Erkekler aşkı ve sevgiyi neden bu kadar dalgaya alıyor?

Neden bu kadar ciddiyetsiz umursamaz vurdumduymaz olmak zorundasınız? Kardeşim her insanın duygulari vardır hisleri vardır ne bilim insanlar birbirine karşı bir şeyler hisseder. Ama ben ne zaman aşk desem erkekler kaçıyor. C. nsllk diyip tamam istiyorum desen kapında sıra olurlar. Bu kadar iğrençleştiniz mi cidden? Kızların istediği aşk ve sevgi iken bunu anlamak neden bu kadar zor? Yav zaten bize babamız sevgi vermemiş. Bir erkek tarafından sevilmek nasıl bir his hiçbir şekilde tatmamışız. Nolur kalbini bana açsan mesela? Ölür müsün? Cidden şu an anlam vermeye çalışıyorum. Neden insanlara karşı güven sorunlarınızı yıkıp yeni bir başlangıç yapmıyor hayatınıza yeni bir sayfa acmiyorsunuz? Ya birinden ayrıldın biri seni terk etti kızın biri senin cebine Parana baktı diye bende neden aynı olmak zorundayım? Olabilir bizim toplumumuzda şöyle bir algı var. Erkek adam ağlamaz duygularını belli etmez erkek adam güçsüz görünmez. S. lğın biri gelmiş ortaya bir teori atmış yıllardır bilmem kaç insan buna uyyor. Bu saçma sapan kalıpları artık yıkmanın zamanı gelmedi mi? Bu kalıpların bize faydası olmadığı gibi zararı var. Erkekler olarak derdinizi kimseye anlatamiyosunuz yanlızsınız güçsüz gozukmemek için iyyim diyip geçiştiriyosunuz bunların hepsinin farkındayım ama ben artık buna dur demek istiyorum. Neden sizde sağlıklı insanlar gibi derdinizi rahat rahat açamayasınız ki? İhtiyacınız var işte dinlenilmeye anlaşılmaya empati yapilmasina. Güzel güzel halletmek varken neden negatiflik dolu bir hayatın içinde yaşayasınız ki?
Erkekler aşkı ve sevgiyi neden bu kadar dalgaya alıyor?