🤷♀️
Bunu paylasan Erkek hangi sebebten paylasir sizce?
🤷♀️

atar gider yapmaya çalışmış artist ama komik olmuş
bedel ödeyen haa, hayatında hiç bir haltın bedelini ödemediğine ve gayet normal bir şekilde büyüdüğüne yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Kendisi zaten Trabzonlu uzun zamandir Kiz Arkadasima bakiyor derin derin..
bende trabzonluyum trabzonlu ne alaka
Himm peki siz bilirsiniz ozaman Trabzonlular sevdigi veya begendigi Kizlara nasil olurlar mesla?
Asiri Kiskanclar diye duydum dogru mu bu
az bile duymuşsun geçmişi ve geleceğinden dahi kıskanır kaldı ki kıskançlık zaten aşk dediğin şeyin özetinde geçer kıskançlık yoksa onun adı aşk değildir zaten, seven kıskanır.
Gercekten o kadar mi yani 😅 Neden öyleler en cok neyi Kiskanirlar peki mesela benim Kiz Arkadasima bakan Erkek onu baska Erkekle konusup güldügünü görünce uzaktan hemen Kankasiyla gelip ona bakis atti
O yetmezmis gibi bide Arkadaslari da bakiyor mesela O olmayinca bakiyoruz 2 dk sonra gelmis falan ...
Geçenlerde karsi Sokaktan icerek Kiz Arkadasimi izledi 🤷♀️ CÖZEMEDİK
erkeklerle içli dışlı olmasını (o yüzden dedim ya geçmişinden ve geleceğinden bile diye) sevmeyiz eğer delikanlı karakterli biriyse kendi de karşı cinsine mesafe koyar hayatına biri girince aynısını da net şekilde bekler.
Peki bu ne demek oluyor Erkekle konusunca onun hemen gelmesi ve onun Arkadaslarinin bakmasi ve karsi Sokaktan icerek ona bakmasi falan
Siz bilirsiniz az veya cok
😊
başka erkeler yanındayken geliyorsa yanına kısadan bu benim demeye çalışıyordur
Öyle mi 🤭 Peki Arkadaslari neden bakiyor O yokken mesela sonra elerine Tel aliyorlar 2 dk sonra bi bakiyoruz O gelmis
Kiza bakarak icmesi karsi Sokaktan
Neden ki
casusluk yapıyolar sinyalciler sonra da çocuğa ne yaptığını nerde olduğunu rapor ediyolar aslında çok da açık siz nasıl fark edemediniz ki daha
Niyee yapiyorlar ki bunu yani sebeb O mu bunu onlardan istemisdir
Yani Erkekler neden böyle yaparlar genelde
siz yeri geliyo bizim annemizin kızlık soyadının 5. harfine kadar araştırmıyo musunuz
niye öyle yapıyoya gelirsek, avcı içgüdüsü bir yandan diğer avcıları ya da leşçileri avından uzak tutuyo bir yandan da avını öğrenip ezberliyo ki avlamak daha kolay olsun.
Av mi oldu yani Şu an 😅
o çocuğun elinde olan bişey değil her erkeğin ve kadının doğasında av-avcı leş-leşçilik vardır bu biyolojik bir şey çoğu erkek avcı veya leşçidir çoğu kadında av veya leş (leşçi dediklerim bu çapkın playboy vari önüne gelen her kadına yürüyen sadakatsiz tipler, leş dediklerim de k*şar diye tabir ettiğimiz kadınlar) çok nadiren de olsa bazı erkekler av bazı kadınlar da avcı olabilir ama bu genelde büyüme şekli ve yaşadığı hayattan yani çevresel faktörlerden dir (sosyopat ve psikopatın farkı gibi psikopat doğuştan öyle ama sosyopat çevre şartları yüzünden)
bunlar iç güdüsel ve biyolojik bir durumdur kişi bunun farkında bile değildir çoğu zaman bu bir fikir değil histir
Gecenlerde Kiz Arkadasim kuzeniyle disariya cikmis O da Lokanata da calisiyor Kuzeni Siparis vermis Kiz Disarda beklemis ve onun gözleri de sürekli Didarda kalmis hata sormus ki Kizin Kuzenine kim icin bu Siparis diye 🤷♀️ Ne cesaret degil mi yinede?
değil nerden bilsin kuzenimi değil mi diye öğrenene kadar o da potansiyel düşman
Kendini ele vermiyor mu ister istemez ögrenmeye calisirken
Bence sormasii bile Cesaret
Ayrica Kizin Kuzeni 25 ve O 30 yasinda ☺️
yani? yaş fark etmez dünya üzerinde 60 yaşında olup 16-17 yaşında kıza sarkan var tehdit edip birlikte olan var, sırf yaşından dolayı risksiz sayamaz ya, ben hala cesaret olduğunu düşünmüyorum (benim cesaret tanımıma uymuyo)
Etrafinda ona bakan diger Kizlar varken kendisi 1.88 Boylarinda kumral yesil gözlü de O uzun uzun Kiz Arkadasima bakiyor..
e hoşlanmış demek her yakışıklı playboy olmuyo
Peki madem Hoslaniyor neden bakar ve konusmaz
Ayrica ona bakan Kizlar da güzel
fakat O Kiz Arkadasima bakiyor uzundur
ya o senin kinden hoşlanmış demek ki bakıp ta konuşmuyosa da kuruyodur işte nasıl yaklaşsak etsek diye kaldı ki sen de yanındaysen kıza çoğu erkek birden fazla kız varken gitmez
Himm öyle mi yani o yüzden demek ki zaten Kiz Arkadasimi hic yalniz da görmüyor sürekli yaninda baska Kizlarla
Peki konusmaya Cesaret edemeyen Erkek Social Media da arar mi O Kizi mesela Tinder ve Lovoo gibi onlarda Radar da varmis yani ben kullanmiyorum Kiz Arkadasimda kullanmiyor ama O yüzden Erkek kullaniyor olabilir mi 😊
tinder a giren erkek anca uçkurunu doyuracak birini arar bizim için orası kolay av bulunacak yer.
sosyal medyayı boş iş gördüğüm için herkes adına konuşamam ben kullanmazdım yeterince tanıdığıma kanaat getirdiğimde olur bundan dersem direkt ilk fırsatta yalnız yakalar veya yanında ki lerden ayırır konuşurdum çocuğu tanımıyorum
Yalniz hic yakalama sansi yok gercekten cünkü Kiz Arkadasim hic orada yalniz gezmiyor ayrica Facebook ve instagram zaten kullaniyordu kisa zaman önce LOVOO kullanmaya baslamis belki de Radar oldugu icin yani yakin Kisileri falan buluyormus Uygulama App
yalnız yakalayamıyosa çeker kolundan götürür bir yere orada anlatır derdini
Kiz Arkadasim da hic gülmüyor ona ciddi bakiyor diyorum biraz Gül sinyal ver utaniyorum diyor o yüzden galiba O da Cesaret edemiyor olabilir Emin olamadigi icin diye düsündüm
Diyorum ya son careyi LOVOO da ariyor sanirim onu bulurum falan diye mi düsündü yoksa... baska Amacla bilemiyorum gercekten 🤦♀️ Sadece bu durum beni üzüyor ikiside birbirlerine deli gibi bakiyorlar aslinda da iste...
e git çocuğa de o zaman bakıyo oda sana diye de 2 si de rahata ersin oturma boş boş.
Diyemiyorum kac kere düsündüm Kiz Arkadasim diyor diger Kizlara da bakiyordur eger gercekten hoslaniyorsa gelir ve konusur !
istemiyor öyle yapmami
necessary evil diye bir şey duydun mu hiç olay şu işi çözdüğün sürece isteklerini umursama, daha çocuktan beklemeye devam ederse işi uzun sürekli erkekten beklemeyin seviyosa falan deyip ne telepatiğiz ne kahin az kendi işlerinizin sorumluluğunu alın.
