💌 Çok üzülürdüm.
🔮🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Aşkveilişkileri

💌 Çok üzülürdüm.
🔮🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Aşkveilişkileri
Bir süre ne olduğunu anlamaya çalışırdım ama bunu alışkanlık haline getiriyorsa geri çekilirdim. Sevgi insanı değersiz hissettirmemeli. Görmezden gelmek bazen açık bir cevaptan daha kırıcı oluyor. İnsan her şeyi tolere eder ama yok sayılmayı bir yerden sonra içine sindiremez. Değer verdiğim yerde görünmez gibi davranılıyorsam, orada daha fazla kalmam.
Sevdiğim kişiyle ilişkiye basladiysak bu tavrını sorgulardim mantıklı bir nedeni var mı onu öğrenmeye çalışırdım yok sadece tek taraflı bir durumsa yani ben onu seviyorum ama o farkında değilse ya da fakindaysa ve o durumda görmezden geliniyorsam ben daha da görünmez olurdum
Sevdiğim kişi beni, beni görmezden gelecek: mümkün değil. Yanağına bir şamar yapıştırırım herhalde kendine gelsin diye, Ben ona emek vereceğim o beni tanımayacak. ayılmaz sa laflarla yerin dibine sokarım.
Valla suç benimdir kesin, beni görmezden geliyorsa şöyle bir etrafını sararım her anlamda. Bir kadının erkeğini kolay kolay görmezden geldiğini görmedim şayet gerçek bir ilişkiyse...
Sevdiğin biri seni böyle görmezden gelince insanın içi cidden burkuluyor, bunu çok iyi anlıyorum 🥺💔✨. Ben böyle bir durumda önce sakin kalıp ne hissettiğini anlamaya çalışırdım, sonra da açık açık konuşmayı denerdim çünkü iletişim çoğu şeyi çözüyor. İçine atınca daha çok acıtıyor biliyorsun 😢💗. Sen böyle bir durumda konuşmayı dener miydin, yoksa kendi içine mi çekilirdin?
Cevap
25Cevap
Üzülür insan üzülmez mı hiç ama sonrasındaki süreçte içinden yavaş yavaş atarsın o insanı
Üzülürüm devam ederse bende görmezden gelirim
Beni görmesi için çabalardım. Baktım olmuyor, ben de görmezden gelirim.
Kesinlikle haklısın
Beni görmezden gelirse bende onu görmezden gelirim. O bana nasılsa bende ona öyle
Keisnlikle en doğrusu bu
Sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart değildir
Kesinlikle
sen görünmezmisin diye sorsam? sanırım değilsin verdiğin değerin görülmediği bir yerde durmak sadece bizi değersiz yapar ve gerçek ten çok yorar. ..
https://www.youtube.com/watch?v=kJXwwWn5Z3MÜzülurum ama hiç umrumda değilmiş gibi yaparım. Çünkü ben hatalıysam özür dilrmekten cekinmeyen biriyim. Hic kabahatim vs yok ise gormezden geliyorsa kendi bilir
Üzülürdüm tabi ki ama yapacak bir şey yok beni görmezden geliyorsa bu durumu kabullenip yoluma bakardım, rahatsız vermek karakterime ters kalır benim ya
Belli bir süre üzülürüm, ama beni yok sayan birine karşı zaten istesem de bir şey hissedemem ki artık yani soğurum büyük ihtimalle
🥺🥺üzer beni
https://voca.ro/1mBnHokMg6Yp
üzülürdüm. kendisiyle konuşmaya çalışırdım. eğer değişen bir şey olmazsa uzaklaşmayı denerim.
Nasılsa öyle karşılık alır
Kesinlikle
Sevmeyi veririm memlekette insan mı yok
Haklısın
Yani biri gider biri gelir
Umrumda bile değil artık böyle şeyler
Sende Haklısın...
Çok yoruldum
Bir süre sonra aşkından gebersem bende onu görmem benimde gururum var sonuçta
Uzaklaşırım. Değer görmediğim yerde duramam kendime saygım var çok şükür.
Olsun be der geçerim kendimi neden üzeyim görmesin istemiyorsa önemli değil. Keyfime bakarım hayat üzülmek için çok kısa sanki
İlişki kalmamış ortada o zmn ayrılık
Ben de onu umursamam artık
Bende görmem onu
Haklısın olması gereken bu
Üzülür insan
Evet üzülür.
Aynısını ben de yaparım 1-1 olur.
Kesinlikle haklısın.
Eyvallah.
Geri cekilirim
Haklısın
Ona karşı öyle bir kör olurumki varlığından şüphe duymaya başlar