Bu daha büyümemiş sanırım
Mükemmel erkek bu dedim
Sohbetiyle mutlu edemeyen erkek başka nasıl mutlu edicek baksana. Çocukda hiçbi özellik yok.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim de eskiden bir sevgilim olmuştu elde edene kadar aradı ben aramadığım sürece aramamaya başladı konuşsak aşkım canım derdi ama artık ciddi gelmedi dawranışları ben de bıraktım sen aramadığında günler de geçse aramıyorsa boşa uğraşma. Ben ayrıldığım o kişiyi konrtol için başka birisine gizliden arattım gayet yakın konuştu kapattılar inattan tekrar tekrar arattım sinirlendirdik birkaç aramadan sonra ben de konuştum birkaç günde beni de unutmuş tanımadı 12 13üncü aranada sakin konuştuk gayet kibar konuştu o siniri unutup da. Gayppak bunlar yani
Soğuk davranıyorum bırakıyon mu beni diyor
Git kendini eğit mutlu etmeyi öğren..
İki gün hiç arama aramazsa bırak
Telefonu açmadığım an durmadan arıyor
Sevsen açarsın sevsen böyle yapmazsın bırakıyon mu beni diyor
Bu soruyu görüşü dünde paylaşmıştın bende çok şarkılarla oynadığım oldu hatta iyice komiklik olsun diye kadın kıyafetleri giyip oynamasligim şekilden şekile bile girmisligim var hatta geçen gün evde annemlere temizlik yardımında bulundum kafama bir eşarp geçirdim halay çeke çeke temizlik yaptım sırf ailemi güldürmek onları bir nebzede olsa iyi hissettirmek için 😂😂
Cevap
4Cevap
Monoton yani anladığım kadarıyla sizin hayat enerjiniz onunkine göre daha yüksek
Ahh ahh
bir sevgilim oldu çok şakacıydı. şarkı açıp oynamıştı bigün O enerjisine aşık oldum bir yürüyüşü vardı huzur güven bende der gibi
Şebeklik şaklabanlık size sempatik gelmiş olabilir bir de doğal sa sizin gönlünüzü almış olabilir ben bir ara bir kızla sevgili oldum hiç bir şakadan anlamıyodu her şeye alınıyordu ufak tefek şeylerden saçma manalar çıkarıyordu ayrıldım öyle insanı sevgili anlamında da sevmem arkadaş anlamında da
Sohbet sarmıyor diyince seninle konuşmak için uğraştı mı?
Evet 1 saat ama boş laflar sustu durdu
o kadar boş insan Çünkü
Çok bunalmışın seni çok sıkmış , mutlu olamıyorsan kendine de onada eziyet etme ayrıl , bir dahaki ilişkin içinde tecrübe olur seni bayacak insanlardan uzak durursun, kimse için canını sıkma yorma kendini
bir sevgilim oldu çok şakacıydı. şarkı açıp oynamıştı bigün O enerjisine aşık oldum bir yürüyüşü vardı huzur güven bende der gibi
Şuanki durmadan aşkım diyor aşk aşk aşk diyor
Ezber mi yapıyor nedir samimiyetsiz
Yaşlar kaç? Hiç mi flört etmediniz direk sevgili oldun bence ayrıl ona da ümit verme belli ki ağırbaşlı suskun durgun bir kişiliği var yapısı öyle bence eğlenceli konuşkan komik sevgili bul
Ağır birisi belli ki. Karakter farkı var
Cıvık ya bence 😂
Boyle dusunuyosan bu kisiyle hayat gecmez
Hic Monoton birisi sevgilim olmadi ve olamazda eglenmek cok onemli iliskide
Senin aklın öyle olan sevgili de kalmış
Ondan sonra iki sevgilim oldu
Anladım ki erkeğin zirvesiymiş yaa
Her gün aklıma geliyor keşke diyoumn
Çocuğa yalvardım evlenelim dedim kimse sen gibi olamaz dedim bu sevgilim olmadan önce
Haziranda sinemaya gidelim dedi bilmem napsam 😊Sevgilim de var 🤣
Ne konuda
Şansına küs umarım aradığın kişiyi bulursun
Ayrıl o zaman
Sana göre değil
Normal kardeş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?