- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayAbartmayın arkadaşlar şimdi bu dünyada iyi insanlar da var kötü insanlar da var yalancısı var hırsızı var katili var erkeklerde de aldatan tarafta var aldatmayan tarafta var evet aldatan tarafların sayısı Bir hayli fazla ama siz sizi aldattı diye tüm erkekler aldatıyor diye bir ön yargı ya kapılıyorsunuz bu çok yanlış tamam sizize bir şey söyleyeyim Türkiye istatistiklerine göre bir kadın tarafından aldatılan erkek sayısı daha fazla maalesef yani sizin içinizden Melek yüzlü şeytan daha çok ama biz demiyoruz ki tüm kadınları aldatıyor asla öyle bir ya önyargımız yok çünkü dediğimiz gibi iyi insan da var kötü insan da
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ler ve lar? Bunlar çoğul takıdır ve çoğunluğu kasteder
Ama her erkek ya da kadın aldatmaz ?
Kişiliği karakteri gelişmemiş şeref yoksunu insanlar aldatır
Bu arada kadınlarda kuaförünü kolay kolay değişmez
Bana iyi gelen traş olurken dertleşebildigim bi insanı neden bırakayım?
Aldatmak ŞEREF eksikliğine dayalıdır
Ve çaresi yoktur
Bi insan filörtözse çapkınsa asla değişmez
Eğer o çapkın kişi değişirse pembe karda yağar
10 Yorumla
3 ayErkeklerin aldatmadıkları tek şey berberleri demek gerçekçi değildir çünkü sadakat davranışla ilgilidir, meslek veya kişiyle değil. Beraber vakit geçirilen veya güven ilişkisi kurulan kişiler arasında sadakat değişebilir. Genellemeler yanıltıcı olur her bireyin değerleri ve seçimleri farklıdır.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
u 3 ayHay ağzına sağlık çok güzel bir soru. Bu erkek milleti yakalanmayacağından emin olursa ve eline fırsat geçerse kesin aldatıyor. Daha iyisini bulsalar berberlerini de aldatırlar.
11 Yorumla- 3 ay
Ben eminim 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin berber sadakati konusu gerçekten komik bir efsane gibi duruyor ama bence işin içinde hafif bir doğruluk payı da var 😂 Çünkü bazı erkekler berber değiştirince hayatı resetlemiş gibi hissediyor, o yüzden hep aynı yerde kalıyorlar. İlişkilerde keşke aynı istikrar her zaman olsa tabii ki 💘 Senin çevrende de böyle berberine aşırı bağlı tipler var mı? 😄
12 Yorumla- 3 ay
İnsanın berber olası geliyo
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen3 ayHahaha canım o berber enerjisi herkesi çekiyo resmen 😄✂️ Sen de çok meraklı bakıyosun gibi geldi bana 😂💫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
m 3 ayBerberleri de aldatsa çok güzel olacak sjsjs
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
3 ayBerberimize de sevdiklerimize da sadığız 😇
21 Yorumla- 3 ay
Helal sjdj
3 ayOnu da değiştireni gördü bu gözler 🤣
12 Yorumla- 3 ay
Yok sadakatin s'si yok
- 3 ay
Yok yok boşuna aramaya gerek yok😂
Kötü berberler aldatılır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,6b cevap paylaştı.
u 3 ayKimseyi aldatmam hiç bir şekilde sonuna kadar sadık kalırım. ama berber hariç geçen güzel model yap dedim 3 numara yaptı makine alıp kendim kestim sdfsdf
17 Yorumla- 3 ay
Ahaha :D ciddi misin
- 3 ay
Evet ciddiyim :D dfdf
- 3 ay
Kendin yapabildin mi bari :D
- 3 ay
Benden berber olmazmış onu anladım en azından para vermedim neyse :D
- 3 ay
Kendi kendinin saçını kesmek büyük ustalık ister djjd
- 3 ay
Teşekkür ederim cano sdjsdj
- 3 ay
😅🤝
Zaten erkeklerin prime dönemlerinde saçları kestirmeye gidioz geri dönüşü de olmuo Ajsjwksjkwjsjwj berber kurbanı oluo her erkek kendi isteğimizle değil Berberin inisiyatifine kalmış her erkeğin gururu 😜
11 Yorumla- 3 ay
😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayYuh 🤦🤦🤦🤦 iyice bizi sapık yaptın
Ama berber konusunda şahsen hep aynı yere gitmem 🤣🤣🤣
Fakat mantık çık yanlış kaldı ki aldatma ya da sadakat cinsiyete özgü değildir ki @Sosyetic_SheqiiL
19 Yorumla- 3 ay
Gülelim azıcık karışma shdh
- 3 ay
Bu arada görsel de hoşuma gitmedi.
Alayvari olmuş sanki - 3 ay
Onu hazırlayana şikayetlerini ilet
- 3 ay
Hazırlayana niye iletiyim nereden bilyiim kim olduğunu? Paylaşan sensin bence yanlış bu kadar
- 3 ay
Seni ilgilendirmez, bu kadar.
- 3 ay
Ben senin yaptığın bir şeyi saygılı ve seviyeli bir şekilde eleştiremez miyim? @Sosyetic_SheqiiL
Her bir şey yazana seni ilgilendirmez mi denir? Sen hiç kimseye "şunu yanlış buluyorum" gibi bir şey demedin mi?
Yorumları kaldırmakla olmaz o işler - 3 ay
Sataşmazsan yorum kalıyor gördüğün üzere. Sınırları aşmayalım saygısızlık etmeyelim
- 3 ay
@Sosyetic_SheqiiL "boş yapma" demek hakaret değildir. Ben sadece bir konuda rahatsızlığımı dile getirdim. Sende kaba bir tutumla tartışma başlatınca öyle dedim.
Ayrıca hoşuna gitmeyen yorumu direk silmek yerine bu şekilde kişisel davranarak kaldırmak sana yapılsaydı hoşuna gider miydi onuda vicdanına bırakıyorum - 3 ay
Boşa uzatıyorsun cidden :D engelle geç bak ben şimdi öyle yapacam mesela sjssj
3 ayİhanet görmezsem aldatma yapmam üstelik bazı zamanlar sadece aldatan da suç olmaz ama evet berber değişikliği Zor 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
3 ayBu genellemeyi yapmaktan neden hiç vazgeçmez insanoğlu. Dünyadaki bütün erkekleri tanıdınız mı?
Hepsiyle ilişkiniz oldu yani.
Tebrikler gerçekten.17 Yorumla- 3 ay
Ay gidin intihar edin ya :D sıkıcı değil mi hayat gülmeyen suratlarınızla
- 3 ay
Size gülmek zorunda mıyım?
- 3 ay
Yoo öyle bir şey yazdığımı hatırlamıyorum, genel olarak asık suratlı her şeyi eleştiren insanların işi zor :D ömür geçmez öyle skdk
- 3 ay
Siz öyle zannedebilirsiniz.
Benim için sorun yok.
Eleştiri herkes tarafından yapılır çözümsüz bir eleştiri boş konuşmaktır.
Bu arada konu başlığından bir anda asık surata geldik.
Gerçekten manipüle etme hızınız s1000rr topspeed hızını geçti.
Tebrik ederim.
😂🤣 - 3 ay
Sonuç itibari ile güldünüz sjdj ben kimseyi manipüle etmem sjfj
- 3 ay
Her şey görünüyor anlatmaya çalışmanıza gerek yok ki.
🤷🏼 - 3 ay
Çok şükür full hd
Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. Erkeklerin aldatmadıkları berberleri yok çünkü berberlerini de sonradan aldatırlar kddkdkdk
Saka maka bunun cinsiyeti yok karakter ile alakalı olduğunu düşünüyorum.13 Yorumla- 3 ay
Öyle tabii ki :D instada denk geldim de sorayım dedim
- 3 ay
Kurbane kurbaneee🫠😅❤️
Gizli Üye(30-35)3 ayMesela neden genelleme yapılıyor bu konuda kadınlar aldatmaz erkekler mi aldatır aldatma kavramı sadece erkekler ile mi özdeşleşir piyasada bulunan erkek kaşarları ya da sizin tabiriniz ile tercih ettiğiniz erkekler aldatıyor diye diğer hepsi de aldatıyor mu sayılır adamlığa karaktere iç güzelliğe baksanız çokta sadık olur sever korur kollar şimdi kas yapan BMW li maddiyatı yüksek bir erkeğin sadık kalmasını beklemek öküz altında buzağı aramaktan farksız ya da tanıştıktan sonra hemen cinsellik kavramını açan aynı şekil boylu poslu yakışıklı veya maddiyatlı erkeklerden sadakat beklemeniz gerçekten gülünç ötesi bir durum
Şimdi kendimi o adamın yerine koyuyorum boylu poslu yakışıklı tüm kızlar ona bakıyor neden tekle yetineyim hepsi ile gönül eğlendiririm
Sizde kimsenin yüzüne bakmayacağı sadece sizi saf duygular ile sevecek sadık kalacak erkek seçin bakın nasıl oluyor ama bu sözler lafta kalır ağzınızda dürüst efendi erkek kalmadı ama yine onlara bakılıyor02 Yorumla- 3 ay
Canım öyle istedi
Cevap sahibi3 ayPeki saygı duyarım kimse kimsenin hayatına karışmaya hakkı yok buda benim düşüncem yansıttım özgür bir uygulama
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Farklı berbere gidince, yok saç çok kötü olmuş bunu zor düzeltirim filan diye sitem ediyorlar😅
12 Yorumla- 3 ay
😅 trip atıyorlar size dimi
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ula berber bile aldatamadım o beni aldattı ajldjaldjaj adam mesleği bıraktı ayrıldık mecbur kljadjkal
11 Yorumla- 3 ay
Ahaha bahtsız alfooo
Gizli Üye(30-35)3 ayBenim hoşlandığım biri vardı bir zamanlar ama o bilmiyordu. Sonra ben onu unutmak için başka biriyle flört olmaya çalışmıştım çivi çiviyi söker mantığı ama sonra vicdanım rqhatsız oldu onu aldatma hissi o kadar rahatsız ediyorki anlatamam. O yüzden ikisindende uzaklaşmıştım. O gün bugündür birşeyler hissetmediğim, duygularımın kesin olmadığı birine kesinlikle açılmam.
