KS canlar bugüne kadar unutamadığınız, hala etkisinden çıkamadığınız bir veda yaşadınız mı?

Muğlaya gideceğim ve yaşadığım şehirden ayrılacağım zaman.. Onu birdaha hiç göremeyeceğimi biliyordum bu yüzden son bir defa görüşmek istedim yaşadığımız anları düşündüğümde aklımı kaçıracak gibi olsamda o bu ayrılığa kendini alıştırmıştı ve benimde bunu başarmam gerekti aksi halde uzun çok uzun bir süre bu mutsuzlukla yaşayacaktım, öylede oldu ancak bilirsiniz vedalar zamansız olur."Veda etmek istesende istemesende giderler ve onsuz yaşamaya devam etmek zorunda kalırsın" 1 yılım onu unutmaya çalışmakla geçti, hergün bakıyordum profiline o unutmayı başarmış gibiydi bende başarmaya çabalıyor gibi. Alkolden bilincimi kaybetmeye yakın ya arıyor ya da yazıyordum sonucu bilmeme rağmen. seveyim ya nasıl olabilir gerçekten güçlü bir bağ kurduğum tek kişi hayatımın aşkıydın sen diye diye 1 yılı devirdim. Her baktığım her konuştuğum kişide onu aradım. En sonunda başardığımı düşündüm en azından toparladım kendimi. Artık haftada 1 aklıma geliyodu ve ilk zamanlardaki gibi canımı acıtmıyordu düşünmek. Bu yüzden daha fazla düşünmeye başladım yüzünü ve kokusunu hiç unutmak istemiyordum ki istesemde yapabileceğim birşey değildi.1 yıl sonra tekrar hayat bizi bir araya getirdi. Bunun için Allahıma şükrediyorum. Biliyordum onunla yaşanmamış yarım kalan birçok şeyim vardı. Anın tadını çıkartın sevin ve sevginizi gösterin. Hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin❤
Üzücü şeyler yaşamışsın.
Şimdi birlikte misiniz yani
Ahh ne güzel şimdi sevindim adına.
Umarım bir daha ayrılmazsınız.😊
Bence onun adı vedadır. Ama biz o veda denilen de çakılı kalırız. Özleriz, susarız. Boşver geçerlerle, yıkanır beynimiz. Görmezden gelenlerle dolar etrafımız. Her gün hatırlar, zaman geçtikçe o vedayı susturmayı öğreniriz. Veda; o yüzden çocuk gibi gelir bana. Büyüdükçe susar. Susmayı öğrendikçe kocaman olur. Çocuk kalsın istedikçe, en başa sarar tekrarı olsun isteriz. Belki o zaman değiştirebiliceğimizi umut ederiz. Oysa tek çıkarımız o çocuğu büyütebilmektir. O yüzden sevmem vedaları ben. 1 kez ve son kez veda edildi bana. Başkasına izin veremedim hala.
Gözlerim doldu.
Cevap
32Cevap
Evet yaşadım inanır misin hiç unutamıyorum. Sadece o acıyla yaşamayı öğreniyorum. Bazen öyle bir oluyor ki o duygu öyle bir bastırıyor ki nefes alamıyorsun. Gözlerin istemsiz doluyor mekan yer fark etmiyor. Hani bazen diyorlar ya unutursun vs boş konuşuyorlar. Unutmak mümkün olsaydı onca yıldır bu acıyı çekmezdim. şu an gözlerim yine dolduğu gibi...
Ben okurken bile duygulandım.
Ne diyebilirim ki bazı vedalar ağırdır, yıllar geçse bile hatırladığın da boğazına bir yumruk gibi oturur.
Oy oyy doğru
5 gün oldu ayrılalı. Keşke bitmeseydi diyorum bitip gitmesi koymuyor değil çünkü birbirimizi seviyorduk bağlanmıştık bazı büyük sorunlar yaşadık affedilmeyecek sözler sarf ettim. Ama unuturum ikizlerim sonuçta.
Üzüldüm.
Çok eski zamanlarda dershaneler açık olduğu zamanlarda iyi dostlar biriktirmiştim. 2009-2010 yılları falan işte. Birden bırakıp gittiler böylece yüz üstü. O günden beri yüzüm gülmedi 😞😭
😔
Yaşadım. Rus kız arkadaşımı çok sevmiştim. Almanyadaydım o sıralar, o rusya ya döndü. kendine erkek arkadaşı edinmiş. Bir kişi sizi bıraktığında ne dersiniz ona?
Ben hiç birşey demedim. Evlenmişlerdi.. Belli ki seviyordu. Ona neden diye sormadım bile. Hiç bir cümle bile etmedim. Zaten sonrasında da Türkiye'ye döndüm.
Şimdi ise ben tekim ve o evli, mutlu :)
Üzücü, üzüldüm.
@sexkitten Ben almanya doğumluyum. bir kaç defa da rusyaya gittim. iyi bilirim oraları.
Almanya da ben ve ailem bir çok çeşitli işlerle uğraşırız. Bu kullanıcı adı da oradan geliyor. Ben bir süre uzaklaştım okumak için türkiyeye gelmiştim geri döneceğim.
