Gerçekten yakışıklı olan insanlar, aktörlerin çoğu sinekkaydı olarak takılıyor. Sizce neden çoğu böyle?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çünkü ihtiyaçları yok.
Sakal ihtiyaç mıdır ki?
Çirkinliği gizlemek için evet
Sakalsızken yüz iyice belli olduğundan dolayı yakışıklılık iyice anlaşılır
bana sakalın yakışmadığını sinek kaydı yakıştığını söylyüyorlar her zaman ama yakışıklı değilim bu nasıl oluyor
Bi fikrim yok. Ben genel anlamda söyledim.
Senin profilde eskiden atatürk vardı şimdi Filistin bayrağı ne alaka haha
@talebebirliği ne demek ne alaka? Atatürk’ü sevip de Filistin’i savunmamak olmaz ki çünkü Atatürk soykırıma karşı, barışçıl bir liderdir.
Atatürkçüler israilci
@talebebirliği onlar gerçek Atatürkçü değil. Atatürk’ü anlamış ve tanımış birisi asla İsrailci olamaz.
Gerçekden imanlı dindar bir müslüman da atatürkçü asla olamaz
susun la
@talebebirliği dindarlık ne alaka? Ben dindar değilim ama imanlıyım. İman eden biri Atatürkçü olabilir ama dindar biri bence de olamaz. Filistin’i savunmak dindar olunduğu anlamına gelmez ayrıca. Milyonlarca gayri müslim var Filistin’i savunan.
Dindar niye değilsin
Atatürk'ü seven asla gerçek bir müslüman olamaz
@talebebirliği @talebebirliği sana ne? Seni ilgilendirmez. Müslümana kafir diyen ehli sünnet itikadına göre dinden çıkar. Atatürk din düşmanı ve kafir olmadığından dolayı bir Müslüman onu sevebilir. Dindar olmaması sevmenin haram olduğu anlamına gelmez. O kadar boş beleş, aylak, vasıfsız ve dinini bilmeyen birisin ki Ramazan’da oruçluyken bana sataşıyorsun ve orucunun sevabını azaltıyorsun. Sen neden seküler değilsin? Laik bir ülkede kimseye neden dindar olmadığını soramazsın. Madem o kadar iyi bir müslümansın neden sataşıyorsun? Dinde sataşmak yasak. Müslümana kafir demek de yasak. Gerçek Müslüman olmayan sensin çünkü Müslüman’a kafir diyeni Allah dinden atar ehli sünnete göre. Allah’ın kuralını ve hükmünü inkâr edip kendin hüküm ve kural koyduğun için dinden çıktın. Cübbeli Ahmet hoca bile Atatürk’ü seviyor. “Bu vatanı kurtarana nasıl düşman olunur? Sevmemenin ne anlamı var?” demişti ve övmüştü. Sen hayatını İslam’ı anlamaya, öğrenmeye ve öğretmeye adamış birinden daha iyi bilemezsin. Atatürk’ü sevmeyen gerçek bir Türk olamaz çünkü Türkiye’yi Atatürk kurtarmış ve korumuştur. Hiç kimse laik bir ülkede dindar olmak zorunda değil bu yüzden kimseyi bu konu hakkında sorguya çekemezsin. Bu ülkede Atatürk kanunları var, Allah kanunları yok bu yüzden kimse kanunen dindar olmak zorunda olmadığı için bu konu hakkında ağzını açamazsın. Kaos çıkarma diye dindarların Atatürk’ü sevemeyeceğini söyledim ama yine de kaos çıkarmaya çalışıyorsun. Dindar biri Atatürk’ü sevemese Cübbeli Ahmet hoca sevmezdi ve dindar biri Atatürk’ü sevebilir çünkü Atatürk Müslüman ve bu vatanı kurtardı. İmanı kuvvetli olan biri vatanını sever. Vatanını seven de Atatürk’ü sever. Dinen bir insana çekişmenin günahı günah olarak yeter. Daha fazla günah işlemesine gerek yok günahkar olmak için.
@talebebirliği Atatürkçülerin İsrailci olduğunu ve Atatürk’ü sevenlerin Müslüman olmadığını söyleyerek çok büyük kul hakkına girdin. Çok fazla var Filistin’i destekleyen Atatürkçü ve Müslüman olan Atatürkçü. Hepsinin hakkına girdin. Kıyamet günü hepsiyle tek tek hesaplaşacaksın. Çok hoca gördüm Atatürk’ü seven. Sen kimsin ki Müslüman olup olmadığıma karar veriyorsun? Tamamen kendi fikrinle konuşuyorsun dini bilgin yok. Eğer olsa Müslümana kafir diyenin kafir olacağını bilirdin. Neden Atatürk’ü sevmiyorsun? 4 karı hakkını elinden aldı diye mi? Erkeği kadından üstün tutan kanunları kaldırdı diye mi? Senden ne Müslüman, ne dindar, ne vatansever olur. Sen boş ver.
@talebebirliği dindarsan ne işin var bu sitede? Malayaniyle ilgilenmenin günah olduğunu bilmiyor musun? Sataşmak günahtır, oruçluyken sataşmak daha da günahtır. Kavga çıkarmaya çalışmak, Müslümana kafir demek büyük günahlardandır. Sen bana neden dindar olmadığımı soramazsın ama ben sana neden seküler olmadığını sorabilirim çünkü bu ülkede din yok laiklik var
@talebebirliği sen Türk olsan Atatürk’ü severdin Atatürk’ü Türk düşmanları sevmez çünkü Türkiye’yi onlardan kurtardı. Bana Müslüman değilsin deyip ahkam kesmeden önce keşke dinini öğrenip dinden çıkmasaydın. O kadar boşsun ki aylardır beni takip edip aklında tutmuşsun ve şimdi de sataşıyorsun.
@talebebirliği @talebebirliği dindarsan hesabını kapa ve benle yazışma. Çünkü kadınla erkeğin mecburiyet dışında yazışması ve konuşması haramdır ve dinen kişinin dünyasına ve ahiretine faydasız bir şeyle meşgul olması, dünyalık bir ortamda bulunması haramdır.
la özelden yapin tartismanizi bildiirm geliyo alooo
Artık gelmez çünkü engelledim. Sana bildirim gelmesin diye bu konuyu özele taşıyıp daha da uzatmam.
Ya işiniz mi yok burada roman yaziyosunuz kaybolun len burdan naş naş..
Uzun yazmam işsiz olduğum anlamına gelmez öyle yazmam gerektiği anlamına gelir. Uzun yazdığım için işsiz olan benim ama bana durup dururken sataşan işsiz değil. Bu nasıl saçmalık
Tm haklısın
Hiç sakallı manken gördün mü
görmedim işte bak anlatmak istediğimi söyledin bravoo
Daha derli toplu görünüyo çünkü
kim mesela