Bazen aklıma gelir utanırım. Ama ben onu aldatmadım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Arada aldattığım tek insan berberim olabilir, geçen başka yerde oldum anlamış tribe girdi iyi kesmemiş sakallarını dedi😀
12 Yorumla- 3 ay
Ooo laf sokan berber dkjf
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. konuşmayan bir berber arıyorum yıllardır hiç denk gelmedik çok kafa ütülüyorlar değiştiriyorum hep
19 Yorumla- 3 ay
Dök içini sen de
- 3 ay
Berbere mi
- 3 ay
He anladım.
- 3 ay
Mümkünse senin için dökülmesin o vakit.
- 3 ay
😒😒
Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Yeri geliyor onları da aldatıyoruz ama diğer türlüsü yok 😂 Zaten berberleri aldatmamız da saçımızı istediğimiz şekilde kesmemesine bağlı 😂
14 Yorumla- 3 ay
😅😅
- 3 ay
Etmeyin :D
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
3 ayEşitlik lütfen 🤭
https://voca.ro/1k4p8wVHlz0c12 Yorumla- 3 ay
Hayır biz sürekli kuaförümüzü değiştiriyoruz djdj
- 3 ay
Haklı yorum jkjkjjk
https://voca.ro/169FeR7qwx8K
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayKadınlar onu bile yapamıyor kuaförü yanlış yapsın hemen başkasına giderler
11 Yorumla- 3 ay
Evet biz sürekli başkasını deniyoruz ama sevdiğimize sadığız
3 ayBerberim için şehirler arası yolculuk yapıyorum desem inanır ahdhhsxhhahdha 😄
13 Yorumla- 3 ay
Yok artık 😅
- 3 ay
Vallaaa öyle ahdhhwhd Bursadan eskişehire gidiyorum 😄😄
- 3 ay
😅 işte Sevgiliniz istese yok mok dersiniz
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Berbere de gitmiyorum ki :D
Görsel tam kadınları anlatıyor gerçekten 💆♂️
12 Yorumla- 3 ay
Saçını kim kesiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
3 ayEski berberim hollandaya gitmişti 1 ay berber bulamamıştım kendimi boşlukta gibi hissediyordum
12 Yorumla- 3 ay
ahaha şaka 😂
- 3 ay
Aşırı ciddiyim fjdjfjfjf gerçekten ne yapacağımı bilemedim
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. abla seni bulup da sadık olmayanın kafada arıza vardık psikoloğa görünsün kajdlAKSDLk
13 Yorumla- 3 ay
Dimi kardeşim ya konuşşş
- 3 ay
🥳🤝
Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hayırlı cumalar..
Seven erkek sadıktır.. 😃
12 Yorumla- 3 ay
Hayırlı cumalar ✌️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 ayBen berberimi aldatırım iyi kesemiyor artık 🙄
15 Yorumla- 3 ay
Sen herkesi aldatırsın abi o potansiyel var sende sjdjs
- 3 ay
Hadi len ben masumum dkdkdk
- 3 ay
Hıhı tamam sjdj
- 3 ay
Aferin söz dinle dkdkd
- 3 ay
Aynen böyle tipler yüzünden ciddi ilişki yapılmıyor. zatende tipinden belli
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayYok onu da aldatıyorlar aldatmadıkları bir şey yok msjdjsjsj
11 Yorumla- 3 ay
Evet itiraflar geliyorduuu jzjd
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayOnu bile aldattım ya 25 yıllık berberimi sattım çok fiyat artırdı diye sjfkfjk
12 Yorumla- 3 ay
Çok pahalı dimi sjdjs
- 3 ay
Evet ama kendimi bir süredir kötü hissediyorum. Sanırım ona geri döneceğim. Saplarsa o saplasın shckfjk
Kadınlar gibi gidip sırrımızı anlatmıyoruz.
