yaşicaksin (muhtemelen sana kole muamelesi yapacaklar) görümcen ve kaynanan herşeye karışacak. O ailesine madi yardim yapacak ama sen yapamazsın öyle mi? Pişman olmazsın ayril
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik demek bir kadınla erkegin evlenmesi demdk degildir aileyle evleniyorsun ondan olmaz asla o ş. erefsizinn teki
00 Yorumla Kendisi yapabiliyor ama senin bunu yapmana izin vermiyor?
Bu tamamen bencillik ve düşüncesizlik. Böylesi hayatında olmasa da olur.00 YorumlaAnında terk edeceksin hiç düşünme. Seni seven senin ailenide sever... destek olur
02 Yorumla
Soran+1 yılTerk ettim zaten
+1 yılBu durumda ben olsaydım tekmeyi basmıştım poposuna ailene destek olabilecek tek kişi sensin ve sana bunları söylüyo onunda demesi lazım bende yardımcı olurum diye benim görüşüm ondan bi halt olmaz
00 Yorumlaİyyyy bu sinek bo. Konu bırak ne biçim bir adammış. Ona ne ayrıca ailene yardım yapsan yapmasan
00 Yorumla
+1 yılAyriiil. Imza atmadan hayati kurtar. Yazdiklarin dogruysa...
00 Yorumla
+1 yılBu kırmızı çizgim de yardım etmem lazım de istemiyorsa kendi bilir
00 YorumlaBu adamla senin gibi harika bir kadın evlenmemeli.. benim diyeceğim bu kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenme ondan uzaklaş paranı yemeye çalışıyor terbiyesiz. Hem de ailesiyle yaşayacaksın öyle mi? Sana paragöz diyen daha neler demez. O doğru kişi değil
00 YorumlaOnu ilgilendirmez bu konu ekonomik özgürlüğünü varsa kimse karışamaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı. Oha yani oha ne kadar bencil adam. Arkana bakma ve kaç
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNiye yapamıyormussun. Senin sartlarini bilerek evlenmiyor mu
00 Yorumla Böyle biriyle evlenme bence kardeşlerin daha önemli
00 YorumlaÖyle bir şeye müsadere etmemelisin gerekirse ondan şimdiden ayrıl ailenle arana kimde giremez
00 YorumlaBencil herifmis, o kisi ile evlilik dusuncelerini tekrardan gozden gecirmeni oneririm.
00 Yorumla
+1 yılKocan haklı gidip parttime çalışsınlar ya da kredi burs felan alsınlar.
00 Yorumlaimkanım varsa aileme yardım etmeme kimse engel olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok iyi birisin kardeşlerini okutuyorsun vs. Bence kendin gibi iyi biriyle hayat kur neden kardeşlerine yardım etmen rahatsız ediyor o da ailesine yardım ediyor
00 Yorumla
+1 yılDirek ayrıl benim eniştemde öyleydi şimdi tazminat vermemek için ayrılmamaya çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu şekilde evlilik olmaz. Seni kendi ailesiyle yaşamaya ikna etmiş ama senin ailenden elini cekmeni istiyor. Çok bencilce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman sende ailene yardım etmeyeceksin de. Madem o da yardım edemez. Aklı senin maaşında kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlayışsız adamla olmaz kızım tecrübeyle sabit. Ben olsaydım ayrilirdim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNisanliyken donmedigime bin pişman oldum ve anlayışsız bi adamla evlendim. Evlenince bu anlayissizliklar bin kat artıyor ve sonunda bosandim. Çok iyi düşün ona göre karar ver
Soran+1 yılAyrıldım. Zaten bencil davranıyor hep kendi ailesi
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok vicdansızlık yapmış cidden yazık kaç bence sen bundan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOna laf edemez, kusura bakmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇabuk çabuk yıldırım hızıyla ayrıl yavrum sen ondan nerden buldun sen bunu çok mu aradın bu pisliği?
00 Yorumla
+1 yılKendi ailesi ile yaşasın oda ayrı ev tutsa sana hadi neysede hem gidecen onların evinde yaşıcan hem böyle diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayri ev olsa oda ailesine bakmasa derdim belki bu yüzden o zamanda kabul etmezdim ama bu şartlara ragmen bunu diuor
- +1 yıl
Memursun aynı evde yasamayı niye kabul edecen boş ver
+1 yılSenin yaptığın doğru böyle biriyle hayatını birleştirme senin kardeşlerini kendi kardeşi gibi görmesi lazımken neler diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayrıldım. Yıllarca onu ailesine baknak icin okumadim. Ailem bana destek verdi bende aileme vermek zorundayım
- +1 yıl
Harika bir insansın ailen çok şanslı
+1 yılOnaneymis acaba da istemiyor. Haddini bilsin önce o evlendin kocası oldun die aileni silip atacak dglsin
00 Yorumla
+1 yılGūlūm yapma bunu kendine... Senin kardeslerine saygisi merhammeti olmayan insan sana ne vaad edebilir?
00 Yorumla
+1 yıl2 erkekkardeşini hem okula hem işe ver gizlide gizliye kardeşlerine yardım edersin
00 YorumlaAyrılman lazım böyle saçmalık mı olur ayrıldıysan da helal olsun en iyisini yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılBu adamla evlenipde kendini yakma hayır gelmez bundan sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltekmeyi vur gitsin.. seni değil maaşını istiyor.. çalışmada gözü yok maaşına çöküp sırtından geçinecek demektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOda aynı işi yapıyor
+1 yılkesinlikle bu kişiyle evlenme amacı paylaşım değil sömürmek resmen maddi manevi açıdan seni
00 Yorumlaço k olan durum çokt artışılır bu gizlice ver
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden gizlice olsun yıllarca okudum ben o ailesine açık açık veriyor ben neden vermiyorum
+1 yılKimse aileni bakmak zorunda değil
05 Yorumla
Soran+1 yılPardonda kendim kazanıyorum kendi aileme destek olucam. Oda kendi ailesiyle yaşamamı istiyor
- +1 yıl
Kazandığını ailene verirsen kuracağın yuvaya ne kalıyor? Adam haklı. İstemiyorsan evlenme adamı zorlama hakkın yok.
Soran+1 yılKazandığım dan kardeşlerimi okuturum anneme de veririm. Oda kazandigiyla anne baba ve ablalarina veriyor ona biseu demiyorum. Hatta benim kazandığımla bile onalra destek oluyor. Ne diyim anne babanı birak mi diyim
- +1 yıl
Uymuyorsunuz birbirinize demek ki, zorlamak ikinizi de üzer.
Soran+1 yılValla çalışıp ta o şartları kabul eden hiç bir kadın bulamaz. Çalışmayan kadın da kabul ermez
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkek arkadaşım evlenince aileme maddi destek vermemi istemiyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler