Eskiden tutucu erkekler vardı. Namuslu erkekler vardı. Şimdi öyle erkek yok dünyada. Geniş erkekler var. Aldatılmaya ses çıkarmayan erkekler var. Sizce?
3 ay
Eskiden tutucu erkekler vardı. Namuslu erkekler vardı. Şimdi öyle erkek yok dünyada. Geniş erkekler var. Aldatılmaya ses çıkarmayan erkekler var. Sizce?
Genelleme yapmamak önemli burada kadının yani eşinin çok suçu var evleniyor eşi onu doyuramıyor aleti kısa ya da kendini geliştiremiyor kadında çok doyumsuz sürekli eşine beceriksiz sen erkek misin gibi aşağılıyor kadında doyumsuz adamda çok seviyor ayrılmak istemiyor o yola başvuruyorlar maalesef var yapanlar
Fantezi olarak yapanlarda var eşi iyi işte arada aralarına bir kadın alıyor kadın onları izliyor erkek alıyorlar kocası onları izliyor swing tarzı ilişkiler var
Sapkınlık arttı bir nebze ama adamlık erkeklikte ölmedi ben eşim olacak insanı hayatta kimse ile paylaşmam yar etmem
Bu arada kadınlarda bu sayı daha fazla kadın daha çok aldatıyor basına vs yansımıyor
Kadın cinayetlerinin çoğu bu olaylardan dolayı oluyor kankam. İnternette dolu aldatma videoları var. Aldatılmaya ses nasıl çıkarılır söylesene 😂 Aldatmış bir kadına ne diyebilirsin yapma mı diyecen 😂 Boşanacan ne tamam yesin. Aldatmış la aldatmış bitmiş artık.
Yasak olan şey psikolojik olarak daha heyecanlı ve çekici gelebilir, gnümüzde bazı erkekler ilişkilerde daha toleranslı veya umursamaz davranabiliyor ama hala sadakate önem veren çok erkeklerde var.
Aslında değerler tamamen yok olmadı sadece toplum ve ilişki anlayışları değişti hepsi bu.
Bu konu gerçekten içini sıkmış gibi duruyor ve seni anlıyorum 😔💛 Günümüzde bazı erkeklerin sınırlar konusunda daha rahat davranması aslında değerlerin değişmesiyle ilgili oluyor. Herkesin ilişkiden beklentisi farklılaştı, bazıları çatışmadan kaçmak için sessiz kalıyor, bazıları da özgürlükçü ilişkilere yöneliyor. Yine de güven ve sadakat hâlâ çoğu insan için çok değerli 💫 Peki sence bu değişimin en büyük sebebi ne olabilir?
Cevap
14Cevap
karaktersizlere cazip gelir sadece
Ay onlar fantezi yapıyor aldatılmıyor ki... biz buna karşı çıkınca da kezban oluyoruz
yasak aşkı duvarlmı yapıyor kadın la yapıyor demekki kadında yasak seviyor
İğrenç iğrenç. Merak etme hâlâ iğrenç bulan ve namus için yaşayan erkekler var
Dijitalleşen dünyada artık her şey cazipmiş gibi gösteriliyor
Aldatılmaya ses çıkarmayan kadınlar da var olabilir normal bir şey adam yuvasını yıkmak istemiyordur
Ln tutsak ne olcak o arada 100 kisiyle. konusyuyosun yiygisiyirsun emek boşa gidiyi
Ben de öyle erkek tanımıyorum hiç nedense.
Ustune birde izliyorlar srfszker
Kadınlar erkeklerden daha fazla aldatıyor şu an...
Kendileri de aldatıyorlarda ondan iğrenç
Sevgilimi eşimi paylaşırım izlerim partneri ile
Sevgilin var mı
Ben bilmem. Ben Gebertirim.
Jelatini açılmış erkeğim ben 💅
Cinsiyetler karısıyor artik
Güçlü ve çapkın dominant kadınları seviyoruz
Daha güzel değil mi Efendim 🛐 keşke kadınlar da öyle istese kullanabilecekleri erkeklerle mutlu olsalar
Yasağın yanlışın cazibesi o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?