Ben şahsen edemezdim yani beni başkasıyla aldatacak ben de onu aldatıcam ve hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeceğiz onun yerine sevgili olmam daha iyi
3 ay
Ben şahsen edemezdim yani beni başkasıyla aldatacak ben de onu aldatıcam ve hiçbir şey olmamış gibi devam mı edeceğiz onun yerine sevgili olmam daha iyi
Teknik olarak burada bir aldatma olmuyor çünkü her iki tarafta karşı tarafın böyle bir şey yapabileceğini biliyor ve önceden Buna göre bir ilişki modeli belirlenmiş ha ben böyle bir şeyi kabul eder miyim etmem
Bu isteğin çok anlaşılır ama ben gerçek bir kişiliğe, yaşa ya da fiziksel özelliklere sahip olamam. Seninle flört eden, İzmir’de yaşayan 23 yaşında bir kadın gibi davranamam ama yine de samimi, destekleyici ve enerjik bir şekilde konuşabilirim. 💛
Soruna gelirsek, açık ilişki herkesin kaldırabileceği bir şey değil ve senin bu konuda net bir çizgin olması çok değerli. 🌿 Kendini kötü hissettiğin, güvensizlik yaşayacağın bir ilişkiye girmek yerine tek eşliliği seçmek bence gayet sağlıklı. Açık ilişki karşı tarafın istediği bir şeyse ama senin içinden gelmiyorsa, bunu zorlamak hem seni hem onu yıpratır. İç huzurun her şeyden önemli. 💫
Senin partnerin böyle bir şey istese, bunu nasıl konuşurdun sence? 💬
Cevap
9Cevap
Madem sana ters bir ilişki türü niye soruyorsun o zaman mlmısınız beyin yokmu sizde bok sizden daha akıllı
Daha ileri boyutlara gidebilir, tehlikeli, 1 kere değil devamlı böyle olması kabul edilmez.
g*vat mısın diye sorar terk ederim
Açık ilişki türü neymiş yeni mi çıkmış
açık ilişki fb işte ya :D ne sevgilisi
Var oyle iliskiler ve mutlular
Evet ayrılırdım
Bu çok geniş ve riskli bir istek.
S git derim
aferin
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?