Siz bu adamın yerinde olsanız, bu durumun nedenini ne olarak yorumlardınız?

Şimdi sizi hikayeye sokarak bu sorunun yanıtını almak istiyorum:
Bir kadın meslektaşınız var. Ortak bir işte çalıştınız ama pek de samimiyetiniz yok. Bu kadın sizi takip ediyor ve siz geri dönüş yapmıyorsunuz. Ya da en başta direkt takip etme ihtiyacı duymamışsınız. Sonra bu kadın size ve aynı iş yerinde çalışan bir kadın çalışana hediye gönderiyor. Bir süre sonra size hediye gönderen bu kadını takip ediyorsunuz. Neden? Yani adamın yerine kendinizi koyarsanız bunun nedeni ne olabilir? Ben takip ederken etmeyen, benden önce de takip etme ihtiyacı duymayan bir adam neden hediyemden sonra böyle bir şey yapma gereği duymuş olsun? Hala samimiyetimiz yok bu arada. Ama karşımdakinin tavırlarını anlamakta biraz zorluk çekiyorum.

Okuduğunuz için teşekkürler. Zahmet olmazsa cevap da verin lütfen💁🏼‍♀️
Güncellemeler
+1 yıl
Eklemeyi unutmuşum; bu kişi beni takip etmeyince 3. günün sonunda unfollow yaptım. Hediye göndermem bu durumdan sonra yaşandı ve aslında bu durumdan sonra beni ilk takip eden o olmuş oldu. Ama salak olan bendeniz geri takip yaptım tabii, aynı öküzlüğü yapabilecek türden biri değilim.
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu yanıtlayan minnoş arkadaşlara teşekkür ederim :) Siteyi bu konuyla arada bir meşgul edebilirim haberiniz olsun :D
Siz bu adamın yerinde olsanız, bu durumun nedenini ne olarak yorumlardınız?