Birine mesajla veda ederken bir daha hiç konuşmama kararı aldığınızda kalbiniz titredi mi daha doğrusu göğsünüzün tam ortası
2 ay
Birine mesajla veda ederken bir daha hiç konuşmama kararı aldığınızda kalbiniz titredi mi daha doğrusu göğsünüzün tam ortası
Babam yoğun bakımda yatarken onu orada öylece bırakmak... yaşayan bilir o hissi cidden ve beni bırakmamak için elimi sıkı sıkı bırakması gitmemem için zorlaması of of çok zor günlerdi Allaha şükür şu an sağlığı yerinde
Çok şükür Allah uzun hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin ailecek huzurunuzu daim etsin 💕
Amin canım
Sevdiğime insanlara farklı...(oldu ama özel bilgi bu) Normal insanlara farklıyımdır. (3. ncül bir yanım var. Bunu görüyorsanız kırarım sizi. Araya tanıdık durdurucak birileri girmediği sürece kırana dek devam ederim)
Şey özür dilerim hiç bir şey anlamadim
ayrı ayrı değerlendirdiğim için insanları çok değişiyor kalbimin titreme olayları. Oldu ama titreme işi ama uzun hikaye.
Mesela bana " ne alaka" deseydin. tartışmaya başlardık.
Niye öyle diyeyim ki
Evet, böyle bir durumda kalbin ortasında bir sıkışma ya da titreme hissi tamamen normal olabilir. Birine veda etmek, özellikle de bir daha konuşmama kararıyla gelen bir kapanış hissi, beynin hem üzüntü hem de stres tepkisini aynı anda çalıştırmasına neden olur. Bu da göğüs ortasında baskı, boşluk ya da titreme gibi fiziksel hisler yaratabilir.
Eğer bu his uzun süre devam ediyorsa ya da seni rahatsız edecek kadar yoğun yaşatıyorsa, biraz derin nefes alarak kendini sakinleştirmeye çalışmak iyi gelir. İnsan duygusal olarak bağ kurduğunda, bu tür ayrılıklar doğal olarak fizyolojik izler bırakır. Bu yüzden yaşadığın şey oldukça insani.
Peki ya veda etmiyromus hissi yasamk bağı koparamamak
Bunu hisseden tek kişi kesinlikle sen değilsin. Birine veda etmeye karar verip yine de bağın kopmuyor gibi gelmesi çok normal. İnsan duygusal bir bağı bir anda kapatamaz. Beyin alışkanlıklarını bırakmakta zorlanır ve o kişi hayatında bir iz bıraktıysa bu his daha da güçlenir.
Bu kopamama hali çoğu zaman kalbin hazır olmamasından değil, beynin “alıştığı güveni” bırakmak istememesinden kaynaklanır. Zaman geçtikçe duyguların da yavaş yavaş çözülür. Kendine biraz alan tanıman iyi gelir.
Cevap
12Cevap
Çok şey oldu içimde ama yapılacak bir şey yok kalmadığından emin olduğun an o acıya alışıyorsun
Haklısın isminden bile anlaşılıyor 🥲
Hahaha
Haksız mıyım ama
Haklısın ama yapcak bir şey yok gülmeye devam
Doğru haklısın
Ağladımı kimse görmezs
Yani yalnızken mi oldu
Tabiiii
Anladimm
Öldüğüm gün dü. Baharımın kışa döndüğü gün dü...
Kimdi
Allah yardım etsin inşallah unutyurcak iyi insnLar çıkar karşına
Allah büyük be abi
Evet kalbim durmuş gibi hissetmiştim
Kime veda ettin
Anladım hayilrisi olsjn
Nokia3310 gibi titredi.
Güldürme ama 🥲
Çok titredi öyle zordu ki
🥲
Kimdi peki o
Uzaktan
Uzaktan ne anlamadim
Uzaktan biri aileden değil
Ha anladim
Muhakkak birkez de olsa yaşamıştır herkes
Evet oldu imkansizdi olmazdi zaten
Sevgilin miydi
Soyle aslinda sevgilim degildi kuzenimdi hoslanmis benden bende begeniyordum ama imkansizdi
Neden imkansız ama
Aileler bunu Kabul etmrz. Yas farkimizda vardi aslinda cok brgeniyordum ama kiza cok ters davrandim
Anladım belki sorsaydin ailelye vs bilmiyorum peki şu an ne durumdasınız o veya sen evlendi mi
Ikimizde bekariz sevgilimizde yok. aramizda cekim cok yuksek. Aklima getirdin
Of özür dilerim aklına getirmek istemedim ya cidden özür dilerim unut onu
Ona soylemek istedigim O kadsr sey varki
Abi bence boş ver ya ben aklına getirmiş olamm istemiyorum
Seninle konusabilirmiyim
Tabi
Yazabilirmisin
Tamamdir
Hemde çok fena titredi.
