Yeni ilişkiye başlayabiliyor musunuz, yoksa o ilk tanışma soruları sizi de yoruyor mu?

Yeni ilişkiye başlayabiliyor musunuz, yoksa o ilk tanışma soruları sizi de yoruyor mu?

Günümüzde yeni bir ilişkiye başlamak birçok insan için eskisine göre daha yorucu hissedilebiliyor. Bunun en büyük sebeplerinden biri, hayatın hızlanması ve insanların zihinsel olarak zaten oldukça dolu olması. İş, sorumluluklar, sosyal medya ve sürekli akan bilgi akışı insanların enerjisini tüketiyor. Böyle bir ortamda birini tanımaya sıfırdan başlamak, aynı soruları tekrar tekrar sormak ve anlatmak bazı kişiler için zahmetli bir süreç gibi gelebiliyor. Ayrıca günümüzde insanlar daha temkinli davranıyor. Geçmiş deneyimler, hayal kırıklıkları ve güven problemi yeni birine karşı hemen açılmayı zorlaştırabiliyor. Bu yüzden ilk tanışma aşaması bazen samimi bir meraktan çok, karşı tarafı tartma ve kendini koruma sürecine dönüşebiliyor diye düşünüyorum.
İlişkiler her insan için farklı deneyimler sunar. Benim için yeni bir ilişkiye başlamak, öncelikle kendimi hazır hissetmemize bağlı. Yani evet, yeni bir ilişkiye başlayabilirim ancak ilk tanışma soruları bazen biraz yorucu olabilir. Her insan farklı bir hikaye ve beklentiyle gelir. Bence önemli olan, karşılıklı saygı ve
Aşka aşık olsam da, romantik filmleri hülyalı hülyalı tekrar tekrar izlesem de erkek merkek çekemem, belki kafama göre birisi olursa, kolay kolay kimseyi hayatıma alamıyorum, darlanmalar bana göre değil, seni hiç üzmeyeceğim diyip haddini aşanlar var, yok aşk meşk işleri bitmiştir benim için , yeni bir insan tanımaya mecalim yok, aynı senaryo lakin belli de olmaz benim sağım solum, kim bilir belki başlarım, belki hiç başlamam erkeksiz olmak daha güzel diyip , çünkü ben kimseye hesap vermeden, bana karışılmadan , bir şeylere zorlanmadan yaşamayı seviyorum, aşk filmlerdeki gibi olmuyor çoğu zaman ve özgür olmak, bağımsız olmak daha iyi sevgili olmaktan
Benim için yeni bir ilişkiye başlamak kolay değil. ZÇünkü ben birine bağlandığımda gerçekten kalbimle bağlanıyorum. biten bir şeyin ardından hemen başka birine yönelmek bana çok yapay geliyor. içimdeki duyguların sakinleşmesi, anıların yerini sessizliğe bırakması zaman aliyor. belki bazı insanlar hızlica yeni bir sayfa açabiliyor ama ben o sayfayi aceleyle çeviremiyorum. kalbim toparlanmadan kimseye yarim bir sevgi vermek istemem. bu yüzden benim için yeni bir ilişki başlatmak değil, önce içimdeki hikâyeyi gerçekten kapatabilmem gerekiyor
Yeni birine başlamak bazen maraton gibi geliyor, seni çok iyi anlıyorum 😅 O ilk “ne iş yapıyorsun, burcun ne, en sevdiğin renk ne” faslı insanı yorabiliyor. Bir de ex’ler aklın kenarında bekliyorsa güven kası hemen çalışmaya başlıyor 😏 Ama şunu diyeyim, doğru kişiyle o sorular bile keyifli oluyor. Sen gerçekten hazır mısın, yoksa kalbin hâlâ geçmişi mi yokluyor? 💭💖
Geçmişe sünger çektik fakat yeni ilişkiye başlamak da yorucu hep aynı sorular hepsini baştan mı anlatacazzzz
Aşko haklısın ya aynı CV’yi tekrar tekrar anlatmak bayıyor 😅 Ama yeni heyecan o yorgunluğu siliyor 💖✨
Yok silmiyo mal mısın cemile
Cevap
69Cevap
Hiç istek yok onu da geçtim aday da yok yani aday niteliklerine sahip kimse yok 😂
Şaka gibi dimi 🤦🏼♀️ çok insan yalnız ama kimse de yok
İnsan yaşadıklarından sonra güvenemiyor güvense bazen arada mesafeler oluyor
Mesafe sorun değil de güvenememek çok büyük sorun. Herkesin dilinde aynı sözler aynı vaatler. Sensiz olamam yapamam bırakamam vs ama yoklar. Norm Enderin sözler şerefsiz olmuş diye bir şarkısı var ya, işte öyle.
