AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
Senin hakkından ben gelirim de popiş*n yemez bnmle konuşmaya
Hakkımdan gelmek
Evet benimle birliktee oldun mu daha kimse ile konuşmak gelmez içinden 21 cm kısacası jigololuyum dayanamazsın gerçi biraz ruhunda bacım var zaman sonra tekrar yanarsn sen
Bacım ne ya qmm djdhdhehdhfhn
Sadece 21 santimden ibaretsin bol kazançlar jigolo abi
Et parçasından fazlasına odaklancak zeka varmıydi ki sende hemen atlaman gereken senin için reddedilmesi zor bir teklifle gelmiş çocuk
Sende odaklanıp atladığına göre bence bu teklif senin için ideal olmalı
Benim pişmanlığımdan önce kendini düşün derim
Aynen canım aynen
Ait olmayı bilmeyip onun bunun elinde gezerken neyin ahkamini kesiyorsun ben sevilmedigimi bildiğim zerre ilgi görmediğim bir ilişkide bile aldatmadim kendi orsplklarina ortak arama
Boş yapma erkek arkadaşını utanmadan seni sevdiği halde 4 kere aldatmissin oda nasıl bir zihniyete sahipse affetmis gelmiş burada kendini temize çekme👍
Sana bağımlı ya da başka bir kız ihtimali yok diye düşünüyor.
Bende bu noktada takıldım işte
başka yolu yok çünkü ya o ya bu.
Sen sevgilini sevmiyorsun bari bırakta çocuğun canı yanmasın
Çok canı yanıyor şahit oldum ve güvenmiyor bana biliyorum ama neden bilmem ayrılmıyor
Yazık ona değil sana
ya sana ölesiye aşık, ya da ben de kullanırım bu kızı diye düşünüyor.
2 yıllık ilişkimiz ve cinsellik konusunda benden pek birsey istemiyor bunun içim çok tartıştım
Oda senin öyle olduğunu bildiği için FB gibi takılıyor demekki. yani geleceğiniz yok.
anı yaşa zevk almaya bak bence
Soru ya trol
Ya da çocukluğunda veya baban ile ilişkinde çok ciddi sorunların var...
Hangisi?
Seni böyle seven erkeğin aklından şüphe ederim Allah akıl fikir versin sana
Açık ilişki yaşayın madem bir şey demiyor oda rahat etsin sende
Onun da bir çıkarı var ki bekliyor gelecek olan zamanı
Belli ki kudurmus kaşar seviyor gozun aydin seni kullaniyor
Hoşuna gidiyordur baskasiyla olman ne bileyim gav*tsa falan
Gerçekten sana acıdım, irendim. Senin gibiler yüzünden sevgili edinmeyi reddediyorum.
Sen gibisini bulduktan sonra o çocuğa semer vuran çok olur merak etme
Aynı şekilde 2 yıllık ilişkimde aldatıldım hâlâ seviyor muyum evet ama affeder miyim asla bana yaptıklarını bir başkası ile mutluluğu aramak için beni terk ettiğini ağlamaktan ciğerimin parçalandığı günleri beni baş edemeyeceğim durumla baş başa bırakıp hiçbir şey olmamış gibi hayatına beni tercih ettiğin kişi ile devam etmeni unutmayacağım.
Muhtemelen o da seninle gönül eğlendiriyordur. Bu yüzden umrunda değiildir yaptıkların.
Erkek arkadaşının acilen kırmızı hap alması gerek. Mavi haplı bir birey kendisi. Kendisine şu siteyi gönder birkaç podcast okusun direkt şutlar seni önüne bakar.
www. erkekadam. org
Kendisiyle ilgili değersizlik problemi olabilir. Senin sorunun daha derin.
Seni aldatıyor olabilir onu sorgula takip et gizlice
Bir kere affediyor ve aynı şeyi yapmaya devam ediyorsan normali affetmemektir. Kötü yapıyor
Bence bende ki bir hastalık
Seninki de normal değil tabi.
İstemiyerek yapıyorsan hele ki.