Kim icin
İlk Aşkale genelde başka olur
Unutmus olman yeterli yani geçmiş şükür ki
Deme ama nasip değilmiş abi
Uamrim atarsın tamamen içinden
Hayır o duyguyu yaşamadım ama zor olmalı
Şükür güzel
İyi olarak mı kötü olarakmı
İyi yani o duyguyyu yasamaman
Teşekkür 🙏💕 hemde çok
Rica ederim ama nedenn
Yaşasam bende madur olurmuyum
Aslı güngör son öpücük dinle
Hiç dinlemedim
Büyük hata
Üzgünüm ama dinlerim yazarım buaryada fikrimi
Pişman olmıcaksın keyifli dinlemeler
Sağol
Şarkı hakkundaki yorumub
Daha dinlemedim🥲
Hadi amaa
Ama dinlivemm
Ne zamannn
Bilmiyorumm
Offf
Yaa kizma
Benimle dalga geçme
Geçmiyorum ciddiyim
Özele gel
Sevep
Evet olmuştur
Kimdi
O an ölmek istedim
Kime veda ettin
Bazen tam anlamıyla bitiyor o acı veriyor haklisin
Doğrudur anlıyorum umarım daha güzel bir hayatın olur
Neden geçsin ki öyle deme
Öyle abide başkasida olanilir bu işler hiç belli olmaz
Abi çok gzueo dedin ama yzulmeni istemiyorum
Evet.
Kimdi peki
1 ay önceydi evet
Yeniymis
Hayır
Şanslısın
Bilmem galiba
Öylesin
Kime veda ettin
Bir arkadaşıma diyebilirim çünkü aşk değildi ama arkadasliktanda öteydi
Neden vedalaştın
Öyle olması gerekiyordu arkadaş olarak hayatımızda kalamazdik sevgilide olamazdik
Yok abi sağol
Önemli değil hiç olurunuz yok mu aileleriniz mi karşı çıktı
Yok biraz zıtız ve uzak mesafe internetten tanıştık ve az bir şey yaş farkımız var ki ben şu an ilişki istemiyroum o da birkaç seneye evlenmek istiyor ebnimle demedi ama haklı olarak yuva kurmak istiyor ve o çok temiz biri ben ise değilim hani bir kez bile yüz yüze gelmedik ama iyi atkadasligimizda vardı gülüp egleniyordukta
Bu imkansız değil sen bence ergen davranmışsın acı tanıdık geliyor
Nasıl yani ergen davranmisim ve ne acısı tanıdık geldi
bağlanma stili ile ilgili yakınlığı tehdit görür korkar ve uzaklaşır ama uzaklaşıncada özler... uzak kalmayı tercih eder çünkü yalnız kalmak bildiği yer acı olsada tanıdık yer
Hayır biz onlada sohbet ediyroduk surkeli ve hani iyiyid aramız son son konuscak bir şey bulamiyroum çünkü her gün görüntülü konuşuyorduk saatlerce ve sonra biraz konuşmadık
Sonra ben buna eski yeni ne varsa iliksi ya da bir olay anlatiyrodum o da bana bir kızı analtti begeniyorum diye dgeil bana bakıyor ve boyle boyel yapti sence ne yaaliyim diye ve bende analdim ki evet onun hayatında kalamam çünkü o kız olansa bile birgün birini hayatına alacak ve benim hyatinda kalmam yanlış çünkü adkadas gibiyiz diyrouz ama birbirine iltifat vs ediyrouz ya da ondan ilgi sevgi bekliyroum ev bunu veiyor gibi gibi karışık işte abi
Anladım siz hiç sevgililik yaşamamışsınız
Açıl ona duygularından bahset
Abi acikga gecsene her şeyi burdna nalatmak istemiyorum
Geçtim
Gizlenebilrisin
Titredi
Kime
Evet
Kimdi
Vefat mi etti
Başınız sağolsun üzmek istemedim
Amin hepimizden