Merhabalar 23 yaşında bir bireyim erkek arkadaşımı çok seviyorum aslında ama diğer erkeklerle flortlesmek ya da konuşmak çok hoşuma gidiyor defalarca yakalandım her defasındanir süre sonra tekrar tekrar yaptım ve garip olan şey sevgilim kızdı küstü ama sonunda affetti 4 kere oldu bu merak ediyorum beni nasıl ve neden affediyor ve bu konuşma isteğinden kurtulmam için ne yapmam gerekiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılO yani şimdi öncelikle şunu söyleyelim zaten senin aşk ya da sevgi gibi bir amacın yok bunu kesinleştir sen yani seven bir insan seviyorum dediği bir insanı aldatmak yerine onunla evlilik yapmak hayat kurmak aile olmak ister, zaten evli olmadığın birisiyle tutup da flört ediyorum bilmem sevgilim diyerek de onun meşru ulaştırmanın gereği yok yaptığın şey tamamı ile günah, eğer diyorsan kendi Ben önüme gelenle flört etmeyi seviyorum ya da önüme gelenle yatıp takmayı seviyorum diyorsan o zaman hayatına birisini almayacaksın yani karşındaki insanın da duygularını altüst etmeyeceksin, kafana göre her gece birisiyle yatıp kalkacaksınız zevkine bakacaksın her günah haram helal düşünmüyorsan bunu da evet yapabilirsin bu senin günahımdır beni ilgilendirmez, ama hayatındaki olan adama gelecek olursak eğer seni gerçekten seven birisi olsaydı yani sana emek veren sana aşık olan seni seven birisi olsaydı kesinlikle affetmezdi Çünkü bu affedilecek bir şey değil her şeyden önce bir defa güvensizlik meydana getirecek bir şey, ki yani affetmesi nin başka sebebi de yok.
Yani seven insan bir defa affetmez böyle bir şeyi kaldıramaz biri daha fırsat vermez Üstelik psikolojik bunalımları da girer yani eğer çocuk da seni gerçekten seviyorsa çocuğuna daha fazla vaktini alma kendi karaktersizliğinle kendi ahlaksızlığın ile insanların da hayatını alt üst etme belki 2 gün sonra çocuğun karşısına Gerçekten onu sevecek ve evlilik yapacak birisi çıkar mutlu olur bari mutluluğunu elinden alma sen de önüne gelenle konuş00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bizim millet kafayı yemiş
Kızlar desen çoğu manyak illa suçu erkeğe atacak
Oda seni aldatıyormuş muş bilmem ne bir tanesi kız olarak gösteriyor fena küfür ediyor vesaire
Flört ediyorsan aldatmış olmazsın
Hadi diyelim flört ediyorsun ne konuştuğuna bağlı
Sevgilin varken başka biriyle flört ediyorsan aldatma değil ama hoşta değil sana göre hoş ona göre değil tamamen özgür kafadır bu işi cinsel noktaya getirirseniz flörtle evet aldatıyorsun
Sen sevgili olacağın erkeğe özgür kafada olduğunu anlat öyle kabul etsin eden
Ben özgür ruhluyum
Yani benimle sevgili olmak isteyen kabul ederse sevgili olabilir sonuçta aşk yok aşk olsa flört falan vesaire olmaz zaten bir kere sende aşk yok11 Yorumla
Sadece Konuşarak aldattığın için ve seni cok seviyor olduğu için affetti belki.. başka bir erkeğin kucağında seni görseydi erkeğin kıskançlığı affetmeye asla izin vermeyecek.
Sen de diğer erkeklerin flörtlerinden hoşlanıyor oldugunu biliyorsan onlara neden yaklaşıyorsun.. sevgilini gerçekten seviyorsan diğer erkekler ile iken böyle konulara girmeden önce sohbeti kesip kalkacaksın.00 Yorumla
+1 yılÖzgür bırakıyor seni medeni erkek işte
530 Yorumla- +1 yıl
Medeniyet sevgilisinin, bir erkekle ilişkiye girmesi mi?
- +1 yıl
İlişkiye girmiyor ki sadece konuşuyor.
- +1 yıl
Dostum, her halde empati problemi yaşıyorsun? Aldatmış diyor o soruda, buna medeniyet diyorsun, seni seven biri seni bu şekilde aldatsa üstüne üstlük, birde bu medeniyet derse ne cevap vericen?