Şunu da belirtmek isterim. İstenmiyorsan zorlamaya gerek yok değerli kardeşim. Bize gidip tehditler yağdırıp çocukla arasını bozmak düşmez.
beni hakketmiyorsa benim için ölmüştür. Ölmüş bir insanla konuşamam
geri dönme sakın almanya'da yaşıyorsan. öyle bir hataya düşme bu arada. euro 9 lira? ayrıca sorduğum soru onunla ilgili değildi, ailen mafya falan mı? djldjfldjf. mafya olan taraf rus ex'in miydi diye sordum çünkü dişil ifade kullanmışsın. russkaya mafiya yazıyor, eril olsaydı russkoy mafiyoy -русской мафией- olurdu.
@sexkitten biz almanyada farklı işlerle uğraşıyoruz. kız tarafı normal bir rus vatandaşıydı.
Ben rusya da bulunduğum ve rusyayı sevdiğimden dolayı rusca kulanıcı adı yaptım.
Rusçayı nerden biliyorsun?
@sexkitten buradan söylemek doğru olmaz.
Bu gece bu KS beni depresyona sokucak 😕olmayan askin izdirabini cekiyorum azcik neseli sorular sorsak valla kotu oldum
Demek ki KS ailesi olarak depresip ruh halindeyiz. 🙁
Bir dahakine neşeli soru sorarım. O soruma buyurur gelirsiniz. 💁♀️😊
*depresif
Teşekkür ederim. İyi geceler. 😊🌸
evet 5 ay once babamla vedalastik kenti elimle yikatim topraga vertim
Ooo gece gece dokundu.
Allah sabır versin.
Haklısın
Neden insanların yaralarına tuz basıyorsun.. Bak şimdi gece gece depreşti duygular :)
Ne bileyim soru sordum. 🙁
Veda yaşamadım ama yenikapı feribot terminalini hiç unutmam
Neden? Özel bir anın mı var?
Vedalastigimi bile bilemeyecek kadar küçüktüm. Annemin gidişini unutamıyorum. Ölüme niçin çare yok dostlar?
Çok üzüldüm.
Evet yasadim. Artik sevmiyodum nefret ediyodum ama aslinda o nefretim onu cok fazla sevmemden kaynaklaniyomus. Duzgunce ayrilamamak vedalasamamak beni derinden etkiledi hala ruyalarimda goruyorum. Ve bahsettigim sevgilim degil kiz arkadasimdi
Çok severken nasıl nefret ettin peki
Yani aslinda deger verdigimiz kisiler icin uzulur veya yine onlardan dolayi mutlu oluruz. Onlarla sorun yasadigimizda kafamiza takariz. Sokaktaki pek umrumuzda olmaz. Benim icin degerliydi ama aramizdaki iletisim sorununu cozemedik. Falan filan iste Şu an gorusmuyorum
Üzücü hayırlısı olsun.
O kadar cokki ama 2007 senesinde bak senesi bile aklımda tanıştığım kızla 2012 de nişanlanacagim gün beni bırakması unutamayacağım vedadir...
Ağlicam yahu
12 yaşımda olmak isterdim. 12 yaşımdan sonraki hayatım bitmişti artık.
Bazı vedalardan kalbimizi bıraktık 😊olmuştur illaki.
her yasimin bjr vedasi var ama 31 yasimi asla unutamam gdubet yaş
8 ay oldu bırakalı ama hala ilk günkü gibi seviyorum görüşmüyoruz keşke sevmeseydim diyorum kendime çok hata yaptım
Yaşadım ama yazamam. Hatırlayınca üzülüyorum.
😔😪
Tam 7 yıl önce gitmek bir koydu en damar şarkıdada fayda etmiyor en kral rakıda en kral sarılmada
Unutamadığınız bir veda derken daha unuttum diyen olmaz heralde olursada yalanmış herşeyi
Herkes yaşamıştır ne halin varsa gör demiştim ben gördüm ama
Yaşadım hemde hiçbir zaman gelemeyecek biriyle.
İşte bu çok kötü ve zor.
Veda etmedim ama etmiş kadar yıkıldım
Babam ile olan vedam😭
İçimizde bir burukluk olmuş vedalar vardır.
Evet yaşadım. Hâlâ da gözümün önüne gelir.
Hepsi geçmişte kaldı ve ben arkama dönüp bakmam.
Vedalardan hep kaçmışımdır.
Çok şükür buz gibi oldu içim
Veda edemeden gidiş yaşadım
Hayır..
Henüz değil ☺️vedalaşmaya fırsatım olmuyo..
Evet yaşadımrahmetli dedemin vedası
Balık hafızalıyım ben 10 saniye sürüyor😒
Evet. Vedalardan nefret ederim.
Ben de.
Evet yaşadık be polyanna hanım.
Evet yaşadım aklımdan hiç çıkmıyor
Hatırlamıyorum
Hayır yok
Yasadim 💔
Herşey unutuluyor.
Evet.
Hayır