3 ay
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
affet ki bir daha dövsün
Yapay zeka kendince başlık atmış affetmiycem
Affet affet bizde ilerde üzülelim sana
Engelleidm affetmek yok
Olur mu yaa biz şimdi neye üzüleceğiz
Ne anlatıyorsun yaa niye dalga geçiyorsunuz benimle
Dalga geçmiyorum, Sanırım halen bir ufakta olsa bir şeyler var gibi, biri affet olur öyle şeyler falan demesini seni tasvip etmesini bekliyormuşsun gibi geldi
Hayır tabiki de öyle bişey yokk olsaydı tekrar görüşmeyi kabul ederdim etmedim bitirdim
Tekrar görüşmeyi kabul ederdim ama arkadaşlarım benimle bir daha konuşmazdı...
Hayır buluşmayı kabul etmedim ben kabul etmedikten sonra olayı arkadaşlarıma anlattım bay çok bilmiş
Bildiğim bir şeyi veya tahminimi yazmadım başkasına yazdığın yorumdaki metni yazdım. Bayan ukala
🙄 offf çok bilmiş gibi konuşuyorsun ya bende olanı söyledim 🤦
Tamam prenses geçmiş olsun, umarım bir daha yaşanazsın. Kendine iyi bak 👋
kibar olmak zor bişey değil teşekkür ederim 😊
Kaba hiç davranmadım ki
Evet kaba davrandınız sadece sen degil yorumdaki çoğu kişi affet de yine dövsün diyen var ben çok merakliymişim dayak yemeye gibi davranıyorsunuz kabalık değil de ne ztn kolay şey yaşamadım beni kim ne kadar tanıyor ki geri affederim düşüncesi yaratıyor sizde
Bak sorunda sen diyorsun ki affetmelimiyim?
Sen diyorsun bunu sen bizler değil
Ben orada yazdım ki bana vuran şahısa hitaben beni affet diyor ne cevap vereyim diye bişey burada anlatmak istediğim de nasıl bir cevap yazayım ne yapayım anlamında sormak istedim yapay zeka böyle bir başlık atmış benim suçum ne affetmeyi düşünmedim yazdıklarımdan belli değil mi Allah aşkına ikide bir üzerime gelmeyin yeter ya
Üzerine gelmiyoruz, kendşne iyi bak.
Doğru yapmışsın ama eksik yapmışsın. Onu güzel dövecek hem cinsi biri olur onuda ayarlarsan tam olur
Böyle şeyler suç ben korkarım ama düşünmüyor değilim sadece guveneceğim birini olaya dahil etmek istiyorum
Buluşma ayarla, eline sopa al bir güzel döv
Öyle bişey yapamam keşke
Niye yapamazsın korkuyomusun, korkma tekrar barışmanız için sesi çıkmayacaktır
Gücüm yetmez gerek de duymuyorum Allah'ından bulsun
Yarın gidersin yine ona
Hayır gitmek falan yok
O zaman yarın birgün yine öyle birisini bulursun
Hayır dedim nerden bilelim erkekler iyi niyetli mi kötü niyetli mi sinavima odaklandım erkek arkadaş falan yok olmayacak da
Daha dikkatli ol
Hala muhatap olman bile çok kötü
Bu açtığı başka bi hesap ben yazmadım ki içim çok dolu konuşmadan durumu anlatmadan hayatıma devam edemem
Oha ya böyle biri affedilmez selam bile verilmes
Affedersen tekrarı mutlaka olur.