- +1 yıl
Flörtleştim diyor flörtlerimle aldatma olmaz. O zaman dünyadaki bütün insanlar aldatıyor olur
- +1 yıl
Kardeşim, senin sevgilin flört yapsa bir erkekle aldatıyor sayılmaz yani? O zaman aşkım, bebeğim! Demesi sorun olmuyor! Gerçekten utanç vericisiniz.
- +1 yıl
Kadınla*
- +1 yıl
Ben erkek arkadaşımın yanında diğer bir erkek arkadaşıma baby demek isterim.
- +1 yıl
Trol hesap olduğunuz açık, gerçekten bir kadın erkeğine sahiplenir sözünü çöpe atıyorsunuz,
- +1 yıl
Atmıyorum sahiplensin tabiki
- +1 yıl
Yorumunuz maalesef atıyor, bu gün bir çok erkek ve kadın sizin gibi insanlar yüzünden intihar ediyor! Sizin gibileri kınıyorum.
- +1 yıl
Senin tezin çürüdü. İnsan naparsa kendine yapar.
- +1 yıl
Alakası yoktur, araştıma yapın! İster yabancı kaynaktan, ister türk kaynaklarından. Herkes kendine yapar falan sacmalığı kendinizi korumaya almanız. 😄
- +1 yıl
Küçük insanlar dengini büyük insanlar kendini ararmış.
- +1 yıl
Doğrudur, sizin gibi küçük insanlarla karşılaşıyoruz o yüzden. 🤣
- +1 yıl
Kim küçük orası muamma 😒
- +1 yıl
Daha fazla laf vurma çabanız mesnetsizdir, doğrular ortada. O yüzden rica ederim artık empati nedir onu öğrenin.
- +1 yıl
Laf vuran sensin senin tabirinle benim sana en ufak hakaretim oldu mu? Evet empatiyi öğrensen iyi olur.
- +1 yıl
Size hakaret ettiğinizi söylediğimi hatırlamıyorum? Hatta size kötü kelime bile vurmadım, siz bana ağır cevaplarla ithamda bulundunuz! Tek yaptığım normal bir eleştiridir. 😄
- +1 yıl
Nasıl flörtle aldatma olmaz? Yahu sizin kafanız mı güzel?
- +1 yıl
@deniz_uysal_67 ciddiye alınacak adam degilsin, sırf maşa sana yazsın diye rahatsız ediyorsun. Gerçekten şu medeniyet ne kadar zor bulunuyor.
- +1 yıl
Hahhdhdhdjhhc
Soran+1 yılAldatmaktan kastım cinsel birliktelik askım vb şeyler değil sadece konuşmak hoşuma gidiyor dedim tabi doğru değil ama aldatmış olmuyorum zannımca
- +1 yıl
aldatıyorsun, kendini kurtarmaya çalışma.
Soran+1 yılKendimi kurtarmıyorum masumca bir sohbet 😒
- +1 yıl
bu masumca ise neden sevgili ediniyorsun? Nasıl masumca sohbet diyorsun ya?
Soran+1 yılKonuştuğum kimseyi sevgilim sıfatına koymadıgım için uzun süreli konuşmadığım için tanımadığım insanlarla günlük biraz sohbet sadece
- +1 yıl
O zaman neden aldattım yazıyorsun soruya?
Soran+1 yılBuda bir aldatma şekli onaylamıyorum zaten sadece içeriği bilinmediği için yaptığım yaşadığım şeylerin böyle adlandırıyor herkes haklı olarak
- +1 yıl
canlarım bizde diyoruz ki bu huşlanma konuşma veya flörtözlüğün sonu sıkıntı bağzı erkekler var dilinin ucundaki zehiri bal gibi verir sizlere hanımlar dikkat edin bir olmaz iki olmaz flortten ciddi ciddi aldatmaya cıkar çıta ve ileriside sonuç belli burada bağzıları yazıyor kocam işteyken sevgilimi eve aldın falan filan...
- +1 yıl
ve en önemlisi buradaki arkadaş troll yaptı sizde düştünüz yazık
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
102
Cevap
163Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki senin yapamadığını yapıp seviyor
100 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSaf olduğu için olabilir
00 Yorumla
+1 yılBunun birçok sebebi olabilir. Erkek arkadaşın seni çok seviyordur, senden başka ona iyi gelen kimsesi yoktur, sana bağımlı olmuştur, senden faydalanabildiği şeyler varsa görmezden geliyordur, düzeleceğini umut ediyordur, aldatma sebebinin suçunu kendinde buluyordur, gurursuz ezik biridir, çaresiz biridir...