Bazen mesafeler tanımaya güvenmeye engel olabiliyor ya yani belki yeterince tanısan uzayda olsa güveneceksin ama olmuyor neyse sosyetik böyle devam biz 😂
İnsan dibindekine güvenemiyor jsdj mesafeyle alakası yok bence. Aynen devam.
Söyleyecek çok şey var da neyse burası çok ulu orta bir ara söylerim sana 😂
:)
Görsel harika ya jsjsj. Dürust birisi olursa başlarım yeni iliskiye 🙂
😅💜 merak bile etmiyorum ya dürüst mü değil mi, burcu ne, nereli, kaç kardeş vs aşırı yorucu
Şans da yok bizde djdj
😕 kötü olacaz
şu an ona gücüm yok ama konuşmaya başladığım kişi bu gücü bana verirse başlarım diye düşünüyorum.
Yeni birinin tanıma hevesim yok hiç
Niye böyle olduk 🥹
Evet bizimle ne alakası olabilir ki 😒
Başlayamam ilgimi çekmiyor hiç kimse
Merhaba,
Üç vakte olabilir gibi! 😅
İlişkiye başlamak gibi düşüncem yok. çıkarsa karşıma değerlendiririm.
Tanışma süremiz 5 ay sürdü şu an sevgiliyiz😀baya yormuş bizi tanışma anı demekkii
Maşallah diyelim
başlayabiliyorum, tarz olarak geçmiş vs sormuyorum karşımdaki insan zaten zaman içinde bana alıştıkça kendisi anlatmak isterse anlatıyor bu daha etkili oluyor yoksa yarışma programı değil bu bana göre anlamsız sorular.
zevkler müzik tarz onlar ayrı ama tabii direk sıkan bunaltan sorular sormak çekimi öldürür anlamsız kalır farklı olmak iyidir biraz düşününce daha güzelini yapabiliyor insan.
*ezbere yaşanılan ilişkiler insanı yorar bitince de oo buda bitti der içten gelerek farklı yapılsa bitse dahi olsun buda bir deneyimdi denilebili (r)
Hayır başlayamıyorum. Biriyle tanışıp konuşuyorum ama sonra sıkılıyorum devamı gelmiyor önceden en azından hevesim vardı şimdi o heves falan her şey bitik durumda
Aynı..
Yeniden, yeniden başlamak çok zor ,
yıllarca yalnızlığa alışırsın biri çıkar tekrar tekrar anlatırsın o da inanmıyorsa eeeeh diyip bir yerde kabuğuna geri çekilirsin. Çünkü zaman en değerli şey.
