Yıllar sonra hoşlandığınız biri sizi küçümsediğinde ve görmezden geldiğinde ne yapardınız?

Onu ilk gördüğümde ondan çok hoşlandım. Benle ilgileniyordu ve bana yakınlaşmak istiyordu. Ama yanımda babam olduğu için yaklaşamadım. Sonra 2 ay sonra gitti sevgili yaptı. Sonrada 2 yıl sonra covid döneminde avm karşılaştık. Ben ailemle beraberdim o da sevgilisiyle. Beni tanımadı ama ben onu tanımıştım. Sonra onun girdiği mağazaya girdim. Maskemi çıkardım beni görünce sevgilisini aldı hızlıca mağazadan çıktı. Sonra dondurma kuyruğuna girdi. Beni uzaktan izliyor ve gülümsüyordu kız arkadaşı ona bakarken onla konuşuyor sonrasında kız arkadaşının arkası dönükken bana gülümsüyordu. Bende sinirlendim çektim gittim. Sonra avm üst katından ona baktım. Benim gittiğim tarafa bakıyordu suratı asıktı. Aynı gün içinde geç vakitte o gün ilk karşılaştığımız günün fotoğrafını silmiş. Diğer tüm fotoğraflar var sadece onu silmiş. Ardadan yıllar geçti. O kızla sevgililiğe devam etti. Birgün annemle dolaşırken o da annesiyle dolaşıyormuş. Annelerimiz arkadaştı. Çocuk arkada babasıyla arkadaşıyla felan sohbet ediyor. Biz annesiyle sohbet ederken çocuk arkadan yüksek sesle kah kah atıyordu. Çocuğun annesinden çok hoşlanmazdım ama annesi beni ajan gibi takip etmiş. Ben ne desem benden önce beni anlatıyordu. Annesi oğlunu çağırdı. Çocuk ilk geldi direkt anneme baktı. Benle sohbet yok çocuk yüzüme bakmıyor. Benim dışımda heryere bakıyor. Önündeyim yüzüne bakıyorum ya konuş diye çocuk bakmıyor. Öyle bir üsten bakar gibi ki. Bakmıyor yani. Anneme bile gülümseyerek saygı gösterip sohbet ediyor sıra bana gelince yüzüme bakmıyor sohbet etmiyor. Annesi dediki oğlum senden büyük. Oğlanda ben o kadar büyük değilim beni 1 yaş fazla söyledin dedi. Sonra bende anneme sarılarak iş güç işte annemle dolaşıyorduk dedim. Sonra bana baktı böyle gülümsemiyor yüzüme baktı ama soğukluk var ne iş yapıyorsun dedi (tek konuşmamız) bende stajyerim şu yerde dedim. Sonra arkadaşımda senin dediğin başka yerde iş yaptı ama sonra çıktı dedi peki sen dedim o da meslek adı dedi. direkt (örneğin doktorum uydurdum neyse) sonra o gözler tekrar başka yerlerde bana bakmıyor. Annem astroloji hakkında konuşuyor çocuk nasıl ilgili sohbet ediyor. Ben sanki orada yokmuşum gibi. Annem dediki siz ikiniz uyumlusunuz dedi bende yok dedim. Anneside ortamdan haz alıyor. Sonra çocuk annesine yalvarır şekilde dediki anne ben arkadaşımla yemeğe gidicem dedi. Annesi tamam hadi git dedi. Hızlıca Çekti gitti arkasına bile bakmadan. Sonra annesi bize veda etti. Bende moral kalmadı zaten. Çok bozuldum. Şimdi size soruyorum size bu yapılsa düşünürdünüz? bu çocukta kız-erkek farketmez size bunları yapsa ne yapardınız? Bir dahaki süreçte karşılaşsanız ne yapardınız?

Yıllar sonra hoşlandığınız biri sizi küçümsediğinde ve görmezden geldiğinde ne yapardınız?