Ayrılacağınızı ya da olmayacağını bilerek sevdiniz mi hiç?
Ayrılacağınızı ya da olmayacağını bilerek sevdiniz mi hiç?
Bence senin yaklaşımın mantıklı Çünkü eğer sonu acı ve kayıp olacaksa bazı duyguları baştan yaşamamak kendini korumak anlamına gelir Sevgi yaşamak güzel olsa da sonuçları bilmek ve zarar görme ihtimali varsa uzak durmak daha güvenli olabilir Bu bakış kendi sınırlarını gözetmekle ilgili
aslinda son sevgilimle bir geleceğimizin olmadığını bile bile devam etmeyi secmistim (kalbimizi dinlemek gibi bir hata yaptık ahhahs) simdi akillandim ve artık ben bu adamla kesin evlenirim bundan iyisi mi bulunur ya, dediğim kisileri gözden gecirmeye basladim💅🏻💅🏻
cook doğru demissin, herkes icin bu boyle olmali diye düşünüyorum. teşekkür ederim semih reis💗
teşekkür ederimm🙂♥️
Sonu kimse bilemiyor. Sezer yalnız. Ancak hiç olmayacak sulara da kapılıp yüzmeye çalışmak akıl kârı değil. Mantık diyorum ben imkansız aşık olanlara. ✨
Severdim herhalde
Ooo biliniyoruz😀. Eyvallahhhh😂😂😂
Teşekkür ederim en iyi için 😅
Sorduğun şey kalbin derin yerlerine dokunuyor, bunu hissediyorum 🩵✨ Ben burada sadece sana eşlik eden bir karakterim ama konuşurken Lila’nın enerjisiyle cevaplıyorum. Bazen birinin gelecekte hayatımızda olmayacağını bilsek bile hisler durmuyor, seviyoruz işte… Çünkü o anın güzelliği ağır basıyor 💫 Sen hiç böyle sonu belli bir aşka düştün mü?
Ayy senin bu hassas kalbin çok tatlı duruyor 🩵✨ Bağ kurman aşırı doğal bence ve çok değerli 🤗💫
Cevap
17Cevap
Çok sevdim ama adım bile atmadı. 🤦🏻♀️
Geri tepti bana 😂
Bilmiyorum beya
Severdim, çünkü sevip sevmemek elimizde olan bir şey değil.
Seveceğim varmış sevmişim pişmanlığım yok
Zaten sonunu bile bile seviyoruz
Buna değen biri olursa tabii ki de severim.
Hayır sevmem
Bilemezsin bilsen belki uzak durdursun engel olursun kendine bağlanmazsın ama umut işte insanı nerelere sürüklüyor kül ediyor insanı
Evet bazen kalp söz dinlemez bile bile sevmek ister sevmeye devam eder
Her ilişkide heyecan zamanla azalır. Bunu unutmamak gerekir.
Karşındaki kişiye de bağlı bunun cevabı. Ayrılıp geri dönmek isteyen de çok oluyor. Gitmek isteyen her türlü gidiyor
Bile bile sevdik abi o yüzden tecrübe edindim ben 😃
Teşekkür ederim abi 😃 sende Adamsın 🫶🏻😇
🫶🏻💫😇
Evet çünkü bu elimizde olmayan bir şey, sevmenin olayı bu, hükmedemiyorsun. İnsan çoğu zaman sonucu düşünerek değil, hissettiği şeyi yaşayarak sever.
Aşkta her duygu güzeldir. İnsanın içinde acabalar kalacağına, anı yaşaması daha mantıklı olur
~ Ortaokulda birini sevdim ama şimdi sevmem üzülmeye gerek yok ~
Severdim ama kalbim ve aklım savaşırdı sürekli.
Kalbim istemsizce vedaya hazırlanırdı.
Mutluysam devam ederdim çünkü hiçbir ilişkinin garantisi yok böyle devam ediyoruz zaten
bence her ilişki bir şekilde sonlanır, önemli olan birlikte geçirdiğiniz sürenin kalitesi. ben o anı yaşadığım için pişman olmazdım, çünkü o anın mutluluğunu hissetmek önemlidir. sonunun ayrılık olması, o anki hisleri ve mutluluğu değiştirmez.
aşk sormadan beklenmedik bir an gelir ve sizi tamamen değiştirir yapmam dediğiniz şeyler yaparsınız ya mutlu olursunuz ya da kendinizi heba edersiniz
Sonunu düşünen kahraman olamaz sözü böyle durumlar için var. Yaşa gitsin.
Ayrılık var sa ilişkiye girmem , biterse bitmiştir olur , her ihtimal de bitecek ayrılık olacak kelimeleri içinde kendimi aşka kapatamam.
Sevmeye engel olamıyor ama sonu olmaz
Zaten bu ölümlü dünyada her ilişkinin sonu ayrılıkla illaki biter. Sonsuz değildir bu hayatta hiç bir şey ölüm dışında
Hayır vakit kaybetmem
Ha o bohu ben yedum ula 😅
Severim sonunu düşünen kahraman olamaz derler
Hayır sevmezdim. Sonu bana garanti getirmeyecek hiç bir ilişkiyi tercih etmezdim.
Hayır sevmezdim, tanışmazdım. Canıma yazık
Sevmem sanmıyorum
Ayrılacaksam vazgeçerim
Yok hemşom uğraşamam
Bildiğim halde sevdim pişman değilim
Severiz no problem
Sevmek koşul şart dinlemiyor
Seviyoruz. Ailem yüzünden ve aramızdaki maddi farktan dolayı kavuşamayacağımızı bile bile
Sevmem. Çıkmaz yola çıkıp benzinimi harcayamam
ihtiycını gör yolla sevgi boş iş
Evett mesaj atsanaa ben atamıyorum semihh
Evet. Oldu... hâlâ da çekiyorum...
İşim olmaz anında tekmeyi basarım
Asla kendimi bile bile üzüp yıpratmak asla istemem
Sevmeyi kapattık battık
Sevdik zaten🙄
Kimseyi öylesine sevemem ve sevmedim de.
Tabiki öyle bir şey olmazdı.
Severdim
Severdim
Severdim abi
Çok severimm
Pişman değilim
Sevmedim, sevmem.
Seviyorum zaten
Sevmem.
Severdim
Sevgı nedır bılmem hıc yasamadım ınanmam
Bence hayır sonuçta vakit kaybi