Elbette
Olmalı
Tabii olsun 😄
40 kere 🤣
Diyelim madem 😅
Hayret 🙄
Tükürüm mü
Tütütü maşallah demek gerekiyor yoksam yarım kalır maşallah'lar dkdk
Var :D
Valla öyle teklifler alıyorum ki hangisini seçeceğime karar veremiyorum teklif eden bol. Kararsızlıkta olunca yeni ilişkiye başlanmıyor dkdkdkd
:D hayırlısı be djjd
Yok başlayamıyorum. Ben ex’te tutuklu kaldım. Onu bekle bekle ömrüm çürüyecek anladım ben onu. 😞
Bekleme deli misin
Tahtalı mıçı denemesi yaparlar niyet etsek. 😀
O nedir djd
Kandirirlar beni çok safım ben. 😁
🤦🏼♀️😅
Doğruya doğru kendimden biliyorum. 😅
Şu sıralar daha çok kendime odaklıyım ya. Tercih etmiyorum shshdj
Kullanmıyorozz ahah
Görsel kalp ben 😂
Pek değil, baya zaman istiyor
Görsel bizim iç sesimiz jdfj
Hee anladım :D printerest şeyleri işte
Evet harika fikirmiş dkfk
İlk tanışırken rabbin kim nebin kim diye soruyorum sadece 😂
Onu sen sormayacan 🤦🏼♀️
İzlediğin filmi defalarca izlemek gibi bu iş. Rolü oynayan değişiyor karşında sadece.
Evet maalesef
Yoo yorulmam nasipse başlarım bundan sonra düşünmüyorum
Evlencen sen daha sjfjd
Bizi beğenmezler emmoğlu ajdjf
Niye lan
Fakırık biz fakfakır
Az oyuncak al
İleride çocuklarım için alıyorum be
Yalana bak djshaha
Napim çok güzeller 😅
İtiraf gecikmedi cjjf
Rötar yapacak sebep bulamadım sjfjf
Tarihte bir ilk fjfj
Tablo yap as bunu. d
Öyle yeteneklerim yok :D seni asalım djfj
Valla o biraz sıkar genelde asan ben oluyorum hani mesleğimi de biliyorsun. d
Doğru lan ahahaha
Tabi lan sjdjf
Tanışmaya değecek birisine rastlarsam tanışırım sjsjs
O da ayrı bir mesele tabii djd
Başlayabilirim fakat ilk tanışma sorularını değiştirin artık.
İlk dakikada sorduğu soruya bak.
Kaç senedir çalışıyorsun.
Ne iş yapıyorsun.
Allah kadın paraya bakmıyor.
Bir baksa nasıl sorular gelir acaba.
Evet başlayabilirim ama başlayasım gelmiyor...
O zaman başlayamıyorsun
Başlayabilirim. Ama başlamıyorum :D Farklı. Birinde yapamıyorsun. Diğerinde istersen yapıyorsun :D İsteklendiren birisi denk gelirse olabilir gibi bişey bu...
Alışmak, güvenmek, sevmek çok uzun geliyor dahası huzur bozmaya gerek yok.
Evet kuşum cidden huzurumuzu bozmamak belki de tek sıkıntı
Benim olan gelsin bulsun uğraşamam
Merhabadan ileriye gidemiyorum nedense sanırım yalnızlığımı çok seviyorum
Evet insan zamanla yalnızlığına aşık oluyor djdd
Kendisiyle çok iyi anlaşıyoruz yakında evlilik teklifi yapacağım 😅😅😅
Kabul eder mi sence djdj
35 senedir birlikteyiz yani bi zahmet kabul etsin 😅😅
Beni direk iliski yoruyor kızların sırf rahatsızlık vermek için yapacağı şeyler geliyor aklıma saymaya kalksam sabaha kadar sürer ama işte ne bileyim saçma ve ergence geliyor bana
Gerekse ve ilişkim yoksa, hiç zorlanmadan başlarım.. yeter ki o frekansı yakalamış olayım.
Zaman, geri gelmeyecek yegâne olgudur. Armutun sapı üzümün çöpü diyerek heba edilmemeli.
Bir işe başlamadan diğerine başlamamak gerekir geçen bir erkek 6 tane kıza takıldığını söyledi hergun bir kızla çıkıyorsun bir günde tatil icinmi 7 olmadı diye takıldım
Uzun zamandır düzgün adam tanımadım olmayacak gibi de hissediyorum ama nasip Allah büyük aramaya devam..😄
Hayırlısı sjdj
Teşekkür ederim senin için de..
