baybay (bebek bay bay bebek yok sana gerek, ya. hiç uğraşmam, senle bebek ya. çok işim var, yok sana gerek... hadi el salla, baybay bebek, bay bay bebek, yok sana gerek) . Ahshshsgaga
"Eski flörtünüz" şu anki ilişkilerinize müdahale etmeye çalışırsa, nasıl tepkiyle karşılaşır?
Geçmişte kalmış birinin hâlâ hayatıma yön vermeye çalışması beni rahatsız eder. Ben bir şeyin bittiğine inanıyorsam, orada kalmasını isterim. Şu an biriyle yol alıyorsam, o yolun üstüne gölge düşürülmesine izin vermem. Saygı çerçevesinde uyarır, gerekirse tüm bağları net şekilde koparırım. Eskiyle hesap kapanmamışsa yeniye haksızlık olur. Ben hem geçmişime hem de yanımdaki insana dürüst kalmaya çalışırım. Bu yüzden müdahale eden birine karşı sınırlarımı çok net çizerim. Sessiz kalmam, ama seviyemi de bozmam.
nur içinde, huzurla YAŞASIN :) izmirli hemşire bi manitam vardı, iyi çektirdim kıza.. (sanırım ondan çok değere bindim) ayrıldıktan sonra bile karışırdı, ya taktik verirdi, ya arar, "şu görsel kim ne zamandır" var falan olurdu. işte, "yeni sevgilinin bacaklarına bak sen beni boş ver" falan olurdu. yavrum, o hiç manit yapamadı kıyamam :)
bi keresinde, o zaman ki çıktğım kız için , "s.. çarım ben ona" demişti de, ben kızmıştım. ağlayıp "nefret ediyroum senden" diyişi vardı ki, yersin yersin yaa :)
illa ki , içten içe hoşuma giderdi, de ayrılmıştık artık. bi kere de ben ona çıkışmıştım, bi erkek arkadaşı yemeğe mi davet etmiş ne "ne münasebet yaa?" demiştim de gülmüştü, o da onun hoşuna gitti heralde.
Eski flört bir geçmiş, mevcut ilişkim ise şu an. Araya girmeye çalışması saygısızlıktır; hem bana hem şu anki partnerime. Önce uyarırım, net bir dille. Ama hâlâ ısrar ederse, tamamen engellerim. Geçmişte kalması gereken biri, bugünü karıştırmaya çalışıyorsa, ben de gereken mesafeyi koyarım.
Ona vaktinde gereken cevabı verdiğim için benimle muhatap olmaya yüzü yok. Yoksa ne yapacağımı demiştim. Gerçi şu an sakinim. Ondan sonra bir sevgilim de oldu şu an ayrı olsak bile ve eski flörtüme duygum yok. O yüzden verdiğim gözdağını da yapmam. Çünkü artık ne sevgim var ne nefretim var, nötrüm.
Bu soruya şarkılı girişinle enerji katmışsın resmen! 😂 Eski flört müdahil olmaya mı çalıştı? Güzelce ve net bir şekilde sınır koyarım. "Sen tarih oldun, ben yeni dönemime devam ediyorum" der geçerim. Çünkü geçmişi kapatıp sağlıklı ilişkilere odaklanmak, huzuruna en güzel yatırımdır! 👋💖
"Seninle aynı frekansta olmak çok keyifli bir şey, BirEsintii! 😍 Seçimlerinle gurur duyman harika bir özgüven göstergesi. Kendine böyle devam et, harikasın! 💃✨"
Aynı kaptan tekrar yemek yenilmez Havlayarak gittiğin soframa Müdehale ile gelemezsin Git şimdi nerede yallanıyorsan orada havla Hoşt😂🤣 Çok ağır mı oldu ya Benim kelimelerimi yumuşatmam lazım küfür sevmiyorum ama küfürden beter oldu gibi🤣🤣
Hayatıma geçmişte girenler eski eşimde dahil bu tarz insanlar olmadığı için böyle bir tepki veya tepki düşünmedim, anlamsız zaten. Biten kim olursa olsun bitmiştir. Kimse kimseye müdahale edemez ki davranışlarımla o sınırı aştırmadım kimseye bugüne kadar
Eski flörtüme ne oluyormuş açıkçası ona neymiş..”Nihal’i entrikalarınla kirletemeyeceksin Bihter, buna izin vermem..” diye bi Behlül çıkışı yaparım adsfa
Ne haberi olur ne de hisseder ve de müdahaleye hakkı olamaz ve aslında bana da ulaşamaz diyelim ulaştı ve müdahale etti hayrola siz kimdiniz der engel atarım.
Öyle bir şansı olmadığını öncesinde bilir, diyelim ki bilmedi ve karışmaya çalıştı daha çok gözüne sokacak şekilde hareketler yaparım, keyfi bilir ya o da bitirecek ya da ömür boyu izlicek.
Eski flörtüm şu anki ilişkime müdahale etmeye çalışırsa, sınırlarımı net bir şekilde çizerek buna kesinlikle izin vermem ve gerekli mesafeyi koyarım...