Sevgilinden ayrılınca verdiğin hediyeleri geri ister misin?

Dolaptaki 6 biramı ver
#orkide
Sevgilinden ayrılınca verdiğin hediyeleri geri ister misin?

Dolaptaki 6 biramı ver
#orkide
Hediye hediyedir. Zamanında verilmiştir ve karşıdaki kişi de almıştır.
Ben ne hediyeleri isterim, ne de benden istenirse veririm.
Hediyeleri çöpe de atmam, kimseye de vermem. O hediyeler o zamana ait güzel bir enstantanedir.
Millet şaşırmış, insanî duygularını hiçe sayıyorlar...
İstemem zira çocukluğumdan manevi değeri olan eşyamı bile istememişim. Ayrıldıysan şayet; birini görmemek daha iyidir. Tabi yine de manevi değerli bir eşyanız varsa bunun değerlendirmesi size ait
Cevap
67Cevap
Hayır ya bu seviyeye düşeceğimi sanmıyorum😃
Ben istemem. yani ben zaten o hediyeyi sevgilime ayrılmadan önce aşık olduğum için verdim bu yüzden de o anıyı bozmam. Sevgiliden ayrıldıktan sonra, verilen hediyelerin geri istenmesi kişisel tercihler ve duruma bağlı olarak değişebilir. Eğer hediyeler maddi değeri yüksekse ve partneriniz tarafından size verilirken belirli bir taahhüt veya anlam yüklüyorsa, o zaman partneriniz hediye için geri almak isteyebilir. Ancak, hediyeler daha anlamsız veya değerli bir hediye gibi görünüyorsa, partnerinizin hediyeleri geri istemesi oldukça anlamsız olabilir.
Sonlar hep can sıkıcıdır ve duygusal yoğunlukla saçmalanır genelde, ama ben böyle bir şey yapmam. Ne kadar kötü bir ayrılık olursa olsun, yüzümün güldüğü bir çok anın altında o insanın imzası vardır. O günlerin hatırına kırmadan dökmeden bitirmeye çalışırım her zaman. İlişkinin sürmemesi üzücü, ama kötü hatırlanmak daha üzücü bence. O yüzden bir zamanlar en yakınınız olan insanların canını yakmaya çalışmayın. Şiddet, aldatma vs. gibi yüz kızartıcı durumlar yaşanmadıkça yüz göz olmayın derim.
Hayır, böyle bir şey bana göre değil. Sonuçta onları ona emanet olsun diye vermemişim. İçimden geldiği için vermişim. Kesinlikle verilen hediye geri istenmemeli.
Hayır tabii ki. Bu hem kendime hem ona hem de yaşanılanlara saygısızlık.
Gönlümden gelmiş, hediye etmişim. O artık onundur, benim 'verdiğim' bir şey değil.
Elbette ayrılıklarda kalp kırıklığıyla gelen öfke ve üzüntü dolu reaksiyon olabiliyor, ama bu duyguların yoğun olduğu zamanda hareket etmemeye çalışmak lazım.
Bir anı olarak hatırlarım.
Arkadaş olarak görüşüyoruz evli olanlar hariç zaten çok kısa ilişküm olmadığı için sayı olarak az.
Soruya cvp olarak.
İstemem istemedim almadımda hatıra sonuçta illaki o ilişki bana bir şeyler katnıştır. O hediyede öyledir ve hatırası orada kalınca vardır.
Ayfonu ver
Yirmi bin liramı ver
Kulaklığımı ver
Çanta almışsın onu ver hahah lan ne gülmüştüm ya
İstemem benden uzak olsun her şeyi ile
Şarj aletimi ver sddhdhd
Bamyaaa bamyaaa 😂😂😂
Bepantol jcjfjfhdh
Hahah efsane oldular ya 😂😂
Yok ya karaktersiz değilim ben. Verdiğim parayı bile istemem ya o derece.😂
Alsınlar müsait bir yerine sabitlesinler.
Hayır tenezzül bile etmem. Yolu bahtı açık olsun, herşeyiyle gidebilir
Ben istemem ama onun bana aldığı şeyleri de bende de durmasını da istemem verirdim ona ya da başkasına hediye ederdim
Bana onu hatırlatıp üzülmemek için
Hayır ya. Bana göre cahillik bu. Ben ne aldığımı isterim, nede verileni kullanırım. Hatta şu an evliyim ve eski sevgililerimin aldıklarını bile giyiyorum giyerkem aklıma dahi gelmiyorlar.