Amin :)>
Yeni bir ilişkiye başlamak hem cesaret ister hem de kolay değil güven ister uzun bir süre Sabır Lazım hele de bizim gibi insanların daha dikkatli daha gözlemci olması gerekiyor
Yok başlayamam henüz kalbimdekini unutmadım hayatıma girecek olan kişiye haksızlık olur
Helal 🤌
Umarım unutursun zor bir durum kolaylıklar sana 🌿
Teşekkür ederim
Yeni başlangıçlar ve sonlar bitmek bilmeyen döngü yaşadıkça devam eder onları nasıl karşılamak dışında seçim şansın yoktur
Henüz değil
https://voca.ro/1iNpzYeb1mUX
Yok zaten istemiyorum da , ruhen , fiziken yorgunum. Kanım çekilmiş gibi o konularda.
Tabi kendi hatalarım da çoktu.
Aslında en tatlı zamanlar ilk süreçler ama sonrasında ömürlük bir sorumluluğa girecek olmak çekindiriyor genelde insanları.
Uzun süredir yeni bir ilişkiye başlamadım. Bu yönde isteğimde yok
Birazcık ara vermem gerekiyor hemen başlayamıyorum
Bu kadar şikayetciyseniz ilişki kurmayın erkeklerle, hep aynı sorular :)
Başlayabiliyorum biten bitmiştir ölen ölmüştür o kadar😎
Güvenebilirsem mümkün. Düzgün biri olursa düşünebilirim.
Artık hiçbir sohbet heyecan vermiyor maalesef her yere cv bırakır gibi tanışmaktan ıldık
Buna değer birisiyse başlarım değil ise hiç bulaşmam bu işlere.
Başlıyorum ama yürütemiyorum en ufak hatada direk silme eğilimindeyim
Çok fırsat var ama benim hevesim yok. Hayatım yeterince kalabalık, fazlalık istemiyorum.
Fbuddy yapıyorum sadece uğraşamam dırdırla. Dün koşuyolunda bir kahvecşde kadın 2 saat adamı yedi bitirdi yok nasıl sevgiliyiz yok böyle olur mu vırvır dırdır
insanlar tanışınca illa karşılıklı sorular olacak yoksa insan birbirini nasıl tanır
inanılmaz zorlu yorucu geliyor değecekmiş enerjisi de vermiyor
Yeni ilişkilere ihtiyacım yok. Allah onun eksikliğini vermesin
😀😀😀 adam dogru demis
Yapmacık ilişkiler
Sen ne düşünüyorsun
Evet 'cık ilişkiler
Evet maalesef.
Hep bir eksik hissediyorum başlasam da. Başta varsa bazı hisler oluyor ama zamanla olur, severim demekle olmuyormuş. Kesin bilgi arkadaşlar
Ben öyle soru cevapla baslamadim yüreğim aklımı alıp gitti ben de peşlerinden gidiyorum
Güzelmiş..
Kimseyle eski tanışma hevesi kalmadı, herşeyi sil baştan anlatmak yorucu dinlemek yorucu
Aynı... evet
Sende mi🤔
Evet 😕
Yok başlamıyorum
Yok valla iyice boka sardık 😀
Heves yok skdk
Valla neden boyle oldu ki
Hemcinslerin yüzünden sjdjs
Benim cevabim da bu 🤪
3 sene önce sevgilim olmuştu ondan sonra asla birisiyle anlaşıp konuşamıyorum. Sebebi nedir bilmiyorum ama sarmıyor kimse yaa
Iliski yasamaktan nefret ettim oyuzden kimswyle olmamaya karar verdim gelen gideni aratiyor artik çunku
Evet ama çok yoruldum ya yok başka flörtü felan varmıdır yok aldatır mı yok bakire mi yok beni sever mi
Resim hsjsjjsjs 🤣🤣🤣
😂😂
Yok yoruldum ben diğer arkadaşlara başarılar djnd
Aynen aynen onlara başarılar djdj
Hayır. Tıkanmış gibiyim sanki.
Aynı..
Başladım galibasi ndndndjdn
Hayırlı uğurlu gelsin djddj
Nasippp amin aşko darısı başına nsnsnsns
Hayırlısı bea dhdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?