Siyaset ve ekonomi üzerine bir sohbet. Ayrıca Kadınların aldatma konusunda master seviyesine ulaştığını evli kısımda daha net görüyoruz.
10 YorumlaGerçekten seven erkekler, bu aradaki büyülü duyguyu kaybetmek istemez, alışkanlıkları olanlar zaten bu kadar sevmez, yani o vaad edilen doğru kişi lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayKarşıt cinsinde o zaman alışverişleridir diyeceğim de olmaz. 🤔
Öyle hurafelere inanmam.
10 Yorumla
3 ayBazen şeref emmi ölürse kime gidicem ben lan diyip depresyona giriyorum saç tıraşından sonra özellikle. Buna loyalty denir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Onu da aldatan vardır kfjd
11 Yorumla- 3 ay
Varmış biz şok jdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
3 ayBir de sevdiği , sevgilisi değil sevdiği.
Berber iddialı bir taraf yalnız 😂10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. benim berberim yok kendi ipimi kendim kesiyorum yıllardır o yüzden sadakatim kendime.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
3 ayAdamın elinde ustura olmasa onu da aldatacaklar. popiş korkumuzdan aldatamıyoruz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
3 ayGerçekten sevdikleri kadın, gerisinde hiç acımazlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
3 ayÇevresinde en ucuz hangi berberci varsa hep onu seçerler..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
3 ayHatirlatma ya zaten berberimden de ayrildim 😅
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. berberlerini bile aldatiyolar erkeklere güven olmaz shdh
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2 kes beğenmezsek kesimi aldatırız hiç kusura bakmasın
10 YorumlaBende eski bir Berber olmama rağmen 2002 yılından beri aynı kisiye tıraş oluyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
3 ayArada onuda değiştirrim rahat edemem sonra geri gelirim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
3 ayKendim kesiyorum bazen :D kendimle aldattım yani
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
3 ayAdam'ların aldatmadığı tek şey sevdiği kadındır.. Erkek ile adam aynı şey değil önce bunu öğrenin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. 20 yıldır aynı berbere tıraş oluyorum ama ondan başka berber de yapamıyor istediğim gibi saçımı 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayKadınım sevgilim hayatımın diğer yarısı varken berberde kim miş ben kadınıma değer veririm berber falan hikaye şehir efsanesi 👍👍🫡🫡🫡
20 YorumlaYioo iki dk da onuda satıyorlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Berberimi de ekmisligim var 😅
11 Yorumla- 3 ay
Vay anasını sjdj
3 ayTanımadığımız berberlere kolay kolay gitmiyoruz. Tek sevmediğim Berber huyu traş ederken değdirmeleri.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 574 cevap paylaştı. İçtikleri sigara galiba bir de 😂
16 Yorumla- 3 ay
+1 daha. Djdj
- 3 ay
Bak sen şu sigaranın yaptığına shdj
- 3 ay
Sorduk; yok dedi djd
Gizli Üye(25-29)3 ayhiç aldatmadim AMA aldatmak zorunda kaldim o kadar ilgisiz sorumsuz kız için çabaliyorsun sorun çözmek istyiorsun o sana garip garip tavir aliyor biliyor vazgecmeyecegimi pat bi geçiyorsun kız paket oluyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bixim aldatanadigimiz tek şey kendiniz
12 Yorumla- 3 ay
Yazabilseydin çok şey anlatacaktın, inanıyorum buna
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok mantıkli haha doğru bu
11 Yorumla- 3 ay
Dimi ahaha 😅
Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Erkekleri böyle yaftalamak çok ayıp çok çok çok
12 Yorumla- 3 ay
Eğleniyoruz şurada drama yaratmayın sjdjdj
- Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı.
s 3 ayTuttuğu takım var bir de
11 Yorumla- 3 ay
Ahaha aynen :D
3 ayÖzel bir bağ anlayamazsınız slkdldldşdkdk
14 Yorumla- 3 ay
Doğru dimi sjd
- 3 ay
Koluma bir başkası dokunamaz bunca yıldır aynı kişi dşdldşkflflfl
- 3 ay
Ahahaha :D sadık insan
- 3 ay
1 hafta geç gitsem şüpheleniyor kısa geldi saçlarım gözüme kestirdim mi dedi dşdldldlldld
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Erkekler aldatma saçmalama 😂
17 Yorumla- 3 ay
Bak yazamadın bile sjdjd
- 3 ay
😅 güzel bahane
- 3 ay
Yine noldu tırnaaağn mı kırıldı
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
3 ayBen arada kendi kuaförümü aldatıyorum
11 Yorumla- 3 ay
Senden beklemezdim djdj
3 ayYeri geliyor berberimizi de aldatıyoruz ama o biliyor bunu
10 Yorumla
3 ayMahallemdeki berber harici başka berbere gitmem çünkü her berber aynı olmuyor dikiş tutturmak zor
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat