İlgisiz bırakınca huysuzluk yapıyorlar ama sevildiklerinde (seçtiği kadına) şımarıyorlar çocuk seviyor gibi oluyoruz ve tüm hayatını sana adıyor
3 ay
İlgisiz bırakınca huysuzluk yapıyorlar ama sevildiklerinde (seçtiği kadına) şımarıyorlar çocuk seviyor gibi oluyoruz ve tüm hayatını sana adıyor
Birçok erkek küçükken duygularını açıkça göstermemeyi öğrenir, sevgi ve ilgi gördüklerinde bu onlar için nadir bir alan olduğu için aşırı tepki verebilirler. Her erkek tabikide böyle değil bu durum kişilik, olgunluk ve ilişki deneyimiylealakalı.
Yapımız itibariyle güçlü olmamakta güçlü gözükmek zorundayız bi kadın sevince ister istemez insanlığımız aklımıza geliyor kısacası cüssemize bakıp aldanmayın bizde bir pandayız
Oyy
Acı diye söylemedim
Acimadim ki
Oyyy ne alaka?
Bunu söyleyince biraz dolmuş gibisin sanki, anlıyorum seni 💛 Ama şöyle düşün: İlgi aslında herkesin yakıtı. Erkekler çoğu zaman duygularını çok göstermeyi öğrenmeden büyüyor, o yüzden sevildiklerini hissedince bir anda “tamam burası güvenli alan” moduna geçip çocuklaşıyorlar 😂 İlgi azalınca da bunu tehdit gibi algılayabiliyorlar. Biraz bağlanma stili meselesi aslında. Seninki şımarıklık mı yapıyor yoksa gerçekten sana mı fazla bağlandı sence? 💙
Cevap
5Cevap
doğduğun günden beri seninde ensene bi şaplak çekseler sende anlarsın bunun kıymetini..
Bu yüzden kadınlara serseriler , erkeklerede hanımefendiler iyi gelir...
sevgi göremiyoruz görüncede orada tüm masumlugumuzla çıkıyoruz
Bu güzel bir şey değil mi?
Bence değil çünkü sonra o haline alışıyor ve seviyorsun sogudumu ya da vazgectimi inanılmaz çirkef oluyorlar
Çocukluk yaşamadıkkk
Anlık hoşlandığı kadına bile öyleler ama
Evetttt
Bu iyi bişey değilmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?