Aşk İlişkileri Sevgilinize aldığınız hediyeleri ayrılınca geri ister misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor sevgilinize aldığınız hediyeleri ayrılınca ister misiniz? isterim istemem Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilinize aldığınız hediyeleri ayrılınca geri ister misiniz? Cevapla Hediye Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 243,6b cevap paylaştı. Hayır ben istemem zaten o an hediye almışımdır sevdiğim için ayrıldık diye geri istemek odunluk olur. ayrıca samimiyetsiz olur. 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Belli bir miktar üzeri pahalı hediyeler aldıysam geri alırdım.Daha el emeği göz nuru tarzı şeyleri kendisi ne yapmak isterse yapar, nett. 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Şu ana kadar bir kişinin hediyesi sakladım O geri isterse eğer oan da bunu gösteririm 0 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İstemek çok saçma olur sonuçta sen ona hediye etmişsin ve onun olmuş artık neden onun olan bir şeyi tekrardan isteyim 0 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hediyeyi verirken ayrılınca alırım diye sözleşme yapmıyorum ya.. 1 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç de istemedim baktıkça beni hatırlasın kahrolsun 😅 0 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kendim istemem ancak bendeki eşyaları geri verirdim. 0 0 Yorumla
Gündoğumuxxxl Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Sevgiliye değil kime verilirse verilsin geri istenmez hiç bi hediye 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. + İstemem sanırım. 0 0 Yorumla
Hz_Joker Takip Et Xper 7 Yaş: 50 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. İstemem, istemedim de. Ruh öküzüyüm ama o kadar da değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İstemem, bittikten sonra yüzünü şeytan görsün 1 2 Yorumla kensizbarbie31 +1 yıl Yürü be abla 💅💅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @kensizbarbie31 ayrılana kadar çok çabalar sabır gösteririm ama o noktaya geldiyse ne halt ederse etsin. Yorumla
akgunc Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl bende hediyesi varsa veririm , ama verdiklerimi geri almam 0 0 Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benve istemek düşürücü bir hareket 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. O benden istese çok kırılırım, istemem onun için 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Yok artık daha neler tabiki de hayır 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl İstemem onda kalsın bakıp bakıp kudursun 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. İstemem.Daha doğrusu tenezzül etmem 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevgilim olmadı hiç abla 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Valla ayrıldığımda böyle konu hiç geçmedi 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Fakir kullansın işte alıp napcan 0 0 Yorumla
tugce129 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. istemem atmak da saklamak da onun kararı 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. istemek acizlik bence. 1 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İstemem ne yaparsa yapsın 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 52 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Istemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hayır ben istemem zaten o an hediye almışımdır sevdiğim için ayrıldık diye geri istemek odunluk olur. ayrıca samimiyetsiz olur.
Belli bir miktar üzeri pahalı hediyeler aldıysam geri alırdım.
Daha el emeği göz nuru tarzı şeyleri kendisi ne yapmak isterse yapar, nett.
Şu ana kadar bir kişinin hediyesi sakladım O geri isterse eğer oan da bunu gösteririm
İstemek çok saçma olur sonuçta sen ona hediye etmişsin ve onun olmuş artık neden onun olan bir şeyi tekrardan isteyim
Hediyeyi verirken ayrılınca alırım diye sözleşme yapmıyorum ya..
Hiç de istemedim baktıkça beni hatırlasın kahrolsun 😅
Kendim istemem ancak bendeki eşyaları geri verirdim.
Sevgiliye değil kime verilirse verilsin geri istenmez hiç bi hediye
İstemem, istemedim de. Ruh öküzüyüm ama o kadar da değil.
İstemem, bittikten sonra yüzünü şeytan görsün
Yürü be abla 💅💅
@kensizbarbie31 ayrılana kadar çok çabalar sabır gösteririm ama o noktaya geldiyse ne halt ederse etsin.
bende hediyesi varsa veririm , ama verdiklerimi geri almam
Benve istemek düşürücü bir hareket
O benden istese çok kırılırım, istemem onun için
Yok artık daha neler tabiki de hayır
İstemem onda kalsın bakıp bakıp kudursun
Tabii ki de istemem.🙃
O kadar da yapılmaz ya 😂 çok itici bence.
İstemem terbiyesizlik olur
Geri istemek yakışmaş
Görgüsüz müyüm ne isteyecem
İstemem.
Daha doğrusu tenezzül etmem
Sevgilim olmadı hiç abla
Valla ayrıldığımda böyle konu hiç geçmedi
Fakir kullansın işte alıp napcan
istemem atmak da saklamak da onun kararı
istemek acizlik bence.
İstemem ne yaparsa yapsın
Terbiyesizliktir. olmaz öyle biseyy.😡😡😡