Bak öğrendiği zaman çok pişman oluyorum seviyorum diyorum ağlıyorum. Sonra tekrar biriyle konuşurken buluyorum kendimi ama arayışım cinsellik. Değil sadece sevgilim çok dinlemeyi konuşmayı seven biri değil onun için belki
Buda bir ihtimal ve üzücü. Dinlenmek ister herkes böyle zamanda dinlemezse insan içinde tutamayabiliyır.
Şöyle yapın buradan arkadaş edinin anlatın içinizi dökün flört olmaz ve sizde rahat olursunuz diye düşündüm
Sürekli konuştuğum biri yok biraz konuşup siliyorum devamı olmuyor ama şunu farkettim çabuk sıkılıyorum herkesten en iyisi bu konuda destek almak
Herkesten çabucak sıkılmak kötü tabi destek almak iyi gelir. Grrçelten biriyle anlaştığını fsrk ettiğinde bir şeyler düzeliyor demektir
şimdi bakire olduğun için sadece konuşuyosun bu sorun ortadan kalkınca sekste yaparsın bu senin içinden gelen bi dürtü engel olamazsın ki
Bakire değilim
Boşta kalmamak için seninle takılıyordur nasıl olsa önüne gelene verdiğini bildiği için.
Düzelmez senin karakterin böyle oturmuş ama o vebalini aldığın insanın hesabını zor verirsin
bak simdi askokuskocum bizim ilişkimizde öyleydi ama bilmiyordu senin gibi olduğumu bende bilmiyordum onunda benim gibi olduğunu ama bence o anlamıştı böyle flörtöz oldusgumu işte bu beni aldatiyormuş bunu 2. ci sevgilisi olurken ögrendim ögrenmeden önceki gecede bana olan sevgisinden bahsediyorduyani kullaniliyormuşum beeni. var ya of ne üstüme düşer peşimden ayrılmazdı ahaha yqani sende kullanılıyorsun kanma ona ver agizinin payini ayrilasko sonra umursama sürünsün pesinden
Erkek arkadaşını neden aldattın seni neden affediyor
Ya kafasız bir ultra grizekali ya da tek niyeti delikten geçmek başka açıklaması olamaz.
Bir ihtimal daha var gerçi: kanında güzel kardeşim kanında var ama her halükarda senin bir obje kadar bile değerin olmadığını farkında olduğu için takmıyor
Gavadlık kanında var*
cuckold senın arizona kertenkelesi
bi daha sefer çağır mmf yapın küsmesin sana .
Yeni mi güzel kardeşim doğuyor bu işin sonu fantezi
Sevgilin bir güzel kardeşim. Aynı anda yaw he. Aynı anda gevşşek 👌👍👍 Erkek olsaydı ilkinde bırakır ne arar ne senin çağrın a cevap verirdi. Dümenden erkek denilen şey işte bu.
Klasik fbuddy iliskisi var sizde o da aldatiyordur cidden sevse kaldiramaz bunlari
Kasarlık ruhuna işlemiş demek ki ne yapsan olmaz çocukta süzme s*lak
erkek arkadaşından uzaklaş çocuğa yazık senin gibi biriyle ve fena bağlanmış
Saftitik çünkü, bence serbest ilişki normal ama kendisi de tek eşli kalıyorsa saçma
ya hastalık derecesinde seviyordur ya da başka yeri yoktur gidecek.
merhaba arkadasım 3 altın kuralı kullan dızgınlenırsın ve karsı tarafı da ıkna edersın
Bence cok kotu davraniyorsun kendini onun yerine koymuyorsun sana olan sevgisini gururuna seciyor ve sen yinede onu aldatmisin 1 degil 2 degil 4 kere boyle devam edersen senin basina gelir bence kendine ceki duzen ver
Bunun iki sebebi olabilir.
Ya senle ileriye dönük ciddi düşünmüyor ve senin harika vücudun var, mala vurmalara doyamıyor.
ya da güzel kardeşim.
Güzel kardeşim değil gav@t.
3 olmuş 😂
Doğrudur 🤣🤣🤣
Bazı kişiler (kadın/erkek) bu konularda oldukça maymun iştahlı olurlar. O yüzdendir ki, Bahse konu sevgilinizi aldatmak size oldukça normal geliyor. Benim naçizane tavsiyem, şu aralar ciddi bir ilişki içerisine girmeyin.
