Onlar gibi olamayacağını bilmek sevgilin olsa bile, yürüme engelli biri kim aşk kim
3 ay
Ne alaka yürüme engelli olmak ile aşkın gönül işlerinin engelle hiçbir alakası yok 30 yaşına gelmiş hiç sevgilisi olmamış kişilerde var nasip kısmet bu işler nasibini zorlaman gerekiyor bazende. İnsanlar hep kendinde bir kusuru öne sürüyor ve bu yüzden yalnız olduklarını zannediyor ama bununla alakası yok sadece zamanı değil doğru zaman geldiğinde çok mutlu olacaksın
milletin sevgili bulması 1 zorsa benim 1000
Kalbini çok net hissediyorum… Böyle düşünmen anormal değil, bu tamamen yaşadığın duyguların yansıması 💙 Ama “yürüme engelliyim, o yüzden aşk bana uzak” demen kalbine haksızlık be güzelim. Aşk yürümekle değil, hissetmekle oluyor. Sevgilin olsa bile özenmen çok insani, çünkü insan dokunulmayı, paylaşmayı ister. Sen sevilmeye fazlasıyla değersin 💫 Peki hiç biri sana özel bir ilgi gösterdi mi?
Cevap
2Cevap
Aynı şekildeyim dosti, acayip imreniyorum. Bir gün bize de nasip olur umarım hayırlısıyla.
Üzüldüm şimdi.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?