Bencil kendini düşünen sınırlarını iyi koyan kadınlara daha çok saygı ve sevgi gösteriyorlar kızlar bunlar.
3 ay
Bana saygı duymayan kadın bir gün bile yanımda duramaz , kim olursa olsun
Görüyoruz ya
Ölüp bitiyorlar böyle kadınlara
Sanmıyorum. Sakın, uyumlu kadın her zaman ön plandadır.
Sakin uyumlu her şeye boyun eğen kadınları üzüyor erkekler ama tabii onları seven çok nadir erkek vardır. Artık günümüzde platin sarı estetikli piyasacı asko kusko kızlar hep önplanda
Yanlış biliyosun. Bazı erkekler onların kullanılmaya müsait olduklarını düşünüp kullanırlar onları. Ama gerçek değer verip ciddi ilişki düşünceleri kızlar asla olmazlar. Emin ol buna
Yani o da doğru da işte
Çünkü onlara değerini kanıtlamaya calisiyorlar bu biz kızlarda da var köpek gibi davrananı sever insan çünkü onun gözünde değere binmek için emek gösterirsin o emeğin çöpe gitmemesi de hani para verip mali değere bindirmek gibi düşün gözünden sakinirsin çünkü para verdin sende çaba gösteriyorsun gözüne girmek için girince de ona ölüp bitiyoruz ama hayır gümüşe altın değeri verirseniz mutlaka kuyumcu bir gün size ben bunu size şu kadardan veririm dediğinde nasıl yani derseniz gumusun değeri budur der sen gümüşe altın değeri vermeyeceksin bu yüzden
Bunu düşünmen bile aslında içten içe yorulduğunu gösteriyor gibi hissettim 💔 Şunu net söyleyeyim: Erkekler “köpek gibi davranan” kadına değil, sınır koyabilen ve kendi değerini bilen kadına saygı duyuyor. Bencil olmak başka, özdeğerli olmak başka. Sen kendini merkeze koyduğunda, karşı taraf seni kaybetme ihtimalini hissediyor ve daha çok özen gösteriyor 💅✨
Sence mesele sert olmak mı, yoksa dengeli güçlü durmak mı? 💭💕
Cevap
11Cevap
kadınlar neden köpek gibi davranan erkeğe değer veriyorsa aynı nedenden.
Bana karşı zerre tepeden bakan biri kim olursa olsun önce haddinin ezikliğiyle yüzleşir sonra da kendi dünyasında yaşamaya devam eder.
Ben genel olarak gördüğüm şey bu yönde
Bazıları köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor. Sonrasınsa özüne dönüyor. Bu şekilde davrananlara karşıda saygı duyamıyorum.
hahahaha ole davranan kadina tasma takariz abisi biz babanin anana yaptigini her kadinin yaptigini sanma
İnsanlara saldırmak için anne ve babasına ne diye laf atıyorsun? Neyse Allah'a havale ediyorum
O kişiden kişiye değişir ama ya kimi terslenmekten hoşlanır kimi sevgiden
Kendine saygısı olan kimse bunu kaabul etmez
Çok güzel bir soru
Elde edemiyor diyedir ağzina sqçarsan değerli olursun
Nefret ederim o tip kadınlardan
Nefret etseniz bile aşık olduğunuz kadınlar size kötü davranan kadınlar
Bana değil :)
saçmalama erkek saygı görmediği yerde durmaz
O o kârda değil
Hoşumuza gidiyor
Sahibe seviyorlar 😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?