Bu tip seylerin affedilecek bir yani yok genel yaş ortalamasina bakiyorum cahillik ve cocukluk cocuk seni bosuna affetmis ya da affediyor konuyu daha derine acmak istemiyorum anlayan anladi sen ve senij gibilerden cacik olmaz hayirda gelmez
Sevgisinden sana verdiği değerden dolayı affeder.. ama haketmiyorsun bunu bil
Bunu ilk yapma isteğim neden oluştu biliyor musun o kadar ilgisizdi ki işkolik bir adam kendisi bende gördüm telefonunda bir çok kadın ki affetmedim ama neden hala devam ediyoruz onuda bilmiyorum
Bu işin nedeni sebebi olmaz kardeşim sadık olamayacaksiniz sevmeyin.. adam seni zorla mı tutuyor yaninda ayril sana hata yaptıysa aynısını yaparak kendi kişiliğini bok ediyorsun tabi varsa
Ayrılmak istedim kaç kere ama fiziksel bir aldatma olmadığı için sanırım zaman geçirmek gibi geliyor yaptığım şey
Yok kardeşim kendini vicdanini bu bahanelerle avutma.. Başka erkeklerle illa ki flortlesirken bel altı muhabbet giriyrdur araya girmese bile ayıp yaptığınız.. diyorum ya kimse seni zorla tutmaz ayrılmak ıstiyorsan ayril ne tamam ye sonra..
İnsanlık ölmüş. Tüm yorumları okudum. Kimseyi asla sevmeyeceğim. En azından ruhum ve kalbim kirlenmeden ölürüm.
En doğrusunu yaparsın inan
Maalesef öyle, sevgilim beni umursamıyor, sağım solum belli olmaz diyor. Anne babası hacı, bu benimle oldu ama sevmiyorum diyor. Ne ara böyle olduk ki... Kaçıcam buralardan.
Kaçmak çözüm değildir bazen etraflarına bakıp değişen insanlar da var
Sevilmeyi hak ediyorum ama artık kimseye harcayacak enerjim kalmadı
Demeki sen ona hadinden daha çok değer vermişsin o yüzden o öyle yapıyor
Eşinizle çok yakışmışsınız, mutluluğunuz daim olsun.
Çok teşekkür ederim
Ne yap biliyor musun sen sen ol asla bir kızın peşinden koşma
Sen ağır ol yüz verme bak ama peşinden koşma inan işe yarar dene bir bak
Özelden konuşabilir miyiz
Nasıl yani
Takip ettim sizi
iyi insanlar da var ama burası doğru yer değil
Bencede
Takibinizi gördüm
burada birini aramıyorum ben. Sadece konuşmaya ihtiyacım var.
Seni eşimle tanıştırayım onunla konuş çünkü eşim erkekleri takip etmemi istemiyor
Siz de beni takip ederseniz yazışabileceğiz sanırım
Kusura bakmayın eşimle danışmadan yapamam
ne sacma muhabbet.. kadin olduğunüza kim inanır ortak hesap iğrençliği
Sorun olacaksa yapmayın zaten. Beni anladığınızı düşündüğm için dertleşmek istemiştim. Lütfen takip etmeyin. İyi günler.
Anlayışınız için teşekkür ederim
araniyorsun madem evlisin ne muhabbeti yapıcaksın🤣
Senin bacım olduğun kesin
Sizin gibi kadınlar yüzünden bitiyor insanların hayatı zaten Allah ıslah etsin sizi
Hanımefendiler. Benim sorunlarım var, kimseye asılmak derdinde değilim, o yüzden lütfen gerginlik olmasın. Ben evli birini de, bekar birini de rahatsız etmek istemem. Lütfen sakin olun.
çok şekersin🤣
Arsız insanları değiştiremesin
evli birisin sen git kocanin yanina burada ne işin var🤣
Kardeşim ben bu günden sonra bu siteyi siliyorum buraya girdiğimden beri piskolojimi bozdular bu siteyi gördükçe kıyamet yaklaşıyor diyorum Allah hepsini ıslah etsin inşallah 🤲
En iyisini yaparsın kardeşim.
Ben senin kardeşin falan değilim böyle insanlar benim kardeşim olamaz
Beni dinleyebilecek insanların bile başına kötü şeyler geliyor.
