Erkekler sadece berberlerine mi sadık kalabilirler?

Bunun sebebini yaptığınız yanlış seçimlere bağlıyorum ben, şu şekilde açıklayım bunu;
Erkekler kaybetme korkusu yaşamamak ve zayıf egolarını doyurmak (hükmetmek ve kolay yönlendirmek) için sevgili olarak öz güvensiz ve güçsüz kadınları tercih ederler. Öz güvensiz/güçsüz kadın erkeğini kaybetme korkusu yaşadığı için onu diğer kadınların tercih etmeyeceği seviyeye çeker (geriye götürür) Böylelikle o idael erkegini kontrol altına almaya ve yönlendirmeye çalışır.
Türkiye'de erkeklerin gerek görsel, gerek hayat kalitesi gerek ekonomik koşullar olmak üzere neredeyse her konuda geride (başarısız) olmasının nedeni onu zorlayacak ve ileri taşıyacak eş tercih edecek yeterliliğe sahip olmamasıdır. Bu bağlamda hayatında başarılı olmak isteyen (her konuda) erkegin, hükmetmeye yönelik eş değil gelişime dönüşüme ve ilerlemeye odaklı partner seçimi önemlidir.
Partner seçimi hayatın tüm dinamiklerini derinden etkiler... Sadakati de.. Çünkü mutlu olamadığın, kendin olamadığın bir yerdeysen başka arayışların başlar.. Dikkat etmekte fayda var
Yok la daha neler?
Ama sadakat erkek için zor. Evrimsel olarak tohumlamaya evrilmiştir bir cinsiyeti tek eşliliğe sürüklemek zulümdür.
Yine de erkek dirayetli ve istikrarlıdır. Ağlaya ağlaya da olsa tek eşli kalabilir
Cevap
31Cevap
Ne alaka, eşine sevgilisine sevdiğine sadık kalan çok adam gibi adamlar var.
Arada baska berberlere degdirttiriyorlarmis😄
11 yıllık berberim var şu an farkettim 😂
Evet 😄
Ben berberim 7 Yıldır ve 4 yıl oldu kendi traşımı kendim yapıyorum bazen müşterilerim söyleniyor kime traş oluyorsun bizde gidelim diye benden izin istiyorlar kendim yapıyorum diyemiyorum artık kendi saçımı keserken okadar odaklanmışım ki özen gösteriyorum da ben kendim yaptığımı söylediğimde inanmıyor müşteriler terzi söküğünü dikemez hesabı ama başka berbere gitmek için benden izin aldıkları da oluyor bazen ve gerçekten de çok sağdıklar hepsine teşekkür ediyorum gidip başkasına olup geri bana dönünce naz yaıuom bende gönlümü alıyorlar bi türlü 😂😅😇
Hayır alakası yok. yani her insan aynı değildir bende çoğu zaman genelleme yapsam da aslında gerçekten seven insanlar var kadın erkek fark etmiyor karakteri olan kişi sadık kalır bu kadar basit. ama karakteri olmayan kişi zaten ne yaparsan yap bir gün gider ya da aldatır. bu tür kişiler de sevgiyi zerre bilmezler zaten. bir kişi kalpten seviyorsa zaten hiç bir güç onu ayıramaz ya da içinde ki sevgiyi bitiremez.
Çabuk sil. Çabuk sil kızlar duymasın 😂😂😂. Berber hassas konu ama aşkıma sadakatim yüksektir. Sadık değilsem yani gözüm başkasına kayıyorsa aşık değilimdir ve direk ayrılırım. Zaman kaybedemem.
Benimse ilgi gösteriyorsa seviyorsa bal gibiyse duygusal ve cinsel olarak tatmin ediyorsa neden aldatayım ki :) berberimi değiştiririm ama hatunum beni mutlu ediyorsa neden alternatif bakayım kızlar haksızlık ediyorsunuz
Daha bugün bunu konuştuk. Erkek berberleri başka yere gidersen trip yaparmış, aldatmak gibi hissedermiş kişi kendini, öyle hissettirirmiş. Ondan asla berber değiştirmezmiş erkekler. Siz söyleyin, ne kadar doğru bu😂
valla kendilerini Anlayan seven huzur buldukları kadına da sadık kalabilirler
Yine bir genelleme... Eşine sadık olan var işine sadık olan var bazı insanlar kötü diye tüm insanlar kötü değil kii.
Erkekleri bu kadar kalıba sokmak yanlış kadınlar daha beter vaziyette bu devirde
Yahu twitterı olanlar bilir bir sürü evli kadın ifşası var kocasını aldatan. Kadınlar algı yapıyor bence her erkek aldatır diye çünkü aslında kendileri sadakatsiz amaç bunu saklamak ve erkekleri sadakatsiz diye suçlamak
@desperatecase_ abartma sende her kadın öyle diil karakter sorunu cinsiyeti yok bunun
Berberim, kasabım, manavım, pazarcım, balıkçım, fırıncım, terzim, ayakkabıcım...
oooo ne kadar çok "cım" varmış bende :)
Sevdiceğine sadık kal ama berbere sadık kalma :D Bir zaman sonra işini baştan savma yapıyorlar.
Artık gençler berberine bile sadık kalmıyor bir ona bir buna gidiyorlar ama eski nesil insanlar öyle değil
Telefonlarından başka hiç bir şeye sadık değiller..🙄
Gözü gibi baktıkları arabalarını bile değiştiriyorlar berber de kimmiş.
Berberlere sadık olduğunuzu yeni öğrenmiş oldum, berber olasım geldi
Onu tanıyana kadar berberlere bile sadık kalamadıklarını düşünürdüm
S… olmaz dediğim gibi olmadığı ilk anda değiştiririm.
En İyi Cevap