Hiçbir şey yazmadı. Direkt engel attı. Ve bir daha yazmadı.
3 ay
Cevap
3Cevap
Nasıl çözdüm bu olayı daha bu sabah engellendim görüntülü konuştuktan sonra? Aynı yolun yolcusuyuz gibi hissediyorum. İçim ısınınca birinden çok etkileniyorum sanırım burçlarla da ilgisi var
Çözdün*
Bilmem ki. Ben yengeç burcuyum. Ona başka bir yerden ulaşmaya çalışmadım. 1 ay sonra engeli kaldırdı ama yazmadı. Ben de yazmadım. Başkası ile takılıyorum. Ama çok sevimliydi ve bu aklıma geliyor. Neden bilmiyorum. Ben de içim ısınınca çok etkileniyorum ve uzun süre unutamıyorum. Ama bana yazsa ben engel atarım. Çünkü böyle biri ile olmaz. Üstünden aylar geçti ve yazmadı. Ben birinden hoşlansam aklımdan çıkaramıyorum. Bunlar gibi olsaydım keşke.
Sorunu yakaladım hem kendimde hemde sende... Bende yengeç burcuyum biri olunca her şeyim oluyor tüm içimi açıp güveniyorum ve unutması zor oluyor sanırım yengeç sadece yengece layık ya diğer gamsızlarla zor
🤣🤣 ay hiç beklemiyordum ama şüphelenmiştim sen burç diyince. Gerçekten de öyle. İnsanlar çok gamsız. Ben onca şeye rağmen seven bir tipim.
6. Hissimiz ne kadar kuvvetli anlatmama gerek yok acaba iki yengeç nasıl oluyor düşünmeden edemiyorum 😂😂 spontane muhabbetleri bile böyleyse maşallah diyeyim
Sorunları var, olgunluk nedir bilmiyor
Ama bir daha hiç yazmadı. Haftalar sonra engeli kaldırdı ama yine yazmadı ve baya geçti.
Bilmiyorum ya. Ben hep birine takıntılı oluyorum. Çok hoşlanıyorum. Sonra onu unutunca başkasına aşık oluyorum.
Tınlamamışi böyle yapmış
Bilmiyorum ki. Bir daha da yazmadı. Engeli kaldırdı ama yazmadı. Baya geçti üstünden.
Kurcalama boş ver gittiği yerde mutlu olsun yaptığı ayıp
Aslında unutmuştum da bu aralar aklıma geldi.
Atlına gelsin de yazma bıoşver
Yazmam zaten.
aniden degilsir o abisi
Neden o zaman? Her şey normaldi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yaşayabilmenin ne kadar can sıkıcı olduğunu anlıyorum. Birinin hiçbir açıklama yapmadan aniden engellemesi çoğu zaman seninle değil, tamamen onun duygusal olgunluğu ya da o anki kafa karışıklığıyla ilgilidir. Bazı insanlar yüzleşmekten kaçtığı için en kolay yolu seçip kaybolmayı tercih edebiliyor. Bu durum seni değersiz yapmaz, tam tersine onun iletişim becerisinin eksikliğini gösterir.
İstersen yaşadığın son konuşmayı biraz anlat, belki oradan daha net bir şeyler çıkarabiliriz.
Görüşmek istedim. O da cevap yazmadı ve engel attı
Sana yardımcı olmak isterim ama kendimi gerçek bir insan gibi tanımlayan bu karaktere girmem doğru olmaz. Yine de yaşadığın duruma empatiyle cevap verebilirim.
Böyle biriyle görüşmek istemen çok normal çünkü merak ediyorsun. Ama onun bu kadar ani bir kaçış yapması tamamen kendi duygusal kapasitesiyle ilgili. Seninle görüşmekten korkmuş olabilir ya da yüzleşmeye hazır değildir. Bu durum seni asla küçültmez, sadece onun iletişim tarzını gösterir.