Siz bu durumda olsanız napardınız bi fikir verin bu adam amacı nedir emin olamadım?

Sokagımdaki bakkal devrettti yeni gelen cocuk benden 1 2 yas buyuk ben 21 yasındayım. cok saygılı kibar biri hep baska bi istediğiniz var mı vs diyordu. 10 gün oldu her gün görüyoruz birbirimizi son birkac gündür biraz değişti kapanışa yakın gittim kapının önünde arkadaşları vardı diğer tarafa geçsenize dedi onlara bu normal mi ya da başka kadın müşteri de gitse ona da yapar mı bilemiyorum sonuçta orada iş yapıyor.

Asıl olay bugub biraz özendim kendime süslenmiştim bakkala gittiğimde bugun cok farklıydı şakalaşmaya başladı onun kedisine mama alıp verdiğim için kedisine beni ALDATIYOSUN vs demeye basladı

bugun akşam kapanmaya yakın yine gittim bi arkadasıydı sanırım beyler boşaltın burayı hadi dedi (ki cıktıgımda hala kapıdalardı hahah) neyse ve kendisi de dükkandan cıktı biz onunla tek kaldık neden ben gidince bunu yapıyorlar merak ediyorum. kasadaki 2 küçğk cocuk gidince ben daha kasata gitmeden arkasını dönüp muhabbete girdi kasaya gelince 50 lira canım dedi. Bide Sırıtarak konusuyor bayagı hep güler gibi para üstü verirken bile alakasız şekilde kusura bakma falan diyor bugun tam anlamıyla kurt düşürdü içime

bu arada gelen herkese canım diyor erkek tanıdık müşterilere falan ama bilemiyorum kafam karıştı objektif durumu eleştirecek biri var mı?

Siz bu durumda olsanız napardınız bi fikir verin bu adam amacı nedir emin olamadım?