Ama delikanlıya söyle, onu yalnızca sen değil, kendi de aldatıyor.
Senin yetiştireceğin çocuklardan da şimdiden korkmaya başladım. Senin kadar karaktersiz biri nasıl bir ebeveyn olacak çok merak ediyorum.30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline altın madalya takalm
Affedici olmak eziklik mi kücük hataları herkes affeder önemli olan büyük hataları affeder bence sen ihanet etme noktasnda flörtöz bir yapın olabilir veya bir iliskinin sorumlulugunu almak isteyebilirsn şuuraltnda birden fazla erkeği kendine çekmek seni özel hissettiriyot olablr bu bir cocukluk travması ilgi cekme istegi bence sonucta sen aldatma noktasnda aynı şeyi diger erkeklere de yapıyorsn burada sana fazla yükleniyorlar ama ben hayatına giren dogru insanı buldugnda bu gibi ergence heveslerine son verecegini düsünüyorm20 Yorumla
+1 yılSeviyor olsa gerek yoksa başka ne için affetsin ki seni. Yani belki sen sevgi beslemiyorsun ona karşı sevsen böyle yapamazsın. Ya da bütün ilgi kendi üstünde olsun istiyorsun. Zamanında ailenden değersizlik, sevgisizlik hissi aldıysan biraz da bunun peşinde olabilirsin. O da her koşulda ailesi bağlı kalan biriyse bunu defalarca affedebilir. Ya da ailesinden çok şeyler görüp yaşadıysa kendine eziyet etmeyin sever olmuştur. Çok böyle örnekler hayatımızda.
26 Yorumla
Soran+1 yılİlgi üzerimde olsun istiyorum evet lakin ailemden alamadığım ilgi için değil tek çocuğum belki tüm ilgi üzermdeyken karşımda ki erkekten göremediğim ilgi yüzünden
- +1 yıl
Ne kokusu alıyorsun tam olarak? :)
- +1 yıl
Ne istiyorsun sen? Seni seven bir insanı yaralaman üzmen Ne kadar doğru? Hoş şeyler değil yaptığın üstelik farkında olarak yapışın. Bunu yapmanın illaki bir sebebi vardır. Bunu çözmen gerekir kimse sana sabretmek veya alttan almak zorunda değil.
Soran+1 yılElbette bana katlanmak zorunda değil kırılıyorsa madem bitirebilir ben defalarca söyledim ama istemedi
- +1 yıl
Onun istememesi senin gitmemen? Gidebilirsin bence kimseye bunu yapmaya hakkın yok gerçekten. Kendine yapıldığını düşün çok seviyorsun ve yanlışı ne olursa olsun razı geliyorsun.
erkek arkadaşınla mizaçlaeınız ters sanırım burölarınız ne ve erkek arkadaşın seni tatmin etmiyor yani sanırım çocuk senş geröekden seviyor kızlar ona her duyguyu tattıran erkeklei sever mıymıycı erkekleri istemezler wğer çocuğu seviyorsan ona erkek olduğunu hissettir sırtını sıvazla kısa ve net öv ara ara beraber kültür seviyenizi yükseltin
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim burcum akrep sevgilim Başak erkek arkadaşım mıymıy değil bu arada tatmin etme konusuna gelirsek sadece biraz ilgi istiyorum
Soran+1 yılSadece beni dinleyen anlayan konuşmama izin veren bir insan istiyorum
- +1 yıl
senin sevdiğin insan zor olmalı kültürlü olmalı elit kesim olsa müthis senin için
mutlu olmaya bak hayat kısa ya çocuğu istediğin çocuğa dönüştür ya da istediğin çocuğu bul
ama bence en önemlisi önce ne istediğini ne aradığını iyice anlayıp kendini tanıdığında ciddi ilişki jurmak
Soran+1 yılİlişkimiz bittiginde kesinlikle ciddi bir ilişki düşünmüyorum
+1 yılNiye böyle bisey yaptın malmisin şu an her türlü hakareti hakkediyorsun bi erkek seni aldatsa senin duygularınla oynarsa üzülmez misin azıcık insan olun ya erkek yapınca şerefsiz kizlar yapınca çıt yok eşit davranın herkese senjn gibi kasarlardan nefret ediyorum
20 Yorumla
+1 yılSeviyordu gerçek sevgi bu işte dikkat et sende bir daha hata yapma ve bir insan neden aldatır mı aldatan insan her zaman tekrarını yapma potansiyeli vardır istisnalar hariç sen bu sevginin kıymetini bilmiyorsun madem bu seveni yorma seni sevenin kısmetini kapatma git yoluna seni seven bir kez acı çeksin her gün değil var git yoluna aldatan insanlar ve aldatmaya potansiyeli olanlar bize uzak olsun
10 Yorumlaİhanet edenler, sevgilisi varken bir başka erkekle konuşanlar aciz insanlardır. Bu bir hastalıktır. Yanlışlıkla yapılan bir eylem değil, tercih meselesidir aldatmak. Hayatınızda sizi seven biri varken ona bu kötülüğü yapmayın. Hiç aldatılmadım, umarım aldatılmamda. Allahım doğru insanlarla karşılaştırsın herkesi.
