Düzelir mi? Benim her şeye bakış açım değişirdi ama tabii çok sevdiğim birisi olursa öyle rastgele biri değil
2 ay
Düzelir mi? Benim her şeye bakış açım değişirdi ama tabii çok sevdiğim birisi olursa öyle rastgele biri değil
Hayatında biri yokken bir şeyleri düzeltebilme yeterliliğe sahip değilsen eğer hayatına biri girdiğinde ona yük olmaktan başka hiçbir işe yaramazsın. Sen önce bireysel olarak yeterli olmalısın. Yoksa hayatına biri girdi diye hiçbir şey düzelmez
Farklılaşmak ve kendini iyi yönde değiştirmek istiyorsan bunu hayatına birinin girmesini beklemeden yapman gerekiyor. Farklılaşmak için ya da bir şeyler olsun, bir şeyler düzelsin diye birini beklemek sadece kendini kandırmaktır. İnsanın hayatına giren kişi onun hayat yolculuğunda sadece bir yol arkadaşı olur. Tüm hayatı ona bağlı olmaz. Zaten böyle bir bakış açın varsa ilişki içine görmeye uygun aday değilsin demektir
Girmeye*
Ben uygunluğu sağlıklı ilişki kriteri olarak değerlendirerek söylüyorum. Toksik bir ilişki istiyorsan elbette bu toksisiteye uyum sağlayacak birini bulabilirsin. Olan ikinize birden olur
Çünkü senin gibi düşünen biri de hayatının düzene girmesi için birini arıyor olacak ve birini bulduğunda da tüm hayatını, her şeyi ona bağlayacak. En ufak bir çıtırdamada ise büyük bir yıkım yaşayacak. Çünkü kendine yetebilen biri değil. Bireyselliği yeterli değil ve her şeyi hayatındaki insanla tamamlamaya çalışacak ama bu şekilde o boşluğu hiçbir zaman dolduramayacak. Çünkü daha kendini tanımıyor. Hatta muhtemelen hayatına girecek kişiyi olduğu gibi kabul edip sevmek yerine kendi isteği ve beklentilerine göre yontmaya çalışacak. Fazla toksik
Ben tanımam gereken bir noktadan yorumda bulunmadım. Sorunu sorarken kurduğun cümledeki bakış açına göre yorum yaptım. Gördüğüme göre yorum yaptım yani kafamdan uydurmadim
Sevgilin olduğunda bazı şeyler gerçekten daha hafif hissedilebilir ama tüm yükü birine bağlamak seni yorabilir 💔✨. Sevdiğin biri hayatına renk katar, bakış açını açar, kalbini yumuşatır ama asıl iyileşme yine senin içinde başlar. Doğru kişi yanında olunca her şey daha anlamlı olur tabii ki 💛. Sence seni en çok ne iyileştirirdi?
Cevap
2Cevap
düzelmez
hayır
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?