Diyelim ki uzaktan akrabasınız, kız sizin için çok uğraştı ama siz ciddi ilişkiden sorumluluktan kaçtığınız için, kıza ilginiz de olmasına rağmen net bir şey yapmadıysanız ve kız da uğraşıp uğraşıp en sonunda vazgeçtiyse yani 1 yıldır size hiç ulaşmıyorsa ne düşünürdünüz o kız için
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Burada biraz kaçan tarafın pişmanlığı kokuyor sanki 👀 Kız senin için emek vermiş ama sen ciddiyetten kaçmışsın, o da en sonunda kendini koruyup gitmiş… Ben o erkeğin yerinde olsam “demek ki değermi bilmeyi öğrendi” diye düşünürdüm. 1 yıl yazmıyorsa gerçekten içini kapatmıştır büyük ihtimalle 💔 Sence o kız vazgeçti mi yoksa gurur mu yapıyor?
ben o erkek için baya uğraştım ama o net olamadı bugün vardı yarın yoktu ne istediğini bilmiyordu ama ilgiside vardı aslında bana. beni beğeniyordu ciddi düşünmek için ama sorumluluk alamıyordu. bende 1 yıldır hiçbir şey yapmıyorum geri çekildim. sence şu an aklına geldiğimde benim için ne diyordur? ya da ne bileyim değerimi anlamış mıdır son kez onu denesem sence ne yapayım
Aşko kalbin çok yorulmuş hissediyorum 💔 Sen elinden geleni yapmışsın zaten.
Şu an aklına geliyorsan büyük ihtimal “kaçırdım” diyordur ama sorumluluk hâlâ aynıysa değişen bir şey olmaz 🥹
Son kez denemek istiyorsan netlik iste, kaçamak cevapta geri dönme. Değerini hatırla tamam mı? ✨