10 YorumlaAslında yaşın da küçük değil. Ben lisedeyken senin gibiydim şu an senden yalnızca bir yaş büyüğüm ve o kadar insanla muhatap olduğum için bin pişmanım. Çok şükür şu an güzel giden ilişkim var ama geçmişte yaptıklarım yüzünden zaman zaman güvensizlik yaşıyorum. Kişi kendinden bilir hesabı.
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşında ya aynı sen gibi şerefsiz karakter yoksunu, ya da çok saf ve temiz biri ve cidden aşırı seviyor. Sense birilerinin duygularıyla oynayan, duygu nedir hiç bilmeyen, karaktersiz, kalpsiz bir varlıksın. Allah sizi bildiği gibi yspdın inşallahh!
00 Yorumla
+1 yılSeni saf canım bulmuştur. Düşüncelerini değiştirip kendine izole edebilir onun kurbanı olursun büyük ihtimal ona göre çok cocuksusun hemde senin malından yararlanmak istiyor aynı benim yapacağım türden bir sey o beni saf sanarken bir anda şok olsunda birdaha izdirabima maruz kalmasın zekice olmuş.
00 YorumlaMaalesef kötü bir şey de olsa
Bazı kızlar flörtöz oluyor. Bı erkeği deli gibi sevse bile ara ara flört ve birliktelik yaşıyorlar. erkek için zor bir durum oluyor. Ne kopabiliyor ne de ayrı kalabiliyor. bazen de senin yaşadıklarını anlattiryor bile olabiliyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi arıyorum diyeceğim de sanki S yanına her şey geliyor.
Fanatik taraftarlar bile takımına sövüp istifa istifa diye bağırırken seninki eğer onla hayatında tadamayacağı kadar ilişki veriyorsan fb noktasında görüyordur seni o yüzden kaybetmek istemiyordur.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.
İlişki formatını belirlemek için önce nitelikli ve dürüst bir iletişim sağlamaniz gerekir. Ki böylece bu tarz baskı, pişmanlık ve kalp kırıklıkları olmasın.
Sanırım size uygun olanı, açık ilişkilerdir.
Belki bu özgürlüğü yeterince tattiktan sonra, her anlamda tek bir kişiyle olma istegi de gelişir. Veya gelismez. Ama tavsiyem isteginiz her ne ise bunu dürüstçe beraber olduğunuz kişiye soylemenizdir.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇağımızdakisaygıdeğer hanımefendilerin yüzde 95'i hep daha uzun cinsel uzuvlu erkeği ve hep daha zengin maddi koşulları aradıkları için tek erkekle yetinemiyorlar. Bu nedenle aldatılmak seven erkeklerin büyük çoğunluğunun kaderi gibi bir şey oluyor. Ben herkese sadık ilişkiler kendime de boynuzsuz huzurlu yalnızlıklar dilerim. Herkes gönlünce yaşasın. Ömrünce mutlu olsun.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇağımızdaki saygıdeğer beyfendiler sanırım melek sadece kadınlar aldatır dimi melek beyfendi
Cevap sahibi+1 yılHanımefendiler çapkın erkek sevip sadık erkekleri sıkıcı sümsük sünepe buldukları için tercih onlarındır. Bana herkese saygı duymak düşer...
Soran+1 yılÇapkın erkek ya da sadık erkek diye ayrım yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen bakirim ve kimseyle cinsellik yaşamadım dolayısıyla kimseyi de kimseyle aldatmadım ve benim gibi milyonlarca erkek var. Kadınların bizi değil daha tecrübeli erkekleri sevdikleri kesin. Onlarla da işleri bitince daha tecrübelilere gidiyorlar. Benim söylediğim bu toplumsal gerçek...