öyle deme tanımıyorsun beni😊
Birdaha da benim eşimin adını o pis ağzına alma
sen evli kadinla ne konuşabilirsin ki
İnş tanımam da
hayirlisi olur senin icin 😃
Bence de böyle insanları tanımak istemiyorum
A ile başlayan pembe arkadaş, isterseniz sizinle konuşalım?
ben evli degilim konusabiliriz🤣
ihafi kizim kocana😁
İşte bak kanıtladın ne mal olduğunu
evli bir kadin olarak asil sen...
İhafi kızım kocana ne anlamadım
kocana bağlı kal diyorum ahiret kardeşim
Ben kocama bağlıyım zaten sen önce kendine öğüt ver
benim icin sakincasi yok ben bekar ve iliskisi olmayan biriyim.
Böyle olduğun için bekarsın bence.
evlenip baska adamlarla sohbet etmedigim icin de olabilirve öyle birini kabul etmeywcwğim icin de.. sen düsün dur benim mesajlarda işim var sohbetimi bölme
Senin dilini keser bir yerine koyarım birdaha bana dil uzatamasın
@Orhann_Zabite konuyu uzatmayalım lütfen. Sohbet ediyoruz kendisi ile.
güzel kebap olur yersin🌭🖕
Git senle o konuştuğun kişiyle ye bacım
Allah sizin gibi insanlarla karşılaştırmasın bizi
hos geldin g@v@t kardes
sen de mi üzüldün karinla yazışmadı diye tüh
Ne saçma bir tartışma ya hepiniz de malsiniz gercekten
Erkeklerin yorumu komik ya kadınlara sadık olun demeleri ayrı komik
Aşkın gözü kördür derledi inanmazdım da Harbiden kormus bu kadarda olmaz 1 ya da 2 sefer hadi neyse de 4 kerede yuh artık
Bende affettim öyle arada nasiplendigim için kaybetmek istemedim çünkü böyle kaşar her zaman denk gelmez 😂😂
Çocukda seninle takılıyor ondandır
Fckbody sistemi
Benimle de aldatirmisin bende sevgilimi aldatmak istiyorum
Bence hiç böyle bir girişimde bulunma derim 😂
Neden ki
Ya aldatacam ya da ayrilacam ama aldatmak nasıl bir duygu onu tatmak istiyorum
Bir başkasıyla dene
Aldatmak istiyorum
senin durumunu anliyorum, seni kaybetmek istemiyor iste ama oda cok sıkıcı knk sıkılmıyomusun ondan? Hahaha bende seviyorum digerleriyle flörtlesmeyi
Sevgili olmaktansa flört daha iyi dimi khkh
Seninki piskolojik bir rahatsizlik bence bir piskologa git.. istemeden yapiyorsun aslinda
Kesinlikle destek almam gerektiğini biliyorum çünkü istem dışı engel olamıyorum.
Deniz neden böyle bi sayfada bu soruları soruyosun çıldırıcam alkdsjcsdklaopaşdl
Ben olduğumumu sandın
o da seni s k mek için can atıyor onun için yoksa postalardı
O da neticede seni beceriyor yani ilerisini düşünmüyor çıkar ilişkisi diyebiliriz
Ben de öyleyim valla ama benimkiler yediremiyor ya.
Başkalarıyla flörtleşiyorsan erkek arkadaşını sevmen mümkün değil.
Eee bizden ne istiyosun ki bunu değiştirecek olan sensin
yazık çocuğa çok seviyor seni
1- senden intikam alma anını bekliyor olabilir
2- sana sırılsıklam aşık olabilir
Biz kızlara bir günde küsmedik ya rabbim bizi onların şerrinden korusun 🙏
İntikam için olabilir senin ona yaşattığını sana yaşatacak ya da gerçekten seviyordur
bindigi motoru neden satip el arabasi ile takilsin ki
Yapmayın lütfen yapmayın iki gün önce evlenecgim kadın beni öz abisiyle aldatı
Saglıklı düşünemiyor haldeyim yalvarım yapmayın sonunuz olur
Ulan ya ben birinden hoslansam onun bundan haberi olmasa bile gidip baskasiyla konusamiyorum ben malim galiba