💌 Bence evet seven erkek kıskanır çünkü paylaşmak istemez ve kaybetmekten korkar.
🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Aşkveilişkileri

💌 Bence evet seven erkek kıskanır çünkü paylaşmak istemez ve kaybetmekten korkar.
🩷♍VvEeNnÜüSsS🔮🩷♍
#Aşkveilişkileri
Sevmediği anlamına mı gelir bilmiyorum. Bazı insanlar gerçekten kıskançlık ya da haset nedir bilmezler. Uçan sineği bile kıskanan adam mesela değersizlik psikolojisindedir, kendine ve partnerine güvenmiyordur. Ama hiç kıskanmayanı da bilemedim. Kıskansın be azıcık. Bi keyfi kaçsın yani ufaktan bir tezgahtar biraz fazla güler yüz gösterdi diye. Cüzî miktarda bu bizim hoşumuza gider.
Fotoğrafa bakınca soldaki erkeğin yüzündeki ifade baya kıskançlık vibe’ı veriyor ama sevgide kıskançlık şart değildir ❤️🔥 Kıskanmamak bazen güvenin güçlü olduğunu gösterir. Kıskanıyorsa seviyor demek doğru olabilir ama herkes sevgisini aynı şekilde göstermez. Sağlıklı olan, sahiplenme değil, güven ve iletişim zaten 😊✨ Senin ilişkide böyle bir durum mu oldu, merak ettim? 💕
Cevap
25Cevap
Seven insan kıskanır net budur
Seven kıskanır, sevmeyen ise kıskanmaz
alagavat denir onlara, evet
İlgi merak güven sevgiyi doğurur..
Bunun sonucunda kıskanma başlar.
Kıskanma yoksa zaten başta söylediklerimin hiç biri oluşmamıştır.
Devamında ilişkiye 3. , 4. , hatta 5. kişiler bulunur..
Bunu yapan erkektir ama bu yapılana kadar yapılmasının yolunu yapanda kadının kendisidir.
Erkek-kadın sevdiğini kıskanır , sevmediğini serbest bırakır bu hep böyledir. seven insan yanında karşı cinsi görse içi rahat etmez her türlü kıskanır
Sen zaten cevaplamışsın ama ben de aynı fikirde olduğumu belirtmek istedim. Aşırıya kaçmayacak kadar kıskanmak elzemdir.
Herkesin tepkisi farklıdır bazılarının kıskançlık dnasında yok ama bence de kıskançlık ciddi bir kıstas
Evet seven kıskanır olması gerektiğinde. B*kunu da çıkarmamak lazım ama hiç kıskanmayan sevmiyordur
Kıskanmaya bağlı, fazla kıskançlık özgüven eksikliğinden
maalesef sevmiyor. Seven kendini kontrolleyemez.
Sevmediği değilde umursamadığı anlamına gelir bu da sevmekle aynı zaten
O erkeği (!) tarif eden başka bir kelime var..
Seven sakınır kıskanır , hayvanlar bile eşlerini kıskanır
Nesini kıskanmak mesela? Birileriyle flört vb. değil ama ona bakılmasını kıskanmam.
ya artık kiskanmayi da gectim surdaki soruları gordukce güzel kardeşim olmasin da diyorum o derece
Tamam ama kısıtlamamak baskılamamak kıskanmadığı veya umursamadığı anlamına gelmiyor.
Oranı iyi bilmek lazım ama aşırısı olmaz boğar yerinde olmalı
Sevmiyor net.. umursamıyor.
Sevmediği anlama gelir
Sevmiyordur
Sace cinsellik için çıkıyordur
Senin manitanmı o kişi
Seven kıskanır. Bunun erkeği kadını yok. Sadece benim olsun ister sahiplenir. Paylaşmaz.
Karşı tarafa sordunuzmu belki darlanmak istemez
Yüzde bir milyar öyle
Seven kıskanır bazıları da güvendiği için rahattır
Umursamadığı anlamına gelir
Evet sevmediği anlamına gelir
Her seven kıskanır kıskanmiyorsan byy de
Kesınlıkle sevmıyor
Evet ilişkilerde kıskanmak gerekir
Evet eşini kıskanmayan domuzdur demişler
Tamamen ego hoşlanmasından kaynaklı
Bence öyle
evet sevmiyordur.