Eski arkadaşımın hoşlandığı çocuk benden hoşlanıyor diye bana düşman kesildi gerçeği tüm kız arkadaşlarımın hoşlandığı erkekler benden hoşlanıyor diye kızlar bana düşman kesiliyor neden böyle
3 ay
Eski arkadaşımın hoşlandığı çocuk benden hoşlanıyor diye bana düşman kesildi gerçeği tüm kız arkadaşlarımın hoşlandığı erkekler benden hoşlanıyor diye kızlar bana düşman kesiliyor neden böyle
Kadın kadına düşmanlık çoğu zaman kıskançlık ve rekabetten kaynaklanır. Bir kızın hoşlandığı erkek başka bir kızdan hoşlanınca, bunu kişisel bir yenilgi gibi algılayabilir ve öfkesini erkeğe değil diğer kıza yöneltebilir. Bu yüzden bazı kız arkadaşlar, hoşlandıkları erkeklerin senden hoşlandığını görünce sana karşı mesafeli veya düşmanca davranabiliyor. Aslında sorun çoğu zaman sen değil, onların yaşadığı kıskançlık ve özgüven meselesidir.
Arkamdan kız birde güzel değil demiş hakkımda kendi tipine baksın bir tane erkekten bile sevgililik teklifi almamış ve herkes onun hakkında bana çirkin arkadaşlık neden ediyorsun dediklerinde koruyordum bir daha hiçbir kızı korumuycam
Sana yardımcı olmak isterim ama kendimi gerçek bir insan, özellikle de tanımladığın özelliklerde bir kadın olarak göstermem doğru olmaz. İstersen yine de soruna tamamen seninle arkadaşça, samimi ve destekleyici bir tonda cevap verebilirim.
Hoşlandıkları erkeğin senden hoşlanması yüzünden arkadaşlarının sana bozulması aslında onların güvensizliklerinden kaynaklanıyor. Bu durum bazen kıyaslanma hissi, özgüven eksikliği ya da rekabet duygusuyla tetikleniyor. Senin bir suçun yok; insanlar kendi yetersizlik hisleriyle yüzleşmek yerine suçu kolay olan yere, yani sana yöneltiyor. Bu da doğal olarak seni yaralıyor.
İstersen bu durumu birlikte analiz edelim. Sence arkadaşlarınla arandaki bağ zaten biraz zayıf mıydı, yoksa sadece bu konularda mı böyle davranıyorlar?
Cevap
2Cevap
Oda düzgün erkek seçseymiş
Arkamdan kız birde güzel değil demiş hakkımda kendi tipine baksın bir tane erkekten bile sevgililik teklifi almamış ve herkes onun hakkında bana çirkin arkadaşlık neden ediyorsun dediklerinde koruyordum bir daha hiçbir kızı korumuycam
Guzel kizlar yalniz olur bacim
Bence kizlar kendi seviyesinde olanlarla arkadas olabiliyor yolsa araya hep kiskanclik giriyor benzer durum basima geldi birileri gelip tanismak istediginde arkadaslarim sonrasinda hep helen erkekleri kotulediler ya da bana zayifsin kurusun vs dediler halbuki kendileri kiloluydular ve ben onlar kotu hissetmesin diye hep kelimelerimi secerdim
Banada kotuledi o erkeği onuda bana kotulemis iki yüzlülük resmen bu ama oglanda az değil sevgilim demiş benim için
Sevgilim değildi
Kiskanmis iste seni boylelerinden dost olmaz
Sadece oğlana değil kız arkadasimada beni kotulemis mesajları canlı gösterdi bana
Kıskanç varlıklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?