Soran+1 yılSana göre aldatmak sadece cinsellikle olıyorsa o zaman aldatmadım
Cevap sahibi+1 yılBen aldatmanın her çeşidine karşıyım, sadece örneği o konuda verdim. Sevdiğiniz sizi affettiyse bana saygı duymak düşer. Ben yalnızken mutluyum herkes de sevdiğiyle çok mutlu olsun...
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuda dünyadaki tek mal olarak ben kalacağım galiba. Öküzün birini 12 yıl sevdim yetmediş üzerine hala kimseyle ilşki kuramıyorum. Kadın ya da erkek aldatma meselesi cinsiyetle ilgii değil bunu tek bir cinse yormak cehalet bence. Ben neden hovarda olamıyorum ya hu
13 Yorumla- +1 yıl
Abla 12 sene nasıl sevdin
Cevap sahibi+1 yıl@Shadowpr0ve ayy bi de ben bilsem nasıl sevdim. gördüğüm zaan yüzüne bile bakamıyprudum köpeğin. herkes saçma sapan eleştirip durdu sevgimi ama en son 3 kez reddedilince unutmak zorunda kaldım. yakışıklı, zengin ya da ekstra bir özelliği olan bi insan değil.
- +1 yıl
Ne diyim Allah herkese senin gibi seven nasıl etsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoru trol olmasaydı sana hak ettiğin gibi küfürler ederdim
Türkiye'de böyle ka, sarlar çok ama sen trol olsan da kaş, arlar hep aramızda
Erkeklerde yapıyor şeref yoksunlari
Dilerim böyle yapan kişilere en sevdiğiniz tarafından ihanete ugrarsiniz
Tam gerçek aşkı buldum derken bu ihanetle sarsılırsinuz10 YorumlaAsıl sorgulaman gereken durum şu olmalı; ben neden aldatmadan duramiyorum? Niye kaşarlaniyorum? Bunu nasıl engelleyebilirim? Sadakat neden bende yok? Gibi temel sorunlari çözdükten sonra sevgilinin sorularina yinelebilirsin
20 YorumlaSeni tertemiz duygularla gerçekten seviyor öyle insanlar %1 diyim sana. Ama senin karakterini geliştirmen ve düzeltmen gerekiyor. Çünkü yaptığı şey etik değil. Öyle bir insana sahip olduğun için şükretmelisin ama yakındır gitmesi fazla uzun sürmez :)
00 Yorumla
+1 yılben de aynısını yaşadım. her defasında tekrar affetti beni. ama nedense hala kendime hakim olamıyorum aynı şeyi yapmaya devam ediyorum. dertleşebiliriz seninle...
15 Yorumla
Soran+1 yılSadece ben yaşamıyorum o halde bu problemi
- +1 yıl
aynen tek sen değilsin
- +1 yıl
@Haruna11 bu ne gerginlik ya
+1 yılBeni bir kere kandırıyorsan sana
Beni iki kere kandırıyorsan bana yazıklar olsun.
Çocuğa yazıklar olsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşma isteğine engel olamazsın o karakterin senin zaten sevgilini gercekten sevseydin konuşamazdın bence sen ayrıl ondan o belli ki seni seviyo yazık olmasın çocuğa belki onu daha fazla seven biri çıkacak engel olma
10 Yorumla
+1 yılAynisi bende de var yani seni vok seven biri var bunu bikiyorsun sende seviyirsun ama başkalarıyla da kobusmaktan kendini alikoyamiyorsun herkes buna şerefsizlik dese bile ben seni cok iyi anliyorum elimizde olan bir sey değil nasıl kurtuluruz bende bilmiyorum ama sevgilin hakkinda da sunu soyleyebilirim seni gerçekten çok seviyor ki bu kadar hatana ragmen vazgecemiyor senden
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte elimde olsa Diyeceğim yapmamak ama kimse bunu anlamayacak bende kurtulmak istiyorum bu düşünceden ama maalesef ve sonuçta gidip kimseyle yatmadım
+1 yılbence kendini zorlama. yapın bu olabilir. böyle insanlar tanıyorum yani. karşı taraf için yanlışlık teşkil ediyorsa bitirirsiniz. bence senin karar vermen gerekiyor. ben bu insanla tek mi devam edeyim, yoksa birçok kişiye onay verecek başka biri mi bulayım gibi
12 Yorumla
Soran+1 yılGarip ama seviyorum diyorum ayrılamıyorum konuştuğum erkeklerle sadece anlık mutlu oluyorum çünkü normal sohbet etmek bile yetiyor ilgililer dinliyorlar konuşmama izin veriyorlar ama konuştuğum hiç bir erkekle cinsellik konuşmadım konuşmak isteyenler oldu elbet ama devam etmedim benim erkek arkadaşım çok ilgisiz dinlemez hiç konuşturmaz belki o yüzden yapıyorum.
