Erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim ancak onu affettim?

Uzun zamandır çok yakın arkadaş olduğum bir insanla bir ilişkiye başladık. İlk başta her şey harika hatta kusursuzdu. Ancak zaman geçtikçe ufak tefek şeylerden bile kavga eder olduk. Yine de ben kimseyi böylesine sevmedim, bir bakışı bile kötü giden bir günün kötülüğünü alıp götürür. Sarılması, öpmesi beni sarhoş eder. Ancak görmek istediğim değeri bir türlü göremedim. Kendisiyle de çok kez konuştum ancak bana sevgisini gösteremediğinden bahsetti. Bu durum üzerinde fazla durmadım yine de ben sevgimi göstermeye devam ettim. Hediyeler aldım. Sevdiği şeyleri yapmaya çalıştım. Fakat bugün ondan hiç bekleyemeceğim bir şey yaşandı. İnternet üzerinden tanıştığı bir kızla mesajlarını yakaladım. Kız ile o kadar samimi konuşuyordu ki, her cümlesinde yavrum diyordu, kızın ‘tam öpülesi’ dudakları olduğundan bahsediyordu. Mesajları gördüğümde hayatımın şokunu yaşadım. Başımdan kaynar sular döküldü. Çok ağladım, ama inkar etti. O kızın organizasyoncu olduğundan bahsetti bana evlenme teklifi edeceğinden vs. Tabii ki ben bunlara inanmadım. Çünkü inanabilecek durumda değildim. Mesajlar apaçık ortadaydı yaptığı şey de belliydi. Kız ile konuştum, o da flörtleştiklerini söyledi. Kendimi çok kötü hissettim. Bu olaydan sonra çok ağladım. O da doğrusunu anlattıktan sonra ağladı. Ağlaması içimi çok acıttı ve bir şans daha vermek istedim. Bir daha böyle bir şey olursa bu sefer gerçekten biteceğinden bahsettim. Bugün konuşma fırsatı bulduk biraz, sevgimin onu biraz sıktığından bahsetti. Genelde onu öven cümleler kurduğumdan rahatsız oluyormuş. Sevgimi göstermeyi seviyorum elimde olan bir şey değil. İşin aslı, biz barıştık. Ancak ona biraz soğuk ve uzak davranıyorum. Sıkılmasını istemiyorum. Onu çok seviyorum. Sizce ne yapmalıyım? Akıl alacak kimsem yok.

Erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendim ancak onu affettim?