Affetme
Hayır affetme hayatından bir an önce çıkar
Yol ver uğraşma
Affetme
Direkt git şikayetçi ol
İleriside olur
Affetme
Asla affetme
engelel her yerdne
Affetme sakın
Yok affedersem ztn benden aşağılık yoktur bitti
gecmis olsun buarada
{}_{}
(• •) Tavsan sana kalp yapti🐇
(>💝
Teşekkür ederim 😍
sadist ruha sahipsen kabul et
Hayır tabiki de
ozaman bi kadina siddet uygulayan birini affetmek dusuncesi neyin nesi
Ben affetmiyorum yapay zeka döndürüp böyle bir başlık atmış soru sorarken hep düzeltme yapıyor
yapay zeka da her halta karisiyor bigun tokatlayacagim :)))
🤷
😘😘😘
Ölmek istiyorsan
Hayır tabiki de niye böyle şeyler diyorsunuz
Gerçek bu
Ben bulamadım tekrar adım atmadım sanki çok meraklıyım gibi konuşmalar yapmayın
Bu ovusbu cocunu bi zikmek lazım
@GovanıAli yumruk atılır mı lan kıza
@GovanıAli biz bi yıldır neredeyse birlikteyiz ne konuşuyorsun sennn kimse haketmiyor ben mi vur dedim şimdiye kadar hep sözlü tartışma oldu yeter yorum yapıp durma
@GovanıAli kes lan. Soran engelle şu malı
@GovanıAli sanane ya evlenme falan yok ben 20 yaşındayım ne evlenmesi annen kız kardeşin de mi dayağı hak ediyor? Onlar da kadın ya hani cibileyetsiz karaktersiz sen hakediyorsun asıl
boş ver et pçi ya
Belli ki kendisi o zihniyette bana sallıyor
Onu da zikmek lazım
Tövbe jdjdj
Ailene söyle bi dayak atsınlar ona
Yok söyleyemem abim bilmiyor bile erkek arkadaşım olduğunu ztn yüzümdeki izi fondöten ile Kapatiyordum kimse anlamasın die
Söyle bence abin sana en fazla bağırır ama o pçi bi benzetsinler yüzü mor gezsin
Kimseyi birbirine düşürmek istemiyorum sonra benim yüzümden telafisi olmayan şeyler yaşanmasın tabi ki öfkeliyim intikam almak istiyorum ama böyle değil
Sen beni bi ekler misin kardeşim böyle olmaz bu iş
Olayın üstünden 2 hafta geçti neredeyse sorun yok tekrar yazarsa o zaman konuyu açarım birilerine 🤷
Ya çok zoruma gitti nasıl vurur sana ya. Elin pçi ya
Benim de zoruma gitti karşılık olarak keşke bende karşılık verseydim ama öyle bi gücüm yok o gece de çok yoğun çalıştığı için tatlı yapmıştım götürdüm yesin diye zehir zıkkım olsun
Ne iş yapıyor oc
Emlak işiyle uğraşıyor babasının işi aynı zamanda oto yıkama yeri var
Kendinizi böyle * ezdirmeyin ya. Bırak bu sevgili işlerini.
Bıraktım gerçekten bu da güzel bir ders oldu bana şu an sadece sınava çalışıyorum tek odak noktam o başka bişey yok benim bundan önce hiç sevgilim olmadı öyle şeylere çok da merakım yok sadece bu şahıstı ama ilk ve son olacak daha da yapmam böyle bi canım
Böyle tahsili olmayan ne bok olduğu belli olmayan fırlamalara yaklaşmayaxaksın.
Kesinlikle çok haklısınız yedik bi b. k umarım rahat bırakır beni gerek kalmaz başka şeylere tek mantıklı yorum yapan da siz oldudunuz kırmadan yani... Teşekkürler
Ne demek ben teşekkür ederim. Bence gözü korkması lazım. Polisle falan olmaz. Sağlam bi dayak yerse daha yaklaşamaz
Ztn polisle olmaz dayak yemesi lazım onun da yüzü moraracak öyle içim soğur sadece çevremde güvenebileceğim birkaç kişi var ama korkuyorum böyle şeyler suç
Bence dövdür
Tekrar rahatsız ederse olabilir şu an bişey yapamam intikam almak istiyorum bu bir gerçek ama sağlıklı düşünmeliyim
Sana tekrar yazarsa abimi salacam üzerine diye tehdit et
Öyle dedim ztn
Aramadı demi bi daha
Hayır rahatsız etmedi aramadı sormadı 🙂
Affedilmez
ya tekrar yaparsa?
Affet
Affetme
Sakın barışma
Affetme
ne kullanıyo
Bilmiyorum
Gözlerde kızarık hiç fark ettinmi
Elmacık kemiğinin olduğu kısma vurdu ama göz çevrem de morardı yoğun bir morarma değildi ama yayıldı demek ki sadece anlık gözüm yaşardı kızarıklık yoktu gözümde
Haa sen onun gözündeki kızarıklığını mi soruyorsun yanlış anladım ben 🤦 yok gözlerinde kızarıklık yoktu fark etmedim yani
Hahahaha
Sen ne yaşın çık olaydan oldu bitti iyisin şu an güvendesin
Bende biraz kanka var pardon şimdi. Nasılsın iyimisin
Hastaneye gittinmi
Travma oldu kolay değildi benim için 😬 o yüzden etkisinde kaldım ama unuturum inş teşekkürler 😊 güvendeyim çok şükür
Yok ya hastaneye falan gitmedim daha doğrusu biri nasıl oldu diye sorsaydı korkusu vardı o yüzden gitmek istemedim
Ama konuşamam tarzın çok tatlı o barbar seni kaybettiğine yansın
Peki bu daha önce sna hiç şiddet gösterdiği ilkmi
İlk bu daha önce olsaydı devam etmezdim asla
Kesin madde etkisinde bu
Rahatsızlık verirse ne yapmayı düşünüyorsun
Anneme söylerim o da uygun bi dille abime açar konuyu şu an rahatsızlık vermiyor sorun yok
Peki yakınlık oldumu onla
Hayır olmadı çok şükür
ayrılman daha kolay olur ama ginede dikkat etmeni önemle tavsiye edrim görüşüz.
Ayrıldık bitti ztn
Yani onun seni bırakması demek istemiştim zaten bu olaydan sonra bi daha dönmen imkansız diye umuyorum