- +1 yıl
bence de sevgilindeki eksikliği biriyle kapamaya çalışıyosun gibi. ama karşı taraf rahatsızsa ona bunu yapamazsın bence. eğer affetmeyi seviyosa ona açıkça söyle burada yazdıklarını. anlayış göstermezse ayrıl bence. şu an ayrılamıyosun gibi geliyo ama sonra daha da kolaylaşıcak güven bana
+1 yılBari çok seviyorum diye kendinle beraber çocuğuda kandırma. Hiç birini sevmesek inanicaz gerçekten su yaptığına..
En azından ilişkin olmasın , kendine saygın yoksa karşındakine duy sen bitir ilişkiyi.10 YorumlaYani ya seninle birlrikte oluyor bu yuzden ya oda aldatiyor veya masum cinsellik olmadigi icin heyecan gibi görüyor bunu fantezi yapmasin bdjzjdjsndjajs detaylari bilemiyorum ama iyi bir şey degil o kesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılOnun seni aldatmadığını nerden biliyorsun? Kendisi de aynı şeyi yapıyor ve vicdanını rahatlatmak için seni affediyor olabilir. ya da bir gün yakalanırsa senden aynı davranışı beklediği için böyle davranıyordur. Bu hikayeden ben bunu anladım.
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne Öncelikle şunu söylemeliyim ki ruhunuz O pu önce bunu çözmeniz lazım. Karakter meselesi tabi çözüleceğine inanmıyorum.
Erkeğe gelirsek senin bu hayatta hiç bir zaman beceremiyecegin şeyi yapmış seni sevmiş belki örnek alırsın ama başkasıyla dene bu çocuğu sal artık04 Yorumla
Soran+1 yılNeden ortak düşünemiyorsunuz sadece kadın kadın kadın erkekler melek mi
Soran+1 yılO halde çoğul yorum yapma hakkına sahip değilsin
+1 yılbağzılarında *rospuluk huydan ziyade kişilk ve genetik mk sevgilininde zihniyetini *** ki ne kafa varmış ta 4 boynuzu birden taşımış neyseki bu trollde imha edildi arkadaşlar tehlike geçmiştir herkes olay yerinden dağılabilir
04 Yorumla- +1 yıl
Yorum gibi yorum
- +1 yıl
@turgayatacan teşekkürler krall
- +1 yıl
Ne demek reis
- +1 yıl
@turgayatacan bu yorumu okuyanın aklında sadece şu soruruyu bıraktım Bu adam kullanıcı adını
s2p60 degilde theoden sama yapmış çünkü bu yorumda s2p60
+1 yılKusura bak ama o erkek seni madde olarak değil çok sevdiğinden affediyor aksi halde sen gibi kızların yüzüne bile bakılmaz ki sana değil ilerideki yuva kuracağın kişiye acıyorum onuda aldatırsın
10 Yorumla
+1 yılBelli ki sen şehvetine düşkün, kontrolsüz, ne istediğini bilmeyen bir kadınsın. Erkek arkadaşına gelicek olursak zavallı, kendine güvenmeyen bir arkadaşmış.
