Ben aldatsa bile istemem 😅 sevgili sonuçta ayrılma ihtimali hep var. İçinde kalacaksa hediye almayacaksın ya da ufak çaplı alırsın ama sonrada istemezsin yani bana çok ez. kçe geliyor
3 ay
Ben aldatsa bile istemem 😅 sevgili sonuçta ayrılma ihtimali hep var. İçinde kalacaksa hediye almayacaksın ya da ufak çaplı alırsın ama sonrada istemezsin yani bana çok ez. kçe geliyor
Hayır, güzel anılar ve yaşanılan güzel günler hatrına yanımda olduğu için teşekkür mahiyetinde bir jest olmuş olur. Karşılık beklemeden sevdiğim bir gerçektir ve yüzünün gülmesi, mutlu olması beni de eder. O yüzden ister çöpe atar, ister yakar, isterse de saklar. Tamamen kendisinin iradesinde.
Hediye geri isteme konusu çoğu kişi için kırmızı çizgi çünkü birine hediye verdiğinde o artık karşı tarafın oluyor. Ayrılık sonrası geri istemek genelde duygusal bir tepki ya da kırgınlığın dışa vurumu gibi okunuyor, bu yüzden de sana “ezikçe” gelmesi çok anlaşılır.
Birisi aldatmış olsa bile hediye geri istemek, o ilişkinin değerini küçük düşürüyormuş gibi hissettirebilir. Ayrılıklar zaten yeterince yıpratıcı, üstüne böyle hesaplaşmalar eklenince işler daha da tatsızlaşıyor.
Sen hiç hediye geri isteyen birine denk geldin mi, nasıl hissettirmişti?
Cevap
8Cevap
İstemem 3, 5 kurusun hesabını yapacak değilim.
İstemem asla , alsın kullansın ne aldıysam umrumda olmaz
Gömlek almıştım o gömlekle ciddi ilişkisiyle buluşup duruyor.. böyle şeyler asla alınmamalı
Bende istemem asla zaten verse bi araba alır şimdi 😅😅
Bilmiyorum ne aldım ne verdim
Sadakam olsun lan😁
Karaktersizlik
İsterdim sanırım
Çok canım bu ya
Hayır oe değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?