TAMAM da istemiyor Kiz Arkadasim ben cok söyledim
Cidden Şu an lütfen dogruyu söyleyin gercekten isteyen Erkek bi yolunu bulup konusmaz mi?
ya konuşur konuşmasına da o da o çocuğa kalmış ne zamanı nasılı belki hiç hazır hissetmeyecek kızdan da bi sinyal almadığı için onun yerine vazgeçip başka yerlere bakacak
Himm evet Sinyal bekliyor baya uzun zamandir bence Vazgecicek ve baska Kizla olucak
Yani böyle nereye kadar kac sene oldu sonucta
bi de sene mi olmuş. çocuk ya gerçekten seviyo ya da peygamber sabrı var çocukta senin arkadaşa fazla gelir bu çocuk alınma ama öyle çocuk o kadar zaman beklemiş kız hala ondan mı bekliyo? arkadaşından büyümesini rica ediyorum erkekler alemini temsilen
Arkadasim 27 yasinda ve yeterince olgun cok agirbasli bi Kiz gercekten
Fake hesaptan baska Kiz Arkadasimiz yazmisti o zaman kendisi sürekli Arabesk dinledigi icin ( Erkek ) Asik misin diye
Cevapi : Evet asigim demisti sevdigim beni sevmiyor falan demis ozaman
Üzücüü bi durum :((
belli şekilde çocuğun ilgisi var ama kız sinyal vermediği için sevmediğini düşünüyo maalesef şu durumda artık arkadaşından iyi kötü bi işaret (ve anlaşılır bi tane) lazım
Yani dimi bencede peki en iyi isaret ne olur
GÜLMEK mi
buna şaka diyip geçiyorum
ne bileyim arkadaş bi konuşma başlatsın, laf arasında kahve falan içelim desin ne biliyim kız değilim ki.
Peki sizce O seviyor mu Kiz Arkadasimi cünkü sevdigim yok beni sevmiyor falan demesi
Ve ben gercekten LOVOO olayini Kiz Arkadasim icin actigini düsündüm hani Radardan yakin Cevrendekileri bulmak icin falan tabi bilemem olabilir mi sizce ☺️
olabilir
lovoo dediğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum ya neyse benim aram yok bunlarla yaşım 20 ama eski kafalıyım benöyle şarkı markı arabesk de uğraşmazdım sevdiğim sevmiyo gibi mağdur edebiyatı da yapmazdım o yüzden bahsettiğin elemana pek empatide yapamıyorum gerçi.
Himm peki gercekten Hoslanan Erkek nasil anlasilir? Cünkü bazen zor oluyor veya insan emin olamiyor falan
net diyorum seven adam şu nude saçmalığından istemez bi de hemen yakınlaşmaz (cinsel olarak) ondan hariç kıskanır çok net kaldı ki aşkın temelinde zaten sahiplenme var sevgi saygı anlayış şehvet gibi
Nude Sacmaligi?
ne olduğunu bilmediğini söyleme şimdi bana (hani birbirine orasını burasını çekip atıyolar ya)
Himm ok :) Anladim
Cevap
7Cevap
Kıro ve cahil biri olması sebebiyle paylaşmış. Gözüm kanadı. Tipi de tahmin ettim yani bunu paylaştığına göre vizyonsuz silik bir tip.
Hayir Kıro degil
Tamam 😂
Bunu paylaşan erkeğe sorarak daha net bir sonuca ulaşabilirsiniz..
Soramiyoruz kendisi uzun zamandir Kiz Arkadasima bakiyoor
çikolataya parası yetmeyince bakkal bunu söylemiş ona o da düşük IQ'lu olduğu için etkilenmiş.
😅 Sacmaaaa
Bedelini odeyen alır diyor ee ödemiyor kendisi? Almak mı istemiyor? Biliyor bedel ödemediğini
fazla dizi izliyo bence
Neden
Ev falan alacak herhalde
?
Bedel ödemesi gerekiyormuş maddi şeyleri olan şeylerin bi bedeli var manevi şeylerde bedel olmaz inanmak olur sevmek olur değer vermek güvenmek falan olur
Ergen alintisi
30 Yasinda
Mafya adam yav
Niyee
Zaten Arabesk de dinliyor Müslüm Azer falan 🤦♀️
Kendisi zaten Trabzonlu uzun zamandir Kiz Arkadasima bakiyor derin derin..
Trabzonlu
Rica peki Trabzonlu Erkekler hakkinda bilginiz var mi asiri Kiskanclar mi
Nedeen?
Himm merak ettim
Racon kesiyor
Muhtemelen jigolo
Hayir yaa degil !!
Bu yolun yolcuları arasında kullanılan bi şifre. 2016-2019 yılları arasında konyada bu şifreyle anlaşırdık müşterilerle. Bu fotoğraf bizim sektörün temel taşı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?