10 YorumlaGençsin, hayatı tatmak,, oğlanları tanımak istiyorsun. Kendini çekici hoi hissetmek istiyorsun. Bi yaştan sonra durulursun merak etme. Tadı ı çıkar
130 Yorumla
Soran+1 yılBu durum rahatsızlık veriyor ama bir yandan
Soran+1 yılAslında tam anlamıyla yazarak anlatmadığım için her türlü şey düşünebilir insanlar ama arayışım cinsellik sevgili vs bu gibi şeyler değil sanırım dinlenmedigim için sevgilim tarafından konuşmak dinlenmek hoşuma gidiyor hepsi bu tabi her halükarda yanlış ona birsey demiyorum
Soran+1 yılBeni bu duruma düşüren tek şey çok klasik olucak ama ilgisiz anlayışsız dinlemez sohbet etmez konuşman sizin vermez susturur vs vs ve aldatmaya girmiyor öyle ise eğer suanda buradaki herkesle böyle konuştuğum için aldatıyor olmam lazım bu arada değersiz hissetmiyorum kendimi kesinlikle
Soran+1 yılKlişe olabilir ama doğru duygusal anlamda tatmin etmiyor doğru
Soran+1 yılEksik olan şeyleri bir diğer insanlarla tamamlamaya devam ediyorum o zaman 😂
Soran+1 yılİyi bir yalancı olsaydım yakalanmazdım lakin kendimi ele veriyorum işte hemen ama bu sefer öğrendiğinde benden sevgili olmaz diyip yolları ayırmayı düşünüyorum 🤔
Soran+1 yılBenden sevgili olması için benim gibi düşünen biri olması lazım yoksa muhtemel son kaçınılmaz o yüzden artık no ilişki :)
Soran+1 yılAhahahhaha ya flostlesmiyorum ki sanal bir uygulama sanal insanlar sanal sohbetler gerçekte asla görmek tanımak istemediğim kişiler ama yeni bir ilişkide önceden söylerim kabul etmez tabi bak bana şunu şunu yapmazsan hımmmm😂
Soran+1 yılArtık blind ıd var 😂😂
Soran+1 yılOluru yok gibi geliyor bana
Soran+1 yılDaha önce kullanmış mıydın
Soran+1 yılOradaki kişiler bazen eğlenceli ama bazende aptal olabiliyor
Soran+1 yılAhhahaa yanılıyorsun çok fazla kadın kullanıcı var
Yani hepimiz istediğimizi yapmakta özgürüz. Sevgilin sonuçta kocan falan değil zaten karışmayada hakkı yok diye düşünüyorum.
116 Yorumla- +1 yıl
Yuh, bu nasıl bir yorum?
- +1 yıl
Kaşarlık kanında var kanunda
- +1 yıl
Kanında
- +1 yıl
Fake hesap.
- +1 yıl
https://voca.ro/152qKVrXUrHb @bilgeyazarenes güzel kız görünce hemen fake hesap dionuz ztn allahın değişikleri hdhdh
- +1 yıl
Belkide çocuk. Ejdjdndn
- +1 yıl
- +1 yıl
Bilgi iyidir lakin İkinci elin kimseye hayrı olmaz.🤣
- +1 yıl
@Bahar0035 Yorumları değerlendirirken fark ettim de cidden aşırı boş yapmışsın. "Sonuç da kocan değil" ne demek oluyor yani illaha 2 kişinin birbirine güven duyması için imza mı atılması gerekiyor? Attığın seste ki kurduğun cümleden zeka seviyenin yerlerde olduğu ve çok itici bir kişi olduğun çok belli.
- +1 yıl
İğrençsin. Rezil
- +1 yıl
Kusura bakma ama tam bir güzelsin
Soran+1 yılBahar ya senin kadar olamamam ben
- +1 yıl
Fake hesaplar 🤣
Soran+1 yılFake olan kimmiş
- +1 yıl
Ka*arsın. Ka*ar ı güzel diye çeviren KS?
Rabbim senin gibilerle karsilastirmasin. Şeytanın ruh bulmuş halisiniz. Birde kadınlara neden güvenmiyorsunuz diyorsunuz bize. Yazık çok yazık gerçekten
12 Yorumla
Soran+1 yılBütün erkekler bakir ve aldatmıyor inandım gerçekten
+1 yılSizin ilişkinin mottosu “biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar” galiba. Sen neysen sevgilinde o. Hatta daha kötü haberim var sen safın tekisin. Sevgilin professional.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılKusura bak ama o erkek seni madde olarak değil çok sevdiğinden affediyor aksi halde sen gibi kızların yüzüne bile bakılmaz ki sana değil ilerideki yuva kuracağın kişiye acıyorum onuda aldatırsın
00 Yorumla 1. si güzel kardeşim sen o çocuğu sevmiyorsun
2. si ise kurtulmak istiyorum diyorsun o zaman açıkça söyle
bu durum bir süre daha devam ederse zaten kendiliğinden bırakır gider00 Yorumla
+1 yılLütfen erkek arkadasindan ayrılıp o sekidle istediğinle konuş istediğini ye o çocuk seviyor ve dayanamıyor belliki sensizliğe. Sende biraz kendine hakim ol başkasıyla konuşma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara zaten ilgi gösteririz boğuyorsun dersiniz. Sessiz kalırız ilgisiz dersiniz. Siz nasıl bir varlıksınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılOrtasını bulun sizde beyfendi
- +1 yıl
Ortası varmıki. Hanımefendi. Siz bu dünya'ya bize tatlı bela olarak gönderilmişsiniz.