Benden ayrılıyorsa verdiğim hediyeleri istemem üzerine biraz daha bir şeyler alırım ki, bir daha bana bulaşmasın.
Sevgilim olsaydı ve ayrılsaydım mümkün olduğunca umursamaz gözükmeye çalışırdım. Bence yapılabilecek en büyük şeytanlık bu. Bu yüzden hediyeyi almam.
Senin için içtiğim viskileri ve tükettiğim onca sigarayı geri istiyorum! Şaka bir yana, böyle bir şey için alçalmam.
İstemem onda kalabilir kendisi çöpe mi atar ne yapar bilemiyorum
İsteyecek bir sebebim yok, o isterse geri veririm seve seve.
hayır hiç bir şey istemem hediye adı üstünde emanet değil
Bu hediyeye bağlı zenginler araba hediye ediyor... Tabiki alınmaz ama 😂
Asla. Çok ayıp bişey. Kişiye özel alınır sınuçta hediye dediğin.
İstemem, hediye sonuçta. Verdiğim bir şeyinde çöp olmasını istemem.
PlayStation Xbox son model iPhone vs almışsam isterim onun dışında istemem
Hayır tabiki hediye bu verilmiş bir kere kekoluğun luzümü yok.
Vasat bir durum komik trajik
Bunu Yapana sadece gülerim
Sevgilime asla maddi açıdan büyük bir şey alamayacağım için istemem kuru kalabalığa hacet yok beksbd
Hayır, verilen bir eşya, hediye veya başka bir şeyin geri istenmesi ve alınmasını doğru bulmuyorum.
Hayır tabiki. Bu sevgili için de değil arkadaslik için de geçerli. Adı üstünde hediye.
Ben bişey istemem.
Hediyeleri alsam ne olur? Kalbimi onda bırakmışken...
Ouu asıl şimdi tanıdım seni derim oy oy yok o nasıl bir şey
Asla yapmam tabiki
Çingene değilim
Sevgili bak adı belli sevgili. digeride hediye. yani emanetçi değil.. emanet değil. Veri istenirmi tabiiki istenmez
Onu yapan erkek erkek değildir ve magandadir.. Bir erkek hediye vereceği kızı zaten bilmeli öyle sevgili yapmalı
Yorumdakiler herhalde çikolata vs almış
Altın vs değerli şeyse isterim zaten ayrıyeten almazlarsa diyelim satar yerim
bıra pahalı hemde 6 tane az para degıl :) mutlaka gerı al
Bence görgüsüzlük bu. Ben asla istemem verse de çöpe atarım zaten.
Hayır asla hediye karşılıksız verilmelidir.
Hayır tabiki o kadar küçük düşürücü bir hareket yapmam
.
Yok ya, ben iletişimi bi an önce koparmak için en kılçıksız şekilde uzaklaşmak isterim
Bana onunla birlikte geçirdiğim zamanı geri versin isterim 😊
Ona hediye almışsam geri istemem o bana almışsa ama ona göre veririm almazsa çöpe atarım yakarım
Hayır ama aldığı herşeyi götürür geri veririm
Aşırı değerli hediyeler ise gönderilebilir ama diğerleri için gerek yok bence.
Niye isteyim ki tabi hediyenin pahasına göre değişebilir 😂
Hayır verdiğim şeyi geri niye isteyimki hem abest hem saçma
"Verilen mal geri alınmaz" çocukluğumun esnaf klişesi, bana da ordan geçmiş.
Bence bu geçmişe saygıyı da yok eder insanı çok küçük duruma düşürüyor böylesi davranışlar
Hayatta istemem çok büyük bir eziklik bu arada bence
Yo hayır. Edepsizliktir bu
Hayır istemem
Hayır tabiki de aldığım şeyi içimden geldi diye almisimdir ama onun bana aldıklarını geri yollarım çünkü biten bir şeyin anılarını saklamayı sevmem
Hayır istemem o duruma asla dusmek istemem
Tabii ki de hayır, istemem
Hayır. Hakaret kabul ederim
Istemem kullanmış etmiş gerek yok çöpe atsin
Hayır ezikce bir hareket
Senin için harcadığım duygularımı ver...
Yok artık o kadar yüzsüzleşemem
Asla böyle bir düzeysizlik yapmam.
Hayır istemem anı olarak onda kalsın
Yok bee ne isticem ister kullanır ister atar.
İstemem ne yaparsa yapsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?