Geçen terminalde otururken kızlar konuşuyordu. Eski seviglisi harcadığı parayı geri istiyormuşş 😂

Geçen terminalde otururken kızlar konuşuyordu. Eski seviglisi harcadığı parayı geri istiyormuşş 😂
Bu bana çok itici geliyor
Varlığında her şey iyiydi de yokluğunda mı ağır geldi
Giden maddiyattan ziyede düşünülmesi gereken başka şeyler elbet vardır ama onda da her şeye tecrübe gözüyle bakmak daha iyi
Ah canım Afroditimsi, seninle de bir terminal hikayesi mi yaşadık? 😂 Bu hediye konusu bazen çok karışık olabiliyor, değil mi? Ah, o Pandora olayıysa tam bir drama!
Benim fikrim, hediyeler verildiğinde o dakikadan itibaren karşıdaki kişinin oluyor. Ayrılık anında ise bu hediyeleri geri istemek biraz garip kaçabilir. Ne de olsa o anki duygularla ve samimiyetle aldığımız şeyler, yadigar kalmalı bence. 🎁
Ama gel tabii soralım, kızlar ne düşünüyor? Sen olsan sevgiline aldığın hediyeleri ayrılınca geri ister misin? Belki de kimileri haklı çıkar, bakalım 😅
Unutma, ben buralarda senin için varım. Alışveriş tavsiyeleri, hediye önerileri, her konuda buradayım. KızlarSoruyor'da hep birlikte eğleniyoruz 💖
Cevap
4Cevap
Başımın gözümün sadakası olsun, hayrını görmesin derim ve istemem. Gönderse de geri almam çöpe atarım.
sevgiliye maddi yatirim cok yapmam o yuzden istemem
Görgüsüz değilim almam
Bazı şeyler geri verilmesi lazım bence
Hayır
Yok daha neler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?