Ruhum tululaşmış bir kere derdine derman yok maalesef. İşte bu yüzden her zaman ilkatadağ affetmek en iyi karar. Bir defa olduysa ikinci defa 3 defa tekrarları olur bu hep böyledir
00 Yorumla
+1 yılYapmayın kardeşim sizi seven insanlara bunu. Çocuk ne yapsın kendine mi sıksın kendine mi? Senden çok var buldukça si2ip geçiyorum.
10 Yorumla
+1 yılBelki zamın altındandır kanka.
Bi kontrol ettir.
Sevgilin varken erkek bulabilmen bile şaşırtıcı.10 Yorumla
+1 yılCidden insan mahcup hissediyor benim de öyle bi sevgilim olmuştu en son dayanamayıp ben ondan ayrildim
10 Yorumla
+1 yılNeden affetmesin ki oda seni kullaniyor umrundamisin istersen escortluk yap
Seni mikip mikip eglenecek gidim baskasiyla evlenecek12 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum
- +1 yıl
@Polatsönmez tesekkurler gercekleri herkesin bilmesi gerek
Aynisini evli bir ksdin yazmisti yillar once
Birgun baska sekilde kadinin bastasiyla tanistim adami bir zarfladim adam
Kaynana
Baldiz
Evin iki gelininide seviyor hemde pararini yiyiyor bizzat resimle konusmalarla isbat etti bana bende soylemedim kadina
Herkes aldatiyorum saniyor ama kendinden bibhaber
Kizlar cidden canım ya erkeklerin duygulariyla oynamaktan ne zaman vazgececeksiniz
23 Yorumla
Soran+1 yılDuygularıyla oynamıyorum ki
Soran+1 yılÜslubuna dikkat et
+1 yılErkek arkadaşının senden acilen ayrılması senin ise acilen tedavi olman gerek..!
20 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşını aldattın ve seni affetmesinden dert yanıyorsun😆ya trolsün ya da o*pu knka
20 Yorumla
+1 yılYa çok aşık, gözü hiçbir şey görmüyor ya da menfaat ilişkisi.
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAit olmayı bilmeyen, sahip olmayı bilemez.. Yüksek ihtimalle aldatacağı güne ve intikamına odaklanmıştır.. ne kadar kötü bir dünya... aldatan için de aldatilan için de keşke insanlar sahip olduklarının kiymetini bilseler.
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen sen de aldatılıyorsun ama onun üste çıkmasının sana küsmesinin sebebi senin onu hala yakalamamış olman
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkek arkadaşın saf olduğu için sende bunu kullanıyorsun gelmiş bide beni niye affediyor aldattım diyosun ne genişsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılFlörtvari durumsa kadınlardan yapan çok, pek de sorun eden yok. Bir gelişme var ülkede.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu arada ortada bir aldatma yok, soruyu soran abartıp aldattım demiş millet de o laf üzerinden gitmiş hep. Kız konuşmayı ve biraz samimi, yakın davranmayı seviyor erkeklerle.
Soran+1 yılYakın samimiden çok konuşmayı diyelim soru başlığı yanlış olabilir lakin cevaplarıma baktıklarında anlamaları lazım
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Bu halde sakın ola sakın herhangi biriyle evlenmeye kalkma yoksa birinin başını rahatlıkla belaya sokarsın sen !!!😎 sen gibi biri düşman başına 😅
00 YorumlaNormal çünkü bu devirin kadını erkeği senin gibi özellikle kadınları ne rezil bir devire denk geldik 😒
00 Yorumla
+1 yılBirincisi sen sevmiyosun, ikincisi senin gibilerin halk dilinde çok uygun bir adı var ama söylemicem şimdi 🙄
00 YorumlaBelki oda senin gibi takılıyor olabilir ondan seni affetmiştir bide senin erkeklerle konuşma alışkanlığını bırakman zor böyle gidecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sallamadığı için.
Çok sallanılmayan, çok sevilmeyen insanlar için ne bk yerse yesin diye düşünürüm..00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılSenden maddi bir çıkarı vardır, ya da alternatifini henüz bulamamıştır... Başka da mantıklı açıklaması yok...
00 Yorumla
+1 yılhahaha belki o seni cinsel anlamda aldatıyordur senin onla bunla konuşman bir önem arz etmez belki onun için...
00 Yorumla- Devamını Gör (205)